Menu Close

Lexus Is 220D – Az Új Luxus Kompakt Autó!

Eladó használt LEXUS IS 220d Sport, Kistokaj, BorsodAbaújZemplén
Eladó használt LEXUS IS 220d Sport, Kistokaj, BorsodAbaújZemplén from kocsi.hu

A Lexus IS 220d egy új luxus kompakt autó, melyet a japán Lexus márka kínál. Az IS 220d az első olyan modell, mely a Lexus IS sorozatban jelent meg. Az autó különleges műszaki adatokkal rendelkezik, melyek könnyen elérhetőek. A Lexus IS 220d-nek sok olyan tulajdonsága van, amelyek miatt sok ember szeretné megvásárolni.

Műszaki adatok

A Lexus IS 220d-nek kétféle motorja van. Az első egy 2,2 literes dízelmotor, amely 175 lóerős teljesítményt biztosít, míg a második egy 3,5 literes benzinmotor, amely 271 lóerős teljesítményre képes. Az autóban egy ötfokozatú automata váltó található. Az autó maximális sebessége 192 km/h, míg gyorsulása 7,2 másodperc alatt éri el a 100 km/h-s sebességet. Az autó továbbá kétféle típusú féktárcsával rendelkezik, amelyek különböző típusú autókhoz vannak tervezve. Az egyszerűbb féktárcsával ellátott autóknak a tömege eléri a 1550 kg-ot, míg a komplexebb féktárcsával rendelkező autók tömege eléri a 1750 kg-ot.

Kényelem

A Lexus IS 220d nagyon kényelmes autó. Az autóban kétféle ülés található, amelyeket a vezető és az utasok kényelmének maximális biztosításához terveztek. Az autóban 10-féle színekben lehet kérni a bőrt, amelyek közül a leggyakoribbak a fehér, a sötétkék és a fekete. Az autó szintén rendelkezik egy különleges hangrendszerrel, amely lehetővé teszi a legjobb hangzás élményét. Az autó továbbá számos extra funkcióval rendelkezik, amelyek között megtalálhatóak a navigációs rendszer, a bluetooth kapcsolat és az automatikus fényszóró rendszer.

Ár

A Lexus IS 220d ára attól függ, hogy milyen motorral szerelték és melyik féktárcsával rendelkezik. Az alapmodell ára 18,5 millió forint körül mozog, míg a legdrágább modell ára elérheti a 22 millió forintot. Az autó továbbá egy év garanciával rendelkezik, amely lehetővé teszi a vevők számára, hogy bármilyen hibát javítani tudjanak a járműben.

Vélemények

A Lexus IS 220d autójának általános véleménye nagyon pozitív. A vevők elégedettek azzal, hogy a jármű kényelmes és különleges. Az autó továbbá kimagasló teljesítményű motorokkal rendelkezik, amelyek képesek biztosítani a jármű megfelelő teljesítményét. A vevők továbbá elégedettek azzal is, hogy az autó különleges biztonsági funkciókkal rendelkezik. Az autóban található riasztórendszer és az ütközésérzékelő rendszer megakadályozza az autót a balesetektől.

Összegzés

A Lexus IS 220d egy nagyszerű luxus kompakt autó, amely sok különleges tulajdonsággal rendelkezik. Az autóban kétféle motor és kétféle féktárcsa található, amelyek különféle funkciókat biztosítanak. Az autó különleges biztonsági funkciókkal és különleges hangrendszerrel rendelkezik. Az autó ára eléri a 18,5 millió forintot, és egy év garanciával rendelkezik. Az autó általános véleménye nagyon pozitív, és sok ember szeretné megvásárolni.

Leave a Reply