Menu Close

Renault Trafic 1.9 Dci Műszaki Adatok

Renault Trafic 1. 9 Dci Műszaki Adatok Renault Traffic 1. 9 Dci
Renault Trafic 1. 9 Dci Műszaki Adatok Renault Traffic 1. 9 Dci from biofartech.shop

A Trafic 1.9dci Jellemzői

A Renault Trafic 1.9dci egy kompakt, modern kisbusz, amelyet a Renault csoport 2007-ben dobott piacra. Az autó a Renault-Nissan közös fejlesztése, és az egyik legnépszerűbb kisbusz a világon. A Trafic 1.9dci egy nagy teljesítményű, könnyű, kompakt kisbusz, amely kiválóan alkalmas a közlekedés kezelésére, és képes kiszolgálni a teljesítmény igényeit, akár a városi forgalomban, akár a mezőgazdasági területeken.

Műszaki Adatok

A Trafic 1.9dci egy négyhengeres erőforrás, amely 1,9 literes, alumínium hengerfejes motor. A motorban 8 szelepes rendszer van, és a maximális teljesítménye 88 kW (120 lóerő). A Trafic 1.9dci egy hatfokozatú manuális sebességváltóval és egy automatikus sebességváltóval is rendelkezik. A motor egy elektronikus vezérlőegységgel (ECU) van felszerelve, amely lehetővé teszi a motor tökéletes teljesítményét.

Műszaki Biztonság

A Renault Trafic 1.9dci egy nagy műszaki biztonsággal rendelkezik. Az autóban egy kétutas elektronikus biztonsági rendszer található, amely megvédi a gépkocsit a szándékos támadásoktól. Az autó továbbá egy ABS rendszerrel is rendelkezik, amely megakadályozza a gépjármű blokkolását a kanyarodás során. A Trafic 1.9dci továbbá egy szervokormány-asszisztenssel is rendelkezik, amely segíti a vezetőt a kanyarodásban és az autópályán.

Üzemanyag Fogyasztás

A Trafic 1.9dci kiváló üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. A gépkocsi 4,7 l/100 km-es átlagos üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, amely jól alkalmazkodik a városi és mezőgazdasági területeken. Az autó egy kétfokozatú légkondicionálóval és nagy teljesítményű, hűtőventilátorokkal is rendelkezik, hogy optimalizálja az autó teljesítményét. A Trafic 1.9dci továbbá egy energiatakarékos üzemmóddal is rendelkezik, amely csökkenti az üzemanyag-felhasználást és javítja a közlekedés hatékonyságát.

Komfort és Konfort

A Trafic 1.9dci kiváló komfortot és konfortot biztosít. Az autóban nagy méretű, párnázott ülések találhatók, amelyek kényelmesek és tágasak. Az autó továbbá egy kényelmes vezetőfülkével is rendelkezik, amely kiváló látási területtel rendelkezik. Az autó továbbá egy nagy méretű csomagtartóval is rendelkezik, amely kényelmesen elhelyezi a személyes tárgyakat. A Trafic 1.9dci továbbá egy szélvédőfelmosó berendezéssel és szélvédőfűtővel is rendelkezik, amelyek segítenek a kényelmes vezetésben.

Költségek

A Trafic 1.9dci egy költséghatékony autó. A gépkocsi alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, amelynek köszönhetően alacsony költségekkel jár. Az autó továbbá alacsony karbantartási költségekkel is rendelkezik, mivel a motor könnyen szervizelhető, és megbízható. Az autó továbbá jó ár/érték arányú, amely kiváló megoldás lehet a pénztárcát kímélő autóvásárlóknak.

Összegzés

A Renault Trafic 1.9dci egy kompakt, modern kisbusz, amely kiváló teljesítményt nyújt. A gépkocsi nagy műszaki biztonsággal, kiváló üzemanyag-fogyasztással, komfortos vezetéssel és alacsony költségekkel rendelkezik. Ez a kisbusz kiváló választás lehet a vezetőknek, akiknek költségkímélő és magas teljesítményű autóra van szükségük.

Leave a Reply