Menu Close

Mennyibe Kerül Egy Tesla Egy Új Autó Vásárlásakor A Magyarországon?

Mennyibe Kerül Egy Tesla Automobile
Mennyibe Kerül Egy Tesla Automobile from automobile.deminasi.com

Mint minden elektromos autó, Tesla-k is Magyarországon is manapság egyre népszerűbbek. A Tesla vezetési élménye, a gyors töltési lehetőségek és a sokféle ár- és felszereltségválaszték egyre nagyobb számban vonzza a Magyarországon élő autóvásárlókat. De hány értékesítői áron kell fizetni egy új Tesla-t?

A Tesla Magyarországon jelenleg két modellt kínál, a Model 3-at és a Model X-et. Az árak és az alapfelszereltség a következőképpen alakul:

Tesla Model 3

A Tesla Model 3 alapfelszereltsége a Magyarországon kapható legolcsóbb modell, amelynek alapára 11,4 millió forint. Ez a modell egy 50 kWh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 480 km-es hatótávolságot is biztosít. Ez a modell azzal a feltétellel is elérhető, hogy a vásárló egy éven belül visszatér a Tesla szervizbe, hogy a bővített garanciát igénybe vegye.

Tesla Model X

A Tesla Model X alapfelszereltsége a Magyarországon elérhető legdrágább modell, amelynek alapára 15,2 millió forint. Ez a modell egy 75 kWh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 695 km-es hatótávolságot is biztosít. Ez a modell azzal a feltétellel is elérhető, hogy a vásárló egy éven belül visszatér a Tesla szervizbe, hogy a bővített garanciát igénybe vegye.

Ezen kívül a Tesla Magyarországon egyéb opciókat is kínál, különböző árcsomagokat és extrákat. Ezek közé tartoznak a különböző bőr és szövet színek, a különböző szerelvények és a különböző karosszériák. Ezek az opciók plusz költséget jelentenek, így a végleges ár nagyban függ a vásárló konfigurációjától.

A Tesla Magyarországon egyébként számos akcióval kedveskedik a vásárlóinak. Ezek közé tartozik a Tesla által kínált készpénz-visszatérítés, amely akár 10%-ot is jelenthet az árból. A vásárlók kedvezményeket élvezhetnek a töltőállomásokon és a Tesla szervizeken is. Ezen kívül a Tesla néha ajánlatokat is küld a vásárlóknak a rendszeres szolgáltatásokra és kiegészítőkre vonatkozóan.

Tehát összességében, ha egy vásárlónak egy új Tesla-t kell vennie, a végleges ár nagyban függ a konfigurációtól. Az alapárak 11,4 millió forinttól 15,2 millió forintig terjednek, de a vásárlók számos akció és kedvezmény közül választhatnak, hogy tovább csökkentsék vételárukat.

Leave a Reply