Menu Close

Suzuki Vl 800 Műszaki Adatok – 2021

Suzuki VL 800 Intruder Volusia Chopper motoapro.hu Apróhirdetés
Suzuki VL 800 Intruder Volusia Chopper motoapro.hu Apróhirdetés from motoapro.hu

A Suzuki VL 800 a Suzuki Motor Corporation vízüzemű motorja, amelyet a Suzuki Intruder családba sorolnak. Az VL 800 a legnagyobb vízüzemű erőmű, amelyet a Suzuki gyárt. Ennek a motorjának a műszaki adatait ismerni kell, ha azt tervezi, hogy megvásárolja. A műszaki adatok közé tartozik a teljesítmény, a sebesség, a teljesítmény és a hengerűrtartalom.

Motor

A Suzuki VL 800-nak egy 805 köbcentiméteres, nyolchengeres, négyütemű motorja van. A motor összesen 58 lóerőt tud kifejteni, ami a hagyományos V-twin motorok között nagyon impozáns teljesítmény. A hengerűrtartalom 805 köbcentiméter. A kompressziós arány 9,5:1, ami jó a teljesítményhez és a teljesítményhez is.

Sebesség

A Suzuki VL 800-as sebessége akár 145 km/h is lehet. A sebesség korlátozásának eltávolításával ez az érték akár 155 km/h-ig is növekedhet. A sebesség növeléséhez a motor teljesítményének növelésére van szükség. A gyártó nem ajánlja a sebesség korlátozásának eltávolítását.

Kapacitás

A Suzuki VL 800-as egy nagy kapacitású motor. Az üzemanyagtartály 15 literes, amely elég az alapvető utazásokhoz. A hűtőfolyadék-tartály is képes 3,2 literes kapacitásra. Ez elég ahhoz, hogy a motor hűtését biztosítsa a felső határértékek közelében. Az olajtartály 4,5 literes kapacitással rendelkezik.

Tömeg

A Suzuki VL 800-as tömege 256 kg. Ez a tömeg a teljes motor készletével együtt értendő, ami magában foglalja a motor, a különböző számítógépes rendszereket, a tankot és a különböző kiegészítőket. Ez a tömeg jelentősen meghaladja a konkurens modellek tömegét, de ez a teljesítmény kompenzálja.

Váltó

Az VL 800-as egy háromfokozatú, manuális váltóval rendelkezik. Az első fokozat elég lassú ahhoz, hogy a motor elinduljon. A második fokozat közepes sebességű, a harmadik pedig a legerősebb. Az automata váltó opciók nem érhetők el a motorhoz.

Fékek

A Suzuki VL 800-as rendelkezik egy első és egy hátsó fékrendszerrel. Az első fékrendszer egy dupla tárcsafék-rendszer, amelyet a két első kerékre helyeztek. A hátsó fékrendszer egy állítható tárcsafék-rendszer, amelyet a hátsó kerékre helyeztek. Az első és a hátsó fékrendszerek egymást kiegészítik, ami növeli a fékezés hatékonyságát.

Kiegészítők

A Suzuki VL 800-as számos különböző kiegészítővel rendelkezik. Ezek a kiegészítők közé tartozik a két oldali sárvédő, a kapaszkodó, a kormány, a lámpák, a szíjak, a króm felni, a lábtartók és a sok más. Ezek a kiegészítők nagymértékben megváltoztatják a Suzuki VL 800-as megjelenését.

Ár

A Suzuki VL 800-as ára elérheti a 12.000 USD-t. Az ár a kiegészítők és a különböző szolgáltatások függvényében változhat. Az alapmodellen kívül további konfigurációk is rendelkezésre állnak, amelyek magasabb áron érhetők el.

Összefoglalva

A Suzuki VL 800-as egy nagy teljesítményű vízüzemű motor, amelyre jellemző a magas teljesítmény és a nagy kapacitás. A motor egy 805 köbcentiméteres, nyolchengeres, négyütemű motor, amely 58 lóerőt tud kifejteni. A sebessége akár 145 km/h is lehet, de a teljesítmény növelésével akár 155 km/h-ig is növelhető. A tömege 256 kg, az üzemanyag-tartály kapacitása 15 literes, a hűtőfolyadék-tartály kapacitása 3,2 literes, az olajtartály kapacitása 4,5 literes és a váltó egy háromfokozatú, manuális váltó. Az VL 800-as ára elérheti a 12.000 USD-t is.

Leave a Reply