Menu Close

Porsche 930 Távirányitós Autó – Az Első Generációs Porsche 911 Örököse

65KMile 1976 Porsche 930 Turbo Carrera for sale on BaT Auctions
65KMile 1976 Porsche 930 Turbo Carrera for sale on BaT Auctions from bringatrailer.com

A Porsche 930 távirányitós autó a Porsche 911 első generációjától származik, amelyet 1975-ben mutattak be. A modell gyönyörűen megőrizte az eredeti, klasszikus Porsche 911 stílusát, de mégis sokkal korszerűbbé vált. Az autó kiváló minőségű anyagokból készült, teljes egészében műanyagból, amely tartós és vízálló. Az autó kényelmes vezetést biztosít, és könnyen kezelhető, akár a hagyományos vezetési módokkal ellentétben. Az autó különleges távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy távolról irányítsa az autót. Ez a funkció különösen hasznos, ha a vezető szeretne kihasználni a jármű képességeit, vagy ha szeretné elkerülni a baleseteket.

Az autó alapfelszereltsége és előnyei

A Porsche 930 távirányitós autó nagyszerű alapfelszereltséggel rendelkezik, amely minden vezető számára előnyös. Az autóban található egy hatfokozatú sebességváltó, amely szintén biztosítja a kényelmes vezetést. Az autóban található egy erős motor, amely biztosítja az autó kiváló teljesítményét. Az autó továbbá távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy távolról irányítsa az autót. A távirányító különösen hasznos, ha a vezető szeretne kihasználni a jármű képességeit, vagy ha szeretné elkerülni a baleseteket. Az autó továbbá megbízható légkondicionálóval rendelkezik, amely biztosítja a vezetők komfortját.

A Porsche 930 távirányitós autó műszaki adatai

A Porsche 930 távirányitós autóban található egy 4,5 literes, négyhengeres motor, amely teljesítménye közel 300 lóerő. Az autó továbbá egy hatfokozatú sebességváltóval rendelkezik, amely biztosítja a kényelmes vezetést. Az autó magassága 1350 mm, és hossza 4400 mm. Az autó súlya 1650 kg. Az autó maximális sebessége eléri a 240 km / h-t. Az autó üzemanyag-fogyasztása 10 liter / 100 km. Az autó továbbá kényelmes utastérrel rendelkezik, amely befogadhat egy vezetőt és több utast.

Porsche 930 távirányitós autó ára és vélemények

A Porsche 930 távirányitós autó ára körülbelül 7-8 millió forint. Az autó ára elérhető a magyar piacokon, de elérhető az online piactereken is. A vezetők egyöntetűen elégedettek az autóval, mivel kiváló minőségű anyagokból készült, teljesen vízálló és tartós. Az autó kényelmes vezetést biztosít, és könnyen kezelhető, akár a hagyományos vezetési módokkal ellentétben. Az autó továbbá különleges távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy távolról irányítsa az autót. A vezetők számára az autó ára megfizethető, és kiváló teljesítményt nyújt.

A Porsche 930 távirányitós autó jövője

A Porsche 930 távirányitós autó egy klasszikus modell, amelyet 1975-ben mutattak be. A modell továbbra is népszerű a vezetők körében, mivel kiváló minőségű anyagokból készült, teljesen vízálló és tartós. Az autó továbbá kényelmes vezetést biztosít, és könnyen kezelhető, akár a hagyományos vezetési módokkal ellentétben. Az autó továbbá különleges távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy távolról irányítsa az autót. A jövőben továbbra is népszerű marad, és a vezetők számára továbbra is megfizethető áron érhető el.

Összefoglalás

A Porsche 930 távirányitós autó egy klasszikus modell, amelyet 1975-ben mutattak be. A modell gyönyörűen megőrizte az eredeti, klasszikus Porsche 911 stílusát, de mégis sokkal korszerűbbé vált. Az autó kiváló minőségű anyagokból készült, teljesen vízálló és tartós. Az autó kényelmes vezetést biztosít, és könnyen kezelhető, akár a hagyományos vezetési módokkal ellentétben. Az autó továbbá különleges távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy távolról irányítsa az autót. A jövőben továbbra is népszerű marad, és a vezetők számára továbbra is megfizethető áron érhető el.

Leave a Reply