Menu Close

Peugeot 406 Első Fényszóró – A Városi Vezetés Tökéletes Párja

Vásárlás PEUGEOT 406 1995.101999.06 Fényszóró bal (H7/H7) Marelli
Vásárlás PEUGEOT 406 1995.101999.06 Fényszóró bal (H7/H7) Marelli from fenyszoro.arukereso.hu

A Peugeot 406 ELső fényszóró a városi vezetés tökéletes partnerévé vált. A járművön található első fényszóró számos különleges funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a sofőrök jobb látási viszonyokat biztosítanak a városi forgalomban. Az első fényszóró kiemelkedő színválasztéka és kiváló fényerőssége biztosítja, hogy könnyen és biztonságosan vezethessünk városi körülmények között.

A Peugeot 406 ELső fényszóró kétféle változatban érhető el. Az egyik a H8-as változat, amely két darab 55 wattos halogén izzóval rendelkezik. A másik az LED változat, amely két darab 12 wattos LED izzóval rendelkezik. A LED-es változat nagyobb fényerősséggel bír, mint a H8-as változat, ami jobb látási viszonyokat biztosít a városi közlekedésben.

Az első fényszóró különleges funkciói

Az első fényszóró különleges funkcióval rendelkezik, amelyek tovább javítják a vezetés biztonságát. A legfontosabb funkció az automatikus világítás, amely a vezetés során automatikusan kapcsolja be és kikapcsolja a fényszórókat, amikor szükséges. Az automatikus világítás a vezető számára különösen hasznos, mivel megkönnyíti a városi forgalomban való vezetést. Az első fényszóró továbbá „Aktív Korrekció” funkcióval is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a fényszórók túl erősen világítsanak más autókra.

Az első fényszóró további különleges funkciói közé tartozik a „Dinamikus Szabályozás”, amely egy különleges szenzort használ a fényszórók fényerősségének automatikus szabályozásához. A szenzor folyamatosan figyeli a környezeti fényviszonyokat és a fényszóró fényerősségét ennek megfelelően szabályozza. Az első fényszóró továbbá „Adaptív Fényerősség” funkcióval is rendelkezik, amely a környezeti fényviszonyok változásaihoz igazítja a fényszóró fényerősségét.

A kiváló színválaszték

A Peugeot 406 ELső fényszóró kiváló színválasztékkal rendelkezik. Az autóban elérhető színek közé tartozik a fehér, kék, sárga és piros. A különböző színek segítenek abban, hogy kiemeljük a különleges stílusát. A színek biztosítják azt is, hogy a jármű könnyen és biztonságosan vezethető városi körülmények között.

A Peugeot 406 ELső fényszóró ára

A Peugeot 406 ELső fényszóró ára az elérhető modelltől és a színválasztéktól függ. Az elérhető modell közül a H8-as változat ára 50.000-60.000 Ft között van, míg az LED változat ára 70.000-80.000 Ft között van. Ez az ár magában foglalja az első fényszóró és a szükséges szerelési anyagok költségét is.

Összefoglalás

A Peugeot 406 ELső fényszóró kétféle változatban érhető el. Az első fényszóró különleges funkciókkal rendelkezik, amelyek biztonságosabbá teszik a városi vezetést. Az első fényszóró kiváló színválasztékkal rendelkezik, amelyek segítenek kiemelni a jármű stílusát. Az első fényszóró ára az elérhető modelltől és a színválasztéktól függ. Az első fényszórók egy kiváló megoldást jelentenek a városi vezetés biztonságának növelésére.

Leave a Reply