Menu Close

A Subaru Forester 2006 Katalógusa:

Subaru Forester Modified blue 2006 Subaru Forester EU56 … Flickr
Subaru Forester Modified blue 2006 Subaru Forester EU56 … Flickr from www.flickr.com

A Subaru Forester 2006 egy nagy teljesítményű crossovert kínál, amely a Subaru által előállított autók egyik legnépszerűbb típusa. Az alapmodell számos különböző kivitelben elérhető, és bár a Forester már egy jól ismert és kedvelt autó, további részletek megtudásához a legjobb forrás az eredeti Subaru Forester 2006 katalógusa.

A Subaru Forester 2006 katalógusának tartalma:

Az eredeti Subaru Forester 2006 katalógus többféle információt tartalmaz, amelyek segítenek a vásárlóknak abban, hogy megértsék a megvásárolandó autót. Az alapvető információk mellett a katalógus olyan részletes információkat is tartalmaz, mint például az autó méretei, a műszaki adatok, a motor és az alváz adatai. A katalógus további részleteket is tartalmaz a felszereltségről, beleértve az ülések színét, a könyöklőket, a bőrborításokat, az abroncsokat és a berendezéseket. A katalógus továbbá tájékoztatást is tartalmaz a különböző opciókról és kiegészítőkről, amelyekkel a vásárlók további kényelmet és komfortot biztosíthatnak maguknak.

A Subaru Forester 2006 műszaki adatai:

A Subaru Forester 2006 modellje az alapmodellben egy 2,5 literes négyhengeres boxer motorral van felszerelve, amely átlagosan 165 lóerőt termel. Az autó is rendelkezik egy manuális sebességváltóval, amely nyolc fokozatban állítható. Az autó továbbá egy automata váltóval is elérhető, amely egy hétfokozatú Lineartronic váltó. A Forester kombinált üzemanyag-felhasználása 10,4 literes / 100 km, ami a kategória szintjén viszonylag alacsonynak számít. Az autó továbbá rendelkezik egy ötsebességes manuális váltóval is, amely a leggyorsabb váltásokat teszi lehetővé.

A Subaru Forester 2006 alapfelszereltsége:

A Subaru Forester 2006 alapmodellje számos alapfelszereltséggel rendelkezik. Az autó elől és hátul is két légzsák, egy szabályozható légrugózású hátsó lengéscsillapító, egy hátsó légzsák és egy fedélzeti komputer rendszer. Az autó továbbá egy kétzónás klímaberendezéssel, egy háromirányú rádióval és egy Bluetooth csatlakozással is rendelkezik. Az autó első és hátsó ülései kényelmesek, és a vezetőülés támasztása is szabályozható. Az autó továbbá egy nagy méretű csomagtérből és egy nagy csomagtartóról is rendelkezik, amelyek ideálisak túrázáshoz és hosszú távú utazáshoz.

A Subaru Forester 2006 egyéb opciói:

A Subaru Forester 2006 egyéb opciói közé tartozik a műszerfal bevonata, a különböző bőrborítások, a színváltó könyöklők, a különböző típusú abroncsok, a vezetőtámogató rendszerek és a navigációs rendszerek. Az autó továbbá egy tolatókamera és egy tolatóradar rendszere is elérhető. Az autó továbbá egy olyan audio rendszerrel is rendelkezik, amely különböző típusú hangfalakkal és egy CD-lejátszóval rendelkezik. Az autó továbbá egy különböző típusú kormánykerékkel is rendelkezik, amelyek segítségével a vezető kényelmesen vezetheti az autót.

A Subaru Forester 2006 ára:

A Subaru Forester 2006 alapmodellje körülbelül 1,5 millió forintba kerül, ami Magyarországon a kategória szintjén viszonylag alacsonynak számít. A modell további kiegészítőkkel és opciókkal együtt is megvásárolható, és a költségek ezután is mindössze néhány százalékkal nőnek. A Forester egyik legnépszerűbb modellje Magyarországon, és a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy a jól kialakított autó és a jó teljesítmény miatt érdemes megvásárolniuk.

Összefoglalva a Subaru Forester 2006 Katalógusáról:

A Subaru Forester 2006 egy népszerű crossover, amely kiváló teljesítménnyel és magas szintű kényelemmel rendelkezik. Az autó elérhető alapmodellben, és az eredeti Subaru Forester 2006 katalógus egy részletes leírást tartalmaz az autó méreteiről, motorjáról, alvázáról és felszereltségéről. Az autó továbbá számos opcióval és kiegészítővel is rendelkezik, amelyek segítségével a vezetők kényelmesebbé és komfortosabbá tehetik az utazást. A Subaru Forester 2006 ára Magyarországon 1,5 millió forint körül van, és a további kiegészítőkkel és opciókkal együtt is megfizethető árú autó.

Leave a Reply