Menu Close

Nissan Micra 2005 Eladó – Egy Szolid, Megbízható Kocsi

Használtautó adásvétel nissan micra 1.2 2005 benzin
Használtautó adásvétel nissan micra 1.2 2005 benzin from www.m3autopark.hu

Ha egy megbízható, szolid kocsit keres, a Nissan Micra 2005 eladó lehet az Ön számára a legjobb választás. Ez a kompakt, kis méretű kocsi gyakran előnyben részesítik a költséghatékony üzemeltetés és a könnyű vezetés miatt. A Micra 2005 számos kényelmi funkcióval rendelkezik, és tökéletes választás lehet, ha egy megfizethető, kompakt kocsit keres az utakra.

A Nissan Micra 2005 Eladó – Jellemzői

A Nissan Micra 2005 eladó egy kompakt kocsi, amely könnyű vezetni és megbízható. Az autó 4 ajtóval és 5 fő számára nyújt kényelmes utazási lehetőséget. Az autó hátsó ülései könnyen összehajthatók, hogy több tárolóteret biztosítson. A Micra 2005 számos kényelmi funkcióval rendelkezik, mint például a klíma, a rádió, az MP3-lejátszás, a hűtőtér és a többfunkciós kormánykerék. Az autóhoz kétféle motor is rendelkezésre áll, egy 1,2 literes benzines motor és egy 1,5 literes dízel motor. Az autó fogyasztása alacsony, a városi vezetés esetén 4,5 liter/100 km, és 8,9 liter/100 km országúti vezetés esetén. A Nissan Micra 2005 eladó modellje átlagosan 5,6 l/100 km-t fogyaszt. Az autó kombinált CO2-kibocsátása alacsony, 140-160 g/km között mozog.

A Nissan Micra 2005 Eladó – A biztonságos vezetés

A Nissan Micra 2005 eladó biztonságos vezetést biztosít az alapfelszereltségű légzsákok, a fékasszisztens, az ABS és az ESP segítségével. Az autó bővíthető, hogy megfeleljen Önnek a biztonsági szintek szempontjából. Az autó további biztonsági funkciókkal is rendelkezik, beleértve a központi zárat, az első és hátsó parkolószenzorokat, a hátsó kamera és a hátsó külső tükröket. Az autó továbbá egy sávtartó rendszert is tartalmaz.

A Nissan Micra 2005 Eladó – A megfizethető árak

A Nissan Micra 2005 eladó autók ára változik, de általában megfizethetőek. Az ár a kor és a futásteljesítmény függvénye. Az autók ára 4500-7500 euró között mozog, attól függően, hogy melyik modellt választja. Az autók kiváló ár-érték arányt nyújtanak, ami nagyban hozzájárul a népszerűségükhöz.

Nissan Micra 2005 Eladó – A karbantartás és a javítások

A Nissan Micra 2005 eladó autók karbantartása és javítása könnyebb, mint más kompakt autóké. Az autók könnyen javíthatók és karbantarthatók. Az autók gyakran olcsó alkatrészekkel rendelkeznek, és sok helyen könnyen beszerezhetők. A javítások és a karbantartások megfizethetőek. Az autók rendszeresen szervizelni kell, hogy megfeleljenek a biztonsági és a teljesítmény szempontjából.

Nissan Micra 2005 Eladó – A végszó

A Nissan Micra 2005 eladó autók költséghatékonyak, megfizethetőek és könnyen javíthatók. Az autó kompakt mérete miatt könnyű vezetni, és kényelmes utazási lehetőséget kínál. Az autó biztonságos vezetést nyújt, és számos kényelmi funkcióval rendelkezik. A Micra 2005 autók általában megfizethető áron kaphatók, és kiváló ár-érték arányt nyújtanak. A Nissan Micra 2005 eladó autók számos előnnyel rendelkeznek, és tökéletes választás lehet, ha egy megbízható kompakt kocsit keres.

Leave a Reply