Menu Close

Suzuki Intruder 400 – A Kényelmes Motorozás Tökéletes Párosa

Suzuki Intruder 400 custom bike chopper in Crossgates, West Yorkshire
Suzuki Intruder 400 custom bike chopper in Crossgates, West Yorkshire from www.gumtree.com

A Suzuki Intruder 400 a világ első számú retró cruiser motorja. Az Intruder 400 egy kompakt, kényelmes motor, amelyet a személyes stílus és az erőteljes teljesítmény szempontjából terveztek. Az Intruder 400 tökéletes választás a profi motorozók számára, akik az összetett vezetési élményeket keresik. Az Intruder 400 igazi klasszikus, amely büszkén viseli a Suzuki leginkább közkedvelt motorjának nevét.

A Suzuki Intruder 400 Műszaki Adatai

A Suzuki Intruder 400-as motorja többféle műszaki adatot kínál. Ezek közé tartozik a vízhűtéses, négyütemű, négy hengerű motor, amely képes a 400 cm3-es lökettérfogatra. Az Intruder 400-as motornak ötfokozatú sebességváltója van, amely képes akár 6.000-es fordulatszámra is elérni. Az Intruder 400 könnyű, így a motor könnyen irányítható. Könnyű manőverezni vele, és kényelmes vezetni. A motornak élettartama és megbízhatósága is kiváló. A motornak egy kéthengeres, háromszoros kötésekkel ellátott kardántengelye van, amely erőteljesebb teljesítményt és hajtásláncot biztosít.

Az Intruder 400 Külső Megjelenése

A Suzuki Intruder 400 külső megjelenése tökéletesen illeszkedik a retró stílushoz. A motor klasszikus formájú, keskeny karosszériája és karcsú vonalaival kényelmesen illeszkedik a vezetőhöz. A motor elöljárója kényelmes és könnyen vezethető. A motor hátulja erőteljes megjelenést ad, amely a profi motorosok számára tökéletes. Az Intruder 400-as motorozás sokkal jobb kényelmet és teljesítményt nyújt, mint a többi cruiser motor.

Az Intruder 400 Biztonsági Jellemzői

Az Intruder 400 biztonsági jellemzői közé tartozik a két dupla fékrendszer, amely a vezetőnek jobb ellenőrzést és biztonságot biztosít. A motor elöljárója kétdugattyús fékrendszerrel rendelkezik, amely kiváló fékerőt és könnyű kezelhetőséget biztosít. A motor hátuljában található kétdugattyús fékrendszernek köszönhetően a vezető jobb ellenőrzést és biztonságot élvezhet. Az Intruder 400-as motornak egy digitális szenzora van, amely a motor teljesítményét és a vezető biztonságát is figyelemmel kíséri. A motor további biztonsági jellemzői közé tartozik a két lábú, két küllős tapadószerkezet.

Az Intruder 400 Ára

A Suzuki Intruder 400 ára a piacon elérhető. Az Intruder 400-as motort többféle áron lehet megvásárolni. A motor ára a felszereltségtől és a kiválasztott motor verziótól függően változik. Az Intruder 400-as motor a legtöbb országban könnyen elérhető, és sokan választják a retró cruiser motorozás élményének élvezésére.

Az Intruder 400 Véleménye

Az Intruder 400-as motorozók szerte a világon pozitív véleményeket nyilvánítanak. Az Intruder 400 nagy teljesítményű, kényelmes, és könnyen vezethető. Az Intruder 400-as motorozás élménye különleges és egyedülálló. A motorozás kényelmes, és a vezető könnyen szabályozhatja a sebességet. Az Intruder 400-as motorozás élménye egyedülálló, és minden motorozó számára tökéletes választás.

Az Intruder 400 Kezelése

Az Intruder 400-as motor kezelése könnyű. A motor vezetése kényelmes, és a vezető könnyen szabályozhatja a sebességet. A motorozó könnyen megváltoztathatja a sebességet, és könnyen manőverezhet. Az Intruder 400-as motorozók számára a motorozás kényelmes és élvezetes. A motornak nincs sok karbantartása, így a motorozók sok időt takaríthatnak meg.

Az Intruder 400 Pályája

A Suzuki Intruder 400 egy kiváló választás a motorozók számára. A motorozás élménye egyedülálló és különleges. Az Intruder 400-as motorozók számára a motorozás kényelmes és élvezetes. A motorozás nagy sebességű és könnyen vezethető. Az Intruder 400-as motorozásnak sok előnye van, így a motorozók számára tökéletes választás.

Az Intruder 400 Által Nyújtott Előnyök

Az Intruder 400 sok előnnyel jár a motorozás szempontjából. A motor egy közepesen méretű cruiser motor, amely kényelmes vezetést és erőteljes teljesítményt biztosít. Az Intruder 400 könnyű, így könnyedén manőverezhető. A motorozás könnyű és kényelmes. Az Intruder 400-as motornak jó teljesítménye és megbízhatósága van. A motorozás élménye különleges és egyedülálló.

Az Intruder 400 összefoglalója

A Suzuki Intruder 400 a retró cruiser motorok első számú választása. Az Intruder 400 kompakt, kényelmes, és erőteljes teljesítményt biztosít a motorozók számára. A motor könnyű, így könnyedén irányítható. A motorozás kényelmes és élvezetes, és nagy sebességű. Az Intruder 400 egy kiváló választás a retró cruiser motorozás szerelmeseinek.

Leave a Reply