Menu Close

Lexus Rx 450H Ár: Használt Modellek

Eladó használt LEXUS RX 450h Executive Plus eCVT, Halásztelek, Pest
Eladó használt LEXUS RX 450h Executive Plus eCVT, Halásztelek, Pest from kocsi.hu

Az elmúlt években a Lexus márka egyre népszerűbb lett, ami nem meglepő, hiszen olyan autókat gyárt, amelyek a luxus, a stílus és a teljesítmény ötvözetét képviselik. Az egyik legnépszerűbb modell a Lexus RX 450h, amelyet évek óta szeretnek a vezetők. Az autó kényelmes, erős és biztonságos, és ha az árat is figyelembe vesszük, akkor egy remek választás lehet. De mi a helyzet a használt RX 450h-val? Mi az ár? és milyen tulajdonságai vannak? Ebben a cikkben mindent megtudhat a Lexus RX 450h áráról és tulajdonságairól, ha használt modellt szeretne vásárolni.

Lexus RX 450h ára használtan

Ha használt Lexus RX 450h-t szeretne vásárolni, akkor az ár attól függ, hogy melyik évben és melyik felszereltségben készült. Az alapmodell ára körülbelül 7-8 millió forint, a felszereltséggel bővített modell ára azonban elérheti a 11 millió forintot. A vételár mellett számítson további költségekre is, mint például az átvétel, a szerviz és a biztosítás költségei. Ugyanakkor érdemes megjegyezni, hogy sok esetben ezek a költségek jóval alacsonyabbak, mint egy új gépjármű esetén. Emellett, amikor használt autót vásárol, fontos, hogy alaposan ellenőrizze a jármű állapotát, hogy biztos lehessen benne, hogy jó állapotban van-e és hogy a szükséges javításokat elvégezték-e.

Tulajdonságok

A Lexus RX 450h ára használtan nem csak a korából, hanem a tulajdonságokból is fakad. Az autó 3,5 literes motorral rendelkezik, ami körülbelül 308 lóerőt biztosít. A motor hatékonyan és könnyedén mozgatja az autót, és a kategóriájához képest egészen jó teljesítményt nyújt. Az autóhoz elérhető egy hibrid hajtáslánc is, amely további hatékonyságot biztosít a vezetőnek. Az autó átlagosan 8 liter benzint fogyaszt 100 kilométer megtételekor. Az autó kényelmes és könnyen vezethető, nem számít, hogy városban vagy országúton vezeti. Az autó kényelmes, és bőséges térrel rendelkezik, hogy kényelmesen elférjen a vezető és a utasok. Emellett a biztonságos vezetéshez szükséges technológiák is rendelkezésre állnak, mint például az automatikus sebességkorlátozó, az automatikus fényszóró és a parkolóradar.

Összefoglalva

A Lexus RX 450h egy kényelmes és erős autó, amely nagyszerű értéket nyújt az árához képest. Ha új autót szeretne vásárolni, akkor fontolja meg a használt RX 450h-t, amely akár 11 millió forintért is megvásárolható. Fontos azonban, hogy alaposan ellenőrizze az autó állapotát, hogy biztos lehessen benne, hogy jó állapotban van-e. A Lexus RX 450h egy kényelmes, erős és biztonságos autó, amely kiváló választás lehet, ha szeretne egy kényelmes, szép és hatékony autót.

Leave a Reply