Menu Close

Lexus Ct 200H Kézikönyv 2013: Mi Mindenre Képes?

400h Cars Info
400h Cars Info from drive.deminasi.com

A Lexus CT 200h egy versenyképes, hibrid hajtású kompakt szedán, amelyet a Toyota Motor Corporation márka, a Lexus 2013-ban mutatott be. Az autó egy kombinált benzin-elektromos hajtásláncot használ, amely közvetlenül fűzi össze a benzinmotorhoz és az elektromos motorhoz. A hibrid hajtású Lexus CT 200h kiemelkedő teljesítménye mellett különleges megjelenéssel is rendelkezik, amelyet LED-es lámpák, alacsony profilú tetővonal, valamint számos további funkció és elem képvisel. A Lexus CT 200h 2013-as kezelési útmutatója segít, hogy megértse a különböző vezérlési funkciókat.

A Lexus CT 200h Kezelési Útmutatója

A Lexus CT 200h kezelési útmutatója tartalmazza az autó rendelkezésre álló vezérlési funkciók részleteit, beleértve a műszaki részleteket is. Ez a kézikönyv magában foglalja a vezérlési funkciók beállításához szükséges lépéseket, például a motorhoz és az elektromos motorhoz való csatlakoztatást, valamint a hibrid meghajtás be- és kikapcsolásának folyamatát. A kézikönyv részletes leírást nyújt a különböző vezérlési funkciók használatáról, beleértve az automatikus sebességváltó vezérlését, a személyes beállítások konfigurálását, a sávtartást és a kormányművöket. A kézikönyv továbbá magyarázatot ad a Lexus CT 200h biztonsági funkcióiról, beleértve a parkolási kamera, a sávelhagyás-figyelmeztető rendszer és a vészfékrendszer használatát is.

A Lexus CT 200h Kézikönyvében Található Műszaki Jellemzők

A Lexus CT 200h kézikönyvében található műszaki jellemzők közé tartozik a 2,5 literes, háromhengeres benzinmotor, amely 150 lóerős teljesítményt biztosít a kombinált hibrid hajtásláncnak. Az autó továbbá rendelkezik egy elektromos motorral, amely 93 lóerős teljesítményt biztosít. A Lexus CT 200h egy 6 fokozatú automatikus sebességváltóval van felszerelve, amely kombinálva van a hibrid hajtáslánc különböző elemeivel. Az autó továbbá rendelkezik egy állítható felfüggesztéssel és az Adaptív Kormányművel, amely segít javítani az autó kanyarodási képességét.

A Lexus CT 200h Költségei

A Lexus CT 200h ára 2013-ban kezdődött 19.800 dollártól, és elérte az 29.250 dollárt. Az autóhoz opcionális csomagok is rendelhetők, amelyek további kényelmi és biztonsági funkciókat biztosítanak, beleértve a ragadós gumikat, a légrugós felfüggesztést, az automatikus klímaberendezést, a központi zárat és a sávelhagyás-figyelmeztető rendszert. Az ár továbbá magában foglalja az autóhoz szükséges alkatrészek költségeit, beleértve a motorokat, a sebességváltót, a kormányművet és a fékeket is.

A Lexus CT 200h Kézikönyvének Használata

A Lexus CT 200h kezelési útmutatója segíthet az autó tulajdonosainak megérteni és kezelni a különböző vezérlési és biztonsági funkciókat. A kézikönyv segítséget nyújt a hibrid hajtáslánc be- és kikapcsolásához, valamint a különböző vezérlési funkciók beállításához is. A kézikönyv lehetővé teszi, hogy a tulajdonosok a személyes beállításokat konfigurálják, beleértve a sávtartást, a kormányművet és az automatikus sebességváltó vezérlését is. A kézikönyv továbbá segít megérteni a Lexus CT 200h biztonsági funkcióit is, beleértve a sávelhagyás-figyelmeztető rendszert, a parkolási kamerát és a vészfékrendszert.

Összefoglalás

A Lexus CT 200h kezelési útmutatója segít megérteni a különböző vezérlési és biztonsági funkciókat, amelyekkel az autó rendelkezik. A kézikönyv részletes leírást ad a hibrid hajtáslánc be- és kikapcsolásához, valamint a személyes beállítások konfigurálásához. A kézikönyv továbbá magyarázatot nyújt a Lexus CT 200h biztonsági funkcióiról is, beleértve a parkolási kamerát, a sávelhagyás-figyelmeztető rendszert és a vészfékrendszert. A Lexus CT 200h 2013-as kezelési útmutatója segít az autó tulajdonosainak megérteni és kezelni a különböző vezérlési és biztonsági funkciókat.

Leave a Reply