Menu Close

Nissan Qashqai 2 Műszaki Adatok

Nissan Qashqai 2 Műszaki Adatok
Nissan Qashqai 2 Műszaki Adatok
Eladó NISSAN Qashqai 1.2 DIGT Tekna EURO6 JóAutók.hu from joautok.hu

Az új Nissan Qashqai 2 a modern technológiával rendelkezik, ami nélkülözhetetlen az autók teljesítményének és biztonságának növeléséhez. Az autó első generációja 2003-ban jelent meg és azzal kezdte el a japán autógyártók modern SUV-jainak történetét. Az új Nissan Qashqai 2 megújult és továbbfejlesztett teljesítményű motorokkal, újfajta biztonsági technológiákkal és sok más újdonsággal jelent meg, amelyek egyszerűen elbűvölőek. Az alábbiakban részletesebben bemutatjuk a Nissan Qashqai 2 műszaki adatait.

Motor teljesítmény

A Nissan Qashqai 2 motorja egy 4 hengeres, 16 szelepes, DIG-T benzines motor, amely 1,3 literes, 150 lóerős teljesítménnyel rendelkezik. Ez a motor tökéletesen megfelel a városi közlekedésben való használatra, mivel nagy teljesítményű, de kis méretű. Az autó gyorsulása gyors, a 0-60 mph-s gyorsulás 2,7 másodperc alatt érhető el. A motor maximális forgatónyomatéka 200 Nm. A motor hatfokozatú kézi váltóval van felszerelve, amely könnyen kezelhető, azonban a világosítás kényelmesebb, ha egy robotizált váltóval rendelkezik.

Méretek és tömeg

A Nissan Qashqai 2 jelentősen nagyobb, mint az első generáció. Az autó hossza 4,4 méter, szélessége 1,8 méter és magassága 1,6 méter. Az autó tömege 1,4 tonna, ami elég nagy, de a vezetés közben érezhető könnyűségével ezt a tömeget megfeledkezhetjük. Az autó belső tere kényelmes, és képes akár 5 személy számára is helyet biztosítani.

Biztonság

A Nissan Qashqai 2 kiemelkedő biztonsági szintet kínál. Az autóban számos biztonsági rendszer található, beleértve a kormánystabilitást, a lágyszárnyú sávtartást, a központi részecskeszűrőt, a korlátos sebességfüggő változtatható vezetési asszisztenst és az intelligens ütközésreakciós rendszert. Az autóban további biztonsági rendszerek is találhatók, mint például a látási asszisztens, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a parkolássegítő rendszer és a fékezésre figyelmeztető rendszer.

Kényelem

A Nissan Qashqai 2 kiemelkedő kényelmet kínál a sofőrnek és utasainak. Az autóban többféle kényelmi funkció is található, beleértve a klímaberendezést, az összkerékhajtást, a navigációs rendszert, az elektromos ablakokat, az üléstámlák elektromos vezérlését és a színes érintőképernyős multimédiás rendszert. Az autóban további kényelmi funkciók is találhatók, mint például a hátsó kamerarendszer, a csomagtérajtó nyitás kézi vezérléssel, az automata fényszórók és a csomagtér állítható padlója.

Ár

A Nissan Qashqai 2 ára eltérő országokban eltérő lehet. Az autó átlagos ára 25.000-35.000 euró között mozog. Az autó ára magában foglalja a motor teljesítményét, a biztonsági és kényelmi funkciókat, valamint a hátsó kamera rendszerét és a navigációs rendszert is. Az autó ára magasabb minőségű modelljeinél magasabb lehet.

Összegzés

A Nissan Qashqai 2 egy modern SUV, amely kiváló teljesítményt, biztonságot és kényelmet kínál. Az autó egy 4 hengeres, 16 szelepes, DIG-T benzines motorral rendelkezik, amely 1,3 literes, 150 lóerős teljesítménnyel és 200 Nm forgatónyomatékkal rendelkezik. Az autó hossza 4,4 méter, szélessége 1,8 méter és magassága 1,6 méter. Az autó tömege 1,4 tonna. Az autó kiváló biztonsági szintet kínál, beleértve a kormánystabilitást, a lágyszárnyú sávtartást, a központi részecskeszűrőt, a korlátos sebességfüggő változtatható vezetési asszisztenst és az intelligens ütközésreakciós rendszert. Az autó ára 25.000-35.000 euró között mozog.

Leave a Reply