Menu Close

A Suzuki Gsx 750 F Adatok – A Robosztus Motorok Közé Tartozik

Használt Suzuki GSX 750 Katana sportmotor eladó 690 000 Ft használt
Használt Suzuki GSX 750 Katana sportmotor eladó 690 000 Ft használt from www.motor-sapiens.hu

A Suzuki GSX 750 F adatok már az első pillantásra is magukért beszélnek. A japán motorgyártó egyik legnépszerűbb és legrégebbi középmotorja teljesítményét és megbízhatóságát tekintve a motorok között ma is kiemelkedik. A márka évtizedek óta egyik legnépszerűbb modellje a Suzuki GSX 750 F, amelyet gyakran használnak az utakon és a versenyeken. A modell egy kiváló minőségű, könnyen kezelhető motorkerékpár, amelynek kiváló teljesítménye és sokoldalúsága van. A Suzuki GSX 750 F adatok a következők:

Motor:

A Suzuki GSX 750 F adatok szerint a motor 24 lóerős, 748 köbcentiméteres léghűtéses négyütemű, háromhengeres motor, amelyet kuplung- és sebességváltóval együtt készítenek. A motor teljesítménye a szabványos értékekhez képest alacsonyabb, de még így is elég nagy teljesítményt nyújt ahhoz, hogy megfelelő sebességet érjen el. A motor elég könnyű is, csak 163 kg. A motorhoz kapcsolódó karburátorok körülbelül 30 lóerős teljesítményt nyújtanak.

Futómű:

A Suzuki GSX 750 F adatok szerint a futómű két első rugóstagot és egy hátsó lengéscsillapítót tartalmaz. Az első rugóstagok kétfokozatú rugózással rendelkeznek, amelyeknek köszönhetően különböző terepen és különböző sebességek mellett is kényelmesen vezethető. A hátsó lengéscsillapító kétfokozatú és a hátsó rugóstagok elég merevek ahhoz, hogy a motort minden területen stabilan vezesse. A futómű megfelelő merevségű ahhoz, hogy a motor kellemes vezetési élményt nyújtson minden útviszonyok között.

Váltó:

A Suzuki GSX 750 F adatok szerint a váltó hatfokozatú manuális váltóval rendelkezik, amely könnyen használható, és kiegyensúlyozott, kényelmes sebességváltást biztosít. A váltó sebességei elég gyorsak ahhoz, hogy a motor elérje a szükséges sebességet, de elég lassú ahhoz is, hogy a motoros kényelmesen vezesse. A váltó rendkívül megbízható, és a jó minőségű alkatrészeknek köszönhetően hosszú élettartamra számíthat.

Fékrendszer:

A Suzuki GSX 750 F adatok szerint a motor fékei két első tárcsás fék és egy hátsó tárcsás fék. Az első fékek elég nagy teljesítményűek ahhoz, hogy a motort gyorsan és biztonságosan lefékezzék, míg a hátsó fék elég erős ahhoz, hogy megtartsa a motort a sebességcsökkentéskor. A fékek megbízhatóak, és biztosítják, hogy a motoros biztonságosan vezesse a motort.

Üzemanyag-fogyasztás:

A Suzuki GSX 750 F adatok szerint a motor 2,5 literes üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. A fogyasztás alacsony, ami azt jelenti, hogy a motor takarékosan üzemel. Az alacsony fogyasztású motorok nagyobb távolságokra is alkalmasabbak, ami növeli a motorosok vezetési élményét.

Szervíz:

A Suzuki GSX 750 F adatok szerint a motor rendkívül megbízható, és a jó minőségű alkatrészeknek köszönhetően hosszú élettartamra számíthat. A motor szervizelése egyszerű és nem igényel speciális szaktudást. A szervizelési intervallumok rendszeres szűrőcserékkel és a motor olajának rendszeres cseréjével biztosíthatók. A szervizelési költségek alacsonyak, és a motor megbízhatósága miatt a Suzuki GSX 750 F egy nagyszerű választás.

Ár:

A Suzuki GSX 750 F adatok szerint a motor ára körülbelül 8 000 és 10 000 dollár között mozog, attól függően, hogy hol vásárolják meg. A motor ára kedvező a teljesítményhez és a minőséghez képest, ami miatt sok motoros számára kedvező választás lehet.

Vélemény:

A Suzuki GSX 750 F adatok alapján a motor hatalmas teljesítményt nyújt és megbízhatóságot biztosít. A motor robosztus és könnyen kezelhető, ami miatt sok motoros számára megfelelő választás. A motor teljesítménye és megbízhatósága miatt nagyszerű választás lehet azoknak a motorosoknak, akik szeretik a robosztus és könnyen kezelhető motorkerékpárokat.

Leave a Reply