Menu Close

Suzuki Sx4 S-Cross Méretei

Ein sympathisches Großmaul Suzuki SX4 SCross brav war gestern ntv.de
Ein sympathisches Großmaul Suzuki SX4 SCross brav war gestern ntv.de from www.n-tv.de

Méret és formatervezés

A Suzuki SX4 S-Cross egy kompakt SUV, amelynek méretei ideálisak városi közlekedésre és a nyitott útra egyaránt. Hossza 430 cm, szélessége 176 cm, magassága pedig 158 cm. Az autó dinamikus formatervezése modern és vonzó, jellegzetes Suzuki stílussal.

Belső tér és csomagtér

Az SX4 S-Cross tágas belső térrel rendelkezik, amely kényelmes utazást biztosít mind az utasoknak, mind a sofőrnek. Az autóban elegendő fejtér és lábtér található, így akár hosszabb utakon is kényelmesen elférünk. A csomagtartó térfogata is kielégítő, 430 literes alapvető csomagteret kínál, amely szükség esetén 1269 literre bővíthető a hátsó ülések lehajtásával.

Motor és teljesítmény

Az SX4 S-Cross két motorváltozattal kapható. Az 1,0 literes BoosterJet benzinmotor 111 lóerőt és 160 Nm nyomatékot biztosít, míg a 1,4 literes BoosterJet benzinmotor erősebb, 140 lóerőt és 220 Nm nyomatékot ad. Mindkét motor hatékony és dinamikus vezetési élményt nyújt.

Fogyasztás és emisszió

Az SX4 S-Cross környezetbarát autó, amely alacsony fogyasztással és károsanyag-kibocsátással rendelkezik. Az 1,0 literes motorral fogyasztása átlagosan 5,1 liter/100 km, míg az 1,4 literes motorral 5,3 liter/100 km. Az emisszió szintje 115 g/km CO2 az 1,0 literes motorral, és 123 g/km CO2 az 1,4 literes motorral.

Kényelmi és biztonsági funkciók

Az SX4 S-Cross számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítik az utazást és a vezetést. Néhány ilyen funkció közé tartozik a kulcs nélküli indítás, a tempomat, az automatikus klímaberendezés, a tolatókamera és a sávtartó asszisztens. Emellett az autóban számos passzív biztonsági rendszer is található, mint például a vészfék asszisztens és az adaptív sebességtartó automatika.

Ár és elérhetőség

Az SX4 S-Cross ára versenyképes a kompakt SUV kategóriában, és elérhető különböző felszereltségi szinteken. Az autó már megvásárolható a Suzuki márkakereskedésekben és viszonteladóknál. Kérjük, érdeklődjön a legfrissebb árakról és akciókról a helyi Suzuki márkakereskedésben.

Összegzés

A Suzuki SX4 S-Cross egy kiváló választás azoknak, akik egy kompakt SUV-t keresnek, ami tágas, kényelmes és gazdaságos. Az autó kiváló vezetési élményt nyújt, és számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik. Az SX4 S-Cross méretei ideálisak mindennapi használatra és kalandos utazásokra egyaránt.

További információk

Ha további információra van szüksége az SX4 S-Cross-ról, látogasson el a Suzuki hivatalos weboldalára, ahol részletes specifikációkat, képeket és árakat találhat. Használja ki a Suzuki kereskedők szakértelmét és kérjen tesztvezetést, hogy személyesen is megtapasztalja az SX4 S-Cross kiváló tulajdonságait.

Leave a Reply