Menu Close

Az Új Suzuki Vitara – Minden, Amit Tudnia Kell A Kompakt Suv-Ről

Suzuki Vitara Hybrid 2020 Árak Eladó Új Suzuki Vitara Gl Isg Hybrid
Suzuki Vitara Hybrid 2020 Árak Eladó Új Suzuki Vitara Gl Isg Hybrid from breckenwillis.org

Az új Suzuki Vitara egy kompakt SUV, ami a városi vezetéshez és a terepjáráshoz egyaránt megfelelő. A kétliteres benzinmotoros változat kétféle sebességváltóval rendelhető, így minden vezető igényének kielégítésére alkalmas. Az autó tágas belsejének köszönhetően kényelmesen tudnak utazni négy felnőtt és két gyerek is. A készülék jelentős fejlesztéseket kapott a korábbi változatokhoz képest, ami a vezetők számára is komfortosabbá teszi a vezetést. A következőkben bemutatjuk, milyen újdonságokat tartogat az új Suzuki Vitara.

Az Új Suzuki Vitara Ára

Az új Suzuki Vitara ára a városi vezetéshez és a terepjáráshoz egyaránt megfelelő kompakt SUV-ért fizetendő. Az autó kétliteres benzinmotoros változata 2021-től kezdve már elérhető, és kétféle sebességváltóval rendelhető. Az alapmodell ára 2.5 millió Ft, de a teljesítmény növeléséhez és egyéb kiegészítőkhöz elérhető opciók is. A legjobb felszereltségű változat ára 3.2 millió Ft körül mozog. Az autó gyártója számos más opciót is kínál az autó vezetői számára, így a végleges ár közelíthet 3.5 millió Ft-hoz.

Az Új Suzuki Vitara Teljesítménye

Az új Suzuki Vitara teljesítménye kétliteres benzinmotoros változata 2021-től kezdve elérhető. Az autó teljesítménye kétféle sebességváltóval rendelhető. Az alapmodell 136 lóerős teljesítményt kínál, ami közel 8,2 másodperc alatt eléri a 100 km/h-s sebességet. Az autó kiváló vezetési élményt nyújt a városi vezetéshez és a terepjáráshoz egyaránt. A modell további opciókkal is rendelhető, ami a teljesítmény növeléséhez szükséges. A legjobb felszereltségű változat 150 lóerős teljesítményt kínál, ami közel 7,5 másodperc alatt eléri a 100 km/h-s sebességet.

Az Új Suzuki Vitara Kényelme és Biztonsága

Az új Suzuki Vitara kényelme és biztonsága kiemelkedő, ami köszönhető a tágas belső térnek. Az autó kényelmesen tudnak utazni négy felnőtt és két gyerek is. Az autó különböző biztonsági rendszerekkel rendelkezik, mint a hátsó parkolóradar, a sebességtartó automatika, a közlekedési tábla-felismerés, a vezetéstámogató rendszer és a légzsákrendszer. Az autó továbbá háromféle vezetési móddal is rendelkezik, így az autó vezetője személyre szabhatja a vezetési élményt.

Az Új Suzuki Vitara Tágas Belső Tere

Az új Suzuki Vitara tágas belső tere kényelmes utazást biztosít a négy felnőtt és két gyerek számára. A kabintér elég nagy ahhoz, hogy a utasok kényelmesen tudjanak elhelyezkedni és utazni. A hátsó ülések meghajthatóak, így a hátsó részben több csomag is elfér. Az autó különböző tárolóhelyekkel is rendelkezik, így a vezető és az utasok kényelmesen tudnak elhelyezni a különböző tárgyaikat.

Az Új Suzuki Vitara Konnektivitása

Az új Suzuki Vitara konnektivitása magas szintű, ami köszönhető a különböző vezetéstámogató rendszereknek és a különböző konnektoroknak. Az autó készülékek Bluetooth-kapcsolattal rendelkeznek és támogatja a vezetést segítő applikációkat is. Az autóban különböző multimédiás rendszerek is elérhetők, ami a hangutasításokkal is támogatott. A különböző konnektorokkal és külső eszközökkel is kompatibilis az autó.

Az Új Suzuki Vitara Gyermekek számára

Az új Suzuki Vitara gyermekek számára is kiváló, mivel tágas belső tere kényelmesen elfér két gyerek is. Az autóban külön gyermekülések is elérhetők, amik kényelmesebbé teszik a gyerekek számára a utazást. Az autó továbbá egy speciális gyermekfülke is rendelkezik, ami a gyerekek számára biztonságosabbá teszi a utazást.

Az Új Suzuki Vitara Összegzése

Az új Suzuki Vitara egy kompakt SUV, ami a városi vezetéshez és a terepjáráshoz egyaránt megfelelő. Az autó kétliteres benzinmotoros változata 2021-től kezdve már elérhető, és kétféle sebességváltóval rendelhető. Az alapmodell ára 2.5 millió Ft, de a teljesítmény növeléséhez és egyéb kiegészítőkhöz elérhető opciók is. Az autó különböző biztonsági rendszerekkel rendelkezik, tágas belső tere kényelmes utazást biztosít a négy felnőtt és két gyerek számára. Az autó továbbá különböző vezetéstámogató rendszerekkel, különböző konnektorokkal és külső eszközökkel is rendelkezik. Az autó gyártója számos más opciót is kínál az autó vezetői számára, így a végleges ár közelíthet 3.5 millió Ft-hoz.

Leave a Reply