Menu Close

Mitsubishi 3 X400V 1,5 Kw Teljesítményű Frekvenciaváltó

Altivar Process 630 Frekvenciaváltó IP21 1,5KW 200V/240 ATV630U15M3
Altivar Process 630 Frekvenciaváltó IP21 1,5KW 200V/240 ATV630U15M3 from daniella.hu

Az iparban a frekvenciaváltók egyre népszerűbbek, különösen a nagy teljesítményű változatok. A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW-os teljesítményű frekvenciaváltója kiváló minőséget kínál, amely segíti a szervezeteket a hatékonyság növelésében és a költségek csökkentésében. A frekvenciaváltók segítenek megőrizni a motorok teljesítményét a folyamatok optimalizálásához.

A Frekvenciaváltók Működése

A frekvenciaváltók megváltoztatják az indukciós motorok által hajtott hálózatok feszültségét a motorok teljesítményének beállításához. A frekvenciaváltók különböző feszültség- és sebességszabályozási folyamatokat biztosítanak, beleértve az indukciós motorok teljesítmény- és feszültségszabályozását. A sebességszabályozás segítségével a felhasználók képesek az andófrekvenciának az előre beállított szint alá csökkentésére a hőmérséklet csökkentése érdekében.

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW Teljesítményű Frekvenciaváltó Előnyei

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW teljesítményű frekvenciaváltója rendkívül hatékony. A felhasználók előnyöket élvezhetnek a kiemelkedő teljesítménye és a kompakt, könnyű kialakítása miatt. A frekvenciaváltó nagy teljesítményű, de kis méretű, így könnyen elhelyezhető a felhasználók különböző helyein. A frekvenciaváltó kétfázisú, így kétfázisú motorokhoz is használható. A frekvenciaváltó kiváló minőségű műanyag burkolattal rendelkezik, amely megvédi az eszközt a környezeti hatásoktól.

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW Teljesítményű Frekvenciaváltó Főbb Jellemzői

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW teljesítményű frekvenciaváltója különböző jellemzőkkel rendelkezik. A beépített kijelző segítségével a felhasználók könnyen ellenőrizhetik a készülék állapotát és az elvégzett műveleteket. A készülék továbbá támogatja a távvezérlés (távirányítás) funkciót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról is ellenőrizzék és vezéreljék a készüléket. A frekvenciaváltó számos biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a szárazkontaktus-védelmet, a túlterhelés-védelmet, a túlterhelés-figyelőt, a hőmérséklet-védelmet és a hibaüzemmód-védelmet.

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW Teljesítményű Frekvenciaváltónak Számos Alkalmazása Van

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW teljesítményű frekvenciaváltója sokféle felhasználási területen hasznosítható. A frekvenciaváltók a mezőgazdasági, ipari, üzemekben, valamint a lakossági alkalmazásokban is használhatók. A frekvenciaváltók különösen hasznosak a mezőgazdasági pályázatokban, mivel segítenek csökkenteni a motorok teljesítményigényét és a szükséges energia-felhasználást. A frekvenciaváltók segítik a szervezeteket a hatékonyság növelésében és a költségek csökkentésében.

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW Teljesítményű Frekvenciaváltó Egyszerű Kezelhetősége

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW teljesítményű frekvenciaváltója könnyen kezelhető, köszönhetően a készülék egyszerű, intuitív felhasználói felületének. A felhasználók könnyen beállíthatják a kívánt frekvenciát, a motorteljesítményt és a hőmérsékletet. A készülék képes automatikusan visszatartani a beállított sebességet, így a felhasználók nem kell aggódniuk a beállítások elvesztéséért. A készülék továbbá memóriát is tartalmaz, amely segít a felhasználóknak a korábban beállított paraméterek megőrzésében.

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW Teljesítményű Frekvenciaváltó Összefoglalása

A Mitsubishi 3 x400v 1,5 kW teljesítményű frekvenciaváltója kiváló minőséget és teljesítményt kínál a felhasználók számára. A készülék különböző funkciókkal és biztonsági beállításokkal rendelkezik, amelyek segítik a felhasználókat a folyamatok optimalizálásában. A frekvenciaváltó könnyen kezelhető és memóriát is tartalmaz, amely segít a felhasználóknak a korábban beállított paraméterek megőrzésében. A készülék kis méretű és kompakt, és támogatja a távvezérlést is, így a felhasználók távolról is ellenőrizhetik és vezérelhetik a készüléket.

Leave a Reply