Menu Close

Lexus Rx 400H Eladó – Miért Érdemes Önnek Megvennie?

Eladó használt LEXUS RX 400h Mark Levinson Pack CVT (hwg6g3) Kocsi.hu
Eladó használt LEXUS RX 400h Mark Levinson Pack CVT (hwg6g3) Kocsi.hu from kocsi.hu

A Lexus RX 400h egyike a magasabb végfokú autóipar sok kedvencének. A családi SUV 2004-ben debütált, majd 2008-ban ismét elérhetővé vált, amikor a második generáció megjelent. Az autó széleskörű elismertséget érdemelt ki sok tökéletes kombinációja miatt. Kényelmesebb és erősebb, mint az előző generáció, a Lexus RX 400h egyike a legjobb útkeresztező autóknak. A Lexus RX 400h eladó, de megéri-e megvásárolni? Ebben a cikkben mindent megtudhat.

A Lexus RX 400h jellemzői

A Lexus RX 400h egy erős és könnyű SUV, amely hibrid technológiával van felszerelve. Az autó egy kombinált elektromos és benzinmotorral rendelkezik, amely képes a hatékonyabb teljesítmény elérésére. Az autó sok olyan jellemzővel rendelkezik, amelyek segítenek jobban élvezni a vezetést. Ezek közé tartozik a mágneses vezérlésű alváz, a csillapított rugózás, a beállítható sebességváltó, az automatikus fékrendszer és a nagy teljesítményű fékek. A Lexus RX 400h elképesztően kényelmes, hosszú utazásokhoz ideális.

Műszaki paraméterek

A Lexus RX 400h egy 3,3 literes V6-os motorral van felszerelve, amely képes a 245 lóerő teljesítményének elérésére. Az autó egy 5 sebességes automata sebességváltóval rendelkezik, amely segít a könnyebb váltásban. A Lexus RX 400h 18 mérföldes gallononkénti üzemanyag-fogyasztást érhet el, ami nagyon kedvező az autó tulajdonosainak. Az autó még a legnehezebb útviszonyok között is könnyedén kormányozható, és az alacsony súlyának köszönhetően kiváló kezelési tulajdonságokkal rendelkezik.

A Lexus RX 400h kényelmi jellemzői

A Lexus RX 400h kényelmi funkciói is kiemelkedőek. Az autóban számos kényelmi funkció található, amelyek közé tartozik a hangvezérlés, a navigációs rendszer, a klíma, az erősítő, a Bluetooth-csatlakozás, a hangerőszabályzó, a tolatókamera, a bőrülés, az automata üvegfelmosó, a távirányítós központi zár és még sok más. Az autóban a kényelmi szinten kívül a biztonság is fontos szerepet játszik. A Lexus RX 400h eladó, de a biztonsági funkciók is nagyobb megbízhatóságot nyújtanak.

Biztonsági szolgáltatások

A Lexus RX 400h biztonsági szolgáltatásai közé tartozik a légzsák, a tolatóradar, a biztonsági öv rögzítő, a ködlámpa, a tolatókamera, az ABS rendszer, a gördülési stabilizátor, a hátsó parkolási segéd, a vezető figyelmeztető rendszer, az oldalsó lökhárítók, a központi zár és még sok más. Ezek a biztonsági funkciók növelik a biztonságot, különösen akkor, ha vezetés közben szükség van bizonyos biztonsági intézkedésekre. A Lexus RX 400h eladó, és a biztonsági intézkedések is nagyobb biztonságot és megbízhatóságot biztosítanak.

A Lexus RX 400h ára

A Lexus RX 400h eladó, és nagyon kedvező áron lehet megvásárolni. Az autó átlagosan körülbelül 35 000 dolláros áron kerül értékesítésre. Az autó ára a kiválasztott felszerelésektől függően némileg eltérhet. Az autó nagy teljesítményének és jellemzőinek köszönhetően az ár mindenki számára megfizethető. Az autó megvásárlásával Ön biztosan elégedett lesz.

Összegzés

A Lexus RX 400h eladó, és sok előnye van, amiért megéri megvásárolni. Az autó erős és könnyű, egy hibrid technológiai motorral rendelkezik, és számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik. Az autó nagy teljesítményű és kedvező áron van eladó. Megvásárlásával Ön jelentős mértékben javíthatja az autózási élményét, és biztonságosabbá teheti az autózást. Ha Ön is meg akarja vásárolni a Lexus RX 400h-t, akkor most elérhető.

Leave a Reply