Menu Close

A Lexus Ls 400 Műszaki Adatok

Matchbox 1994 Lexus LS 400 Autómodell Neked!
Matchbox 1994 Lexus LS 400 Autómodell Neked! from verdaborze.hu

A Lexus LS 400 egy népszerű luxus jármű, amely a közép- és nagyteljesítményű autók között a legerősebb és legkifinomultabb. Az autó a Lexus márka első luxus limuzinjaként debütált 1989-ben Japánban, majd a 90-es években meghódította a világot. Az autó hosszú és büszke múltja során számos módosításon ment át, hogy megfeleljen a modern elvárásoknak. Az alábbiakban megvizsgáljuk, milyen műszaki adatokkal rendelkezik a Lexus LS 400.

Motor műszaki adatok

A Lexus LS 400 első generációja egy 4,0 literes V8-as motorral felszerelt, amely 225 lóerőt és 300 Nm nyomatékot adott. Az autó további generációi további motorokkal érkeztek, amelyek közül a legerősebb egy 5,0 literes V8-as, amely 383 lóerőt és 515 Nm nyomatékot adott. A későbbi generációkban egy 3,5 literes V6-os került beépítésre, amely kisebb teljesítményű, de kisebb fogyasztású is. Az utolsó generációban egy 3,5 literes V6-os szerepelt, amely 316 lóerőt és 335 Nm nyomatékot adott.

Váltó műszaki adatok

A Lexus LS 400 első generációja alapvetően egy 4-sebességes automatikus váltóval rendelkezett, de későbbi generációkban egy 5- vagy 6-sebességes automata váltó kerül beépítésre. Az autó egyik legjobb tulajdonsága a kényelmes, könnyű váltás, amely a vezetők számára nagy kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít. Az autó továbbá egy manuális váltóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy teljes mértékben kihasználja az autó teljesítményét.

Felfüggesztés műszaki adatok

A Lexus LS 400 egy teljesen állítható felfüggesztéssel rendelkezik, amely két első és hátsó MacPherson-rugókat, valamint egy hátsó stabilizátor tengelyt tartalmaz. A rugók lágy állíthatósága biztosítja, hogy a vezető kényelmesen közlekedjen az autóval, míg a stabilizátor tengely segít az autó stabilitásában a nagy sebességű kanyarokban. A felfüggesztésnek köszönhetően az autó kényelmesen és biztonságosan vezethető, még a legnehezebb pályákon is.

Fék műszaki adatok

Az autó egy 4-dugattyús fékrendszerrel rendelkezik, amely két első és hátsó tárcsaféket tartalmaz. Az autó nagy teljesítménye miatt a fékek megbízhatóan teljesítik a feladatukat, és megfelelő ellenállással rendelkeznek ahhoz, hogy biztonságosan megállítsák az autót. Az autó továbbá egy elektronikus fékrendszert is tartalmaz, amely lehetővé teszi az autó számára, hogy automatikusan alkalmazkodjon az útviszonyokhoz és a vezetési stílushoz.

Műszaki adatok összefoglalása

A Lexus LS 400 egy kifinomult és erőteljes luxusautó, amely számos műszaki adattal rendelkezik. Az autó egy 4,0-5,0 literes V8-as motorral rendelkezik, amely a vezetők számára nagy teljesítményű és könnyű használatot biztosít. Az autó továbbá egy 4-sebességes automata váltóval, egy állítható felfüggesztéssel és egy 4-dugattyús fékrendszerrel rendelkezik, amelyek biztonságos és kényelmes vezetést biztosítanak.

Az LS 400 megfelelő jármű azok számára, akik a kényelem és a teljesítmény kombinációját keresik

A Lexus LS 400 egy nagyszerű autó azok számára, akik a kényelem és a teljesítmény kombinációját keresik egy luxusautóban. Az autó számos műszaki adattal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a vezető kényelmesen és biztonságosan vezessen, és teljes mértékben kihasználja az autó teljesítményét. A Lexus LS 400 egy megbízható és biztonságos jármű, amely képes megbirkózni a nehéz útfelületekkel is, így a vezetők biztonságban közlekedhetnek vele.

Leave a Reply