Menu Close

Miért Érdemes Megvenni A 2002-Es Subaru Impreza 1.6 Ts-T?

Subaru Impreza 2002 TS 1.6 in Johor Automatic Wagon Blue for RM 59,800
Subaru Impreza 2002 TS 1.6 in Johor Automatic Wagon Blue for RM 59,800 from www.carlist.my

A Subaru Impreza 1.6 TS 2002-es modellje az első olyan autó, amelynek sárvédővel megkülönböztethető el a többi Impreza modelltől. Az autó külső megjelenése egyaránt tetszetős és sportos, és a sárvédő különleges stílust és szépséget ad neki. Az 1,6 literes motorja meglepően könnyű közlekedést biztosít, ami a szűk utcákban és az autópályákon egyaránt hasznos. Az autó nagyobb méretű ablakokkal és egy hatalmas csomagtérrel rendelkezik, amelyek kényelmes közlekedést biztosítanak. Az autó felszereltsége többek között magában foglalja a légrugós felfüggesztést, a fűthető tükröket, a légkondicionáló berendezést és a két első ülést. Az autó felépítése meglehetősen komoly és megbízható, ami jó hír azoknak, akik hosszú távú autót keresnek. A Subaru Impreza 1.6 TS 2002-es modellje egy megbízható autó, amely megfelel az Ön igényeinek.

Az autó teljesítménye és motorja

Az autó 1,6 literes, nyolcszelepes, két hengeres motorja 118 lóerős teljesítményt biztosít. Az autó elég erőteljes ahhoz, hogy gyorsan elérje a szükséges sebességet, de nem annyira erős, hogy túl sok üzemanyagot fogyasztana. Az autó városi vezetéshez is tökéletesen megfelel, mivel a motor könnyen megbirkózik a szűk utcákon vagy a bonyolult kanyarokban. Az autó nemcsak jó teljesítményű, de alacsony üzemanyag-fogyasztású is, így hosszú távú autózáshoz is tökéletesen megfelel. Az autó 5 sebességes kézi váltóval rendelkezik, amely könnyen használható és kényelmes a vezetéshez.

Biztonsági és kényelmi funkciók

A 2002-es Subaru Impreza 1.6 TS-ben található biztonsági és kényelmi funkciók közül néhány kiemelkedő. Az autó ABS rendszere és légzsákrendszere biztosítja a biztonságos vezetést, míg a könnyű vezérlés és a kényelmes ülések kényelmesebbé teszik az autózást. Az autó rendelkezik egy vízszintes kormányművel is, amely segít a kanyarokban és a parkolásban. Az autó rendelkezik rádióval és CD-lejátszóval is, amelyek segítségével vezetés közben is szórakozhat. Az autó külső megjelenését tovább fokozza a sárvédő, amely a hátsó ablak felett található. A sárvédő megvédi az autót az esőtől és a szennyeződésektől, így az autó hosszú évekig megőrzi szépségét és állapotát.

Ár/érték arány

A 2002-es Subaru Impreza 1.6 TS-t általában jó ár/érték arány mellett lehet megvásárolni. Az autó ára megfizethető, mivel az autó már több mint 10 éve készült. Az autó megbízható, könnyű közlekedést biztosít, és csak a szükséges funkciókkal rendelkezik. Az autó meglepően alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, így az autózás költségei jelentősen csökkennek. A Subaru Impreza 1.6 TS 2002-es modellje egy kiváló autó, amely megfelel az Ön igényeinek.

Az autó összegzése

A 2002-es Subaru Impreza 1.6 TS egy kiváló autó, amely megfelel azoknak az embereknek, akik megbízható autót keresnek, amely könnyű közlekedést biztosít. Az autó meglepően alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, ami jelentősen csökkenti az autózás költségeit. Az autó teljesítménye elég erőteljes ahhoz, hogy gyorsan elérje a szükséges sebességet, de nem annyira erős, hogy túl sok üzemanyagot fogyasztana. Az autó felszereltsége többek között magában foglalja a légrugós felfüggesztést, a fűthető tükröket, a légkondicionáló berendezést és a két első ülést. A 2002-es Subaru Impreza 1.6 TS egy megbízható autó, amely jó ár/érték arány mellett megvásárolható, és megfelel az Ön igényeinek.

Leave a Reply