Menu Close

Suzuki Sx4 S-Cross – A Modern, Kompakt Crossover, Pollenszűrővel

Suzuki SX4 SCross Pollenszűrő Gyári új termék Suzuki alkatrész
Suzuki SX4 SCross Pollenszűrő Gyári új termék Suzuki alkatrész from www.suzukigyal.hu

A Suzuki SX4 S-Cross egy modern kompakt crossover, amelyet a japán Suzuki Motors Corporation gyárt. A SX4 S-Cross a Suzuki SX4 következő generációjaként jelent meg 2013-ban. A kocsi kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a kompakt, praktikus, terepjárós stílust. A Suzuki SX4 S-Cross a felszereltségét tekintve könnyen megkülönböztethető a Suzuki SX4-től. A Suzuki SX4 S-Cross modellben egy pollenszűrő található, amely segít megelőzni a nyálkahártya gyulladásokat, az asztmát és a szénanáthát.

A Suzuki SX4 S-Cross Pollenszűrője

A pollenszűrő egy olyan eszköz, amely megelőzi az allergiás tüneteket és a szénanáthát okozó pollensek bejutását az autóba. A Suzuki SX4 S-Cross modellben lévő pollenszűrő kizárja a polleneket a légkondicionáló szűrőből, és csak az egészséges levegő kerül a járműbe. A pollenszűrő könnyen eltávolítható a légkondicionáló szűrőhöz, és külön is megvásárolható. A pollenszűrő segít megelőzni a szénanáthát, az allergiás tüneteket és a légúti megbetegedéseket, amelyeket a pollensek okoznak.

A Suzuki SX4 S-Cross Felszereltsége

A Suzuki SX4 S-Cross egy modern kompakt crossover, amely kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a kompakt, praktikus, terepjárós stílust. A Suzuki SX4 S-Cross modellben található felszereltség közé tartozik a pollenszűrő, amely megvédi az utasokat a pollensek okozta allergiás tünetektől és a szénanáthától. A Suzuki SX4 S-Cross modellben további felszereltségként található a 4×4 rendszer, amely lehetővé teszi a kocsi számára, hogy könnyedén közlekedjen az off-road útvonalakon. Ezen kívül a Suzuki SX4 S-Cross modellben található egy 6 sebességes manuális váltó, kormánykerékfűtés, elektromos szervokormány, tolatókamera, elektromos ablakok és tükrök, automatikus fényszórók, utasoldali légzsák, ESP, ABS, és egyebek.

A Suzuki SX4 S-Cross Ára

A Suzuki SX4 S-Cross modell ára attól függ, hogy melyik felszereltséget választja az autóvásárló. A Suzuki SX4 S-Cross modell alapára 1 099 000 Ft. A Suzuki SX4 S-Cross modellben lévő pollenszűrő külön is megvásárolható, az ára 15 000 Ft. A Suzuki SX4 S-Cross modellben további kiegészítők is megvásárolhatóak, például a 4×4 rendszer, a kormánykerékfűtés, és még sok más. Ezek az extra felszerelések több ezer forintba kerülnek. A Suzuki SX4 S-Cross modell végső ára tehát attól függ, hogy melyik felszereltséget választja az autóvásárló.

A Suzuki SX4 S-Cross Egyéb Előnyei

A Suzuki SX4 S-Cross modellben számos olyan előnyös tulajdonság található, amelyek az autóvásárlók számára kedvezőek. A Suzuki SX4 S-Cross modellből készült autók kedvező áron megvásárolhatóak, és nagy távolságokat is képesek megtenni. A Suzuki SX4 S-Cross modellben található felszereltség közé tartozik a pollenszűrő, amely megvédi az utasokat a pollensek okozta allergiás tünetektől és a szénanáthától. A Suzuki SX4 S-Cross modellben további felszereltségként található a 4×4 rendszer, amely lehetővé teszi a kocsi számára, hogy könnyedén közlekedjen az off-road útvonalakon. A Suzuki SX4 S-Cross modellben további előnyös tulajdonságok közé tartozik a 6 sebességes manuális váltó, a kormánykerékfűtés, az elektromos szervokormány, a tolatókamera, az elektromos ablakok és tükrök, az automatikus fényszórók, az utasoldali légzsák, az ESP, az ABS, és még sok más.

A Suzuki SX4 S-Cross összefoglalása

A Suzuki SX4 S-Cross egy modern kompakt crossover, amelyet a japán Suzuki Motors Corporation gyárt. A SX4 S-Cross a Suzuki SX4 következő generációjaként jelent meg 2013-ban. A kocsi kifejezetten azok számára készült, akik szeretik a kompakt, praktikus, terepjárós stílust. A Suzuki SX4 S-Cross modellben található felszereltség közé tartozik a pollenszűrő, amely megvédi az utasokat a pollensek okozta allergiás tünetektől és a szénanáthától. A Suzuki SX4 S-Cross modellben további felszereltségként található a 4×4 rendszer, a 6 sebességes manuális váltó, a kormánykerékfűtés, az elektromos szervokormány, a tolatókamera, az elektromos ablakok és tükrök, az automatikus fényszórók, az utasoldali légzsák, az ESP, az ABS, és egyebek. A Suzuki SX4 S-Cross modell ára attól függ, hogy melyik felszereltséget választja az autóvásárló. A Suzuki SX4 S-Cross modellből készült autók kedvező áron megvásárolhatóak, és nagy távolságokat is képesek megtenni.

Leave a Reply