Menu Close

Új Nissan Qashqai 2018

Nissan Qashqai (2018) picture 20 of 108 1024x768
Nissan Qashqai (2018) picture 20 of 108 1024×768 from www.netcarshow.com

Áttekintés

Az új Nissan Qashqai 2018 egy prémium szabadidő-autó, amely kiváló minőséget és innovatív technológiákat kínál. A Qashqai a Nissan egyik legnépszerűbb modellje, amely a városi és terepjáró tulajdonságokat ötvözi egy elegáns és sportos kialakítással.

Design és Külső

A Qashqai 2018 egy modern és dinamikus megjelenéssel rendelkezik. Az agresszív első maszk, az éles vonalak és az ívelt karosszéria minden tekintetet magára vonz. A LED-es fényszórók és a LED hátsó lámpák különleges megvilágítást biztosítanak éjjel-nappal.

Belső tér és Kényelem

Az új Nissan Qashqai tágas és kényelmes belső térrel rendelkezik. A prémium anyagok és a kifinomult részletek igényes megjelenést kölcsönöznek az autónak. Az ülések kényelmesek és jól tartanak, így hosszabb utakon is kényelmesen utazhatunk.

Technológia és Biztonság

A Qashqai 2018 számos innovatív technológiával rendelkezik, amelyek megkönnyítik az autózást és biztonságosabbá teszik azt. Az intelligens vészfékrendszer, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és a holttérfigyelő rendszer mind hozzájárulnak a vezetés biztonságához.

Motor és Teljesítmény

Az új Nissan Qashqai különböző motorváltozatokkal érhető el. A benzin- és dízelmotorok kiváló teljesítményt nyújtanak, és gazdaságosak. A hatfokozatú manuális vagy a fokozatmentes automata váltó lehetőséget biztosít a vezetőknek a választásra.

Összegzés

Az új Nissan Qashqai 2018 egy kiváló minőségű és modern szabadidő-autó, amely stílust, kényelmet és biztonságot nyújt. Az innovatív technológiák és a prémium kialakítás teszi igazán vonzóvá ezt az autót. Ha keres egy megbízható és stílusos járművet, akkor a Qashqai 2018 lehet a tökéletes választás.

Leave a Reply