Menu Close

Lexus Rx 300 – Műszaki Adatok

Lexus Rx 300 Akkumulátor BMW
Lexus Rx 300 Akkumulátor BMW from bmw.deminasi.com

Külső

A Lexus RX 300 az egyik legnépszerűbb Lexus modell, ami jól mutat bármilyen környezetben. A külső dizájn sokat fejlődött az elmúlt években, hogy jobban illeszkedjen az új kor igényeihez. Az autó tetején egy karcsú, magas szögű tető fut végig, ami szépen kiemeli a többi modellt. A hűtőrács háromdimenziós, és a fényszórók kör alakúak. Az autó színválasztéka is nagy: fehér, fekete, szürke, világoskék és piros. Az autó hossza 4,6 méter, szélessége 1,8 méter, magassága 1,7 méter és tömege 1730 kg. Az autó kerekei 18 colosak. Az autó teljesítménye és kényelme kiváló.

Belseje

A Lexus RX 300 belseje is nagyon modern és luxus. Az autó a legmodernebb technológiákat használja, hogy a vezetőnek és utasainak kényelmes és biztonságos utazást biztosítson. Az autóban tízszemélyes ülések találhatók, amelyek puha, kényelmes bőrből készültek. Az ülések előre és hátra is mozgathatók, és különböző pozíciókat állíthatnak be. Az autóban három részre osztott műszerfal található, ami könnyen használható és nagyon szép. Az autóban öt sztereó hangszóró található, valamint egy digitális képernyő is. Az autóban két különböző vezérlőpanel található, amelyek az autó vezérléséhez szükséges információkat jelenítik meg. Az autóban található egy multifunkciós kormánykerék is, amely könnyen használható.

Motor

A Lexus RX 300-ban egy 3,0 literes V6-os motor található, amely 248 lóerőt és 270 Nm nyomatékot biztosít. A motor összesen 6 sebességes automata váltóval van felszerelve. Az autó maximális sebessége 190 km/h és 0-100 km/h gyorsulása 8,6 másodperc. Az autó fogyasztása 8,1 liter/100 km, ami nagyon jó egy ilyen nagy autóhoz képest. Az autó kombinált ciklusban 5,6 liter/100 km-t fogyaszt. Az autó a legjobban száraz úton teljesít, de a hóban és az esőben is jól használható. Az autó átlagosan 8,5 liter/100 km-t fogyaszt a hóban.

Biztonság

A Lexus RX 300-ban a legmodernebb biztonsági technológiákat alkalmazzák, hogy biztosítsák a vezetők és utasok biztonságát. Az autóban található egy hátsó kamera, ami megkönnyíti a parkolást. Az autóban lézeres radarok vannak, amelyek figyelmeztetnek a távolságra és sebességre vonatkozóan, hogy megelőzzék a baleseteket. Az autóban lézeres követő rendszerek is találhatók, amelyek megakadályozzák, hogy eltévedjenek. Az autóban található egy számítógép, amely figyeli a vezető működését és figyelmeztet, ha valami probléma merülne fel. Az autóba beépített szélvédő ablak mosó is van, amely automatikusan tisztítja a szélvédőt, hogy megkönnyítse a vezetést.

Ár

A Lexus RX 300 ára változó, de általában körülbelül 9,5 millió forint. Az autó sokféle extra opcióval rendelkezik, amelyek az árat is növelhetik. Az autó árának növeléséhez számos egyéb extra is rendelhető, mint például a bőr belső, az ülésmagasság szabályozás, az automatikus fényszórók és sok más. Az autó különböző biztosítási csomagokkal is megvásárolható, amelyek további költségvetési lehetőségeket kínálnak a vevők számára.

Összegzés

A Lexus RX 300 egy nagyon népszerű és modern autó, amely sokféle funkcióval és extra opcióval rendelkezik. Az autó külső és belső megjelenése is luxus és modern. A motor erős és hatékony, ami nagyon jó teljesítményt biztosít. Az autó biztonsági technológiái is kiválóak, amelyek megvédik a vezetőt és utasait. Az autó ára is kedvező, amelyhez számos egyéb extra is rendelhető. Az autó nagyon jó választás lehet, ha egy kényelmes, modern és biztonságos autót keres.

Leave a Reply