Menu Close

A Nissan Qashqai 2010 – Értékelések A Tökéletes Választás

Nissan Qashqai Facelift Photos Released Ahead of Geneva Debut
Nissan Qashqai Facelift Photos Released Ahead of Geneva Debut from www.autoevolution.com

Kezdésre

A Nissan Qashqai 2010 egyike a leghíresebb és legnépszerűbb SUV-oknak Magyarországon. Számos kategóriában középkategóriás autóként emelkedik ki a többi közül, mivel a legjobb ár-érték arányt és sokoldalúságot kínálja. Az átlagos tulajdonosok számára a Qashqai ideális választás lehet, mivel minden fontos funkciót és luxust kínál.

Külső

A Nissan Qashqai 2010 külső megjelenését tekintve az autó egyaránt képes közlekedni az utakon, miközben még mindig elegáns és modern. Az autó alapvetően egy kombi stílusú jármű, de a könnyű szögletes vonalak és a különböző oldalablakok az SUV-okra jellemzőek. Az autó különleges megjelenést kölcsönöz a hűtőrács és a hátsó lökhárító közötti kidolgozás. Az autó első és hátsó lámpái szintén különlegesek és modern stílusúak. Az autó alapvetően szürke festésű, de különböző más színek is elérhetőek, mint például a fekete, a piros és a kék. Az autó hossza 4,3 méter, szélessége 1,8 méter és magassága 1,6 méter.

Belül

A Nissan Qashqai 2010 belső megjelenése is nagyon csábító. Az autóban 5 személy kényelmesen elfér, és a vezetőülés és a második sor ülései szélesek és kényelmesek. Az autó belsejében található sokféle funkció, beleértve a digitális klímaberendezést, az állítható lábtartókat és a középső konzolt. Az autóhoz jár egy 6,2 hüvelykes kijelző, amelyen DVD-lejátszó, navigációs rendszer és Bluetooth-kapcsolat is elérhető. Az autóban 14 hangszóró található, amelyek nagy teljesítményű hangot biztosítanak a vezetőnek és utasainak.

Erőforrások

A Nissan Qashqai 2010-ben különböző erőforrásokat kínál. Az alapmodell 149 lóerős 1,6 literes benzinmotorral rendelkezik, amely kombinálja a kiváló teljesítményt és a kiváló fogyasztást. Az autó egy másik erőforrása egy 1,5 literes dízelmotor, amely 110 lóerőt biztosít. Az autóban található egy manuális sebességváltó, de automatikus sebességváltó is elérhető. Az autó rendkívül könnyű vezetni, és a kormányzás könnyű, így a vezetőnek kényelmes és stresszmentes vezetést biztosít.

Biztonság

A Nissan Qashqai 2010 biztonságos közlekedés érdekében számos biztonsági funkciót kínál. Az autó ABS-sel, elektronikus fékerő-elosztóval (EBD) és elektronikus stabilizációs rendszerrel (ESP) rendelkezik. Az autó továbbá számos további biztonsági funkciót is tartalmaz, mint például a légzsák, a lábtérfigyelő rendszer, a hátsó parkoló radarok és a központi zár. Ezek a funkciók biztosítják, hogy az autóban utazók biztonságban érezzék magukat.

Ár és teljesítmény

A Nissan Qashqai 2010 egyike a leghasznosabb és leghatékonyabb közepes méretű SUV-oknak. Az autó átlagosan 8-11 liter benzint fogyaszt 100 kilométerenként, ami nagyon alacsony a kategóriájában. Az autó átlagosan 4-7 másodperc alatt gyorsul 0-60 mérföld per órás sebességre. Az autó ára Magyarországon kezdődik 3,2 millió forinttól.

Végszó

A Nissan Qashqai 2010 ideális választás azok számára, akik szeretik az alacsony fogyasztású, közepes méretű SUV-okat. Az autó kiváló teljesítményt és sokoldalúságot biztosít, miközben könnyedén közlekedik az utakon. Az autó számos biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek biztosítják az autóban utazók biztonságát. Az autó ár-érték aránya is remek, és megfizethető áron elérhető.

Leave a Reply