Menu Close

A Lexus Nx 300H Méretek – Az Új Luxus Crossover

2020 Lexus NX 300h Review A fuel efficient luxury crossover The
2020 Lexus NX 300h Review A fuel efficient luxury crossover The from www.thetorquereport.com

Az új Lexus NX 300h egy közepes méretű crossover, amely tökéletes választás lehet mindenki számára, aki egy elegáns, megbízható és hatékony autót keres. A Lexus NX 300h vonzó külsővel rendelkezik, valamint magas minőségű, innovatív belsővel. Ez az autó tökéletes kombinációja a luxusnak és a kényelemnek. Úgy tervezték, hogy kényelmes helyet biztosítson az utasoknak, miközben biztonságos és stresszmentes vezetést nyújt.

A Lexus NX 300h Méretezése

A Lexus NX 300h méretei hosszúságát tekintve 4630 mm, szélességét pedig 1845 mm-re felelnek meg. A magasan elhelyezett szélvédőnek köszönhetően a jármű magassága 1655 mm. A Lexus NX 300h-nak még egy fontos mérete van: a tengelytávolság. Ez a méret 2790 mm-re van beállítva, ami tökéletesen megfelel a közepes méretű crossover autóknak. A jármű további méretei közé tartozik az első és a hátsó túlnyúlás, valamint az első és hátsó sávtartás, amelyek mind jelentős mértékben befolyásolják az autó vezetés kényelmét.

A Lexus NX 300h Tömege és Csomagtere

A Lexus NX 300h tömege kb. 1675 kg-ot tesz ki, ami tökéletesen megfelel egy közepes méretű crossover autó tömegének. Továbbá a járműnek egy összecsukható hátsó ülés is tartozik, amely lehetővé teszi, hogy a csomagtér mérete megváltozzon. Az első ülések összecsukásával a csomagtér mérete körülbelül 1434 literesre nő, ami tökéletesen megfelel a családok számára. A csomagtér további funkciói közé tartozik a tárolási helyek és az alul szerelt rendszerek, mint például a hálózati csatlakozók, a hátsó lámpák, vagy a mélynyomó.

A Lexus NX 300h Ergonomikus Kényelme

A Lexus NX 300h a vezető és az utasok kényelmét helyezi előtérbe. Az autóban két elektromos ülésegység található, amelyek különböző magasságokban, hosszúságban és szélességben állíthatók. Az ülések kényelmesek és tartósak, és kiváló minőségű anyagokból készültek. Az autó két különféle klímaberendezést is kínál, amelyek mindegyike külön-külön szabályozhatók. Az autónak továbbá egy állítható kormánykerék is tartozik, amely segít a vezetőnek a megfelelő pozícióba kerülni a vezetés közben.

A Lexus NX 300h Motorja

A Lexus NX 300h motorja egy 2,5 literes, négyhengeres benzinmotor, amely kombinálva van egy elektromos motorral. Ez a kombináció tökéletesen megfelel a közepes méretű crossover autók számára. A motor teljesítménye 194 lóerő, ami tökéletesen megfelel a vezetés kényelmének. A motor további előnyei közé tartozik a magas üzemanyag-hatékonyság és a kiváló vezetési élmény.

A Lexus NX 300h Biztonsági Rendszerei

A Lexus NX 300h különleges biztonsági rendszereket is kínál. Ezek közé tartozik a Pre-Collision System, a Lane Departure Alert, az Adaptív Sebesség Szabályozási Rendszer, a Blind Spot Monitor és a Rear Cross Traffic Alert. Ezek a rendszerek segítenek a vezetőnek, hogy biztonságosabb vezetési élményt nyújtson a különböző közutakon. Az autó további biztonsági rendszerei közé tartozik a hátsó parkolás segítő, a központi zárrendszer, valamint a sávelhagyás figyelmeztető.

A Lexus NX 300h Ára

A Lexus NX 300h ára körülbelül 7,5 millió forint. Ez az ár magában foglalja az autó számos kényelmi és biztonsági funkcióját, valamint a kiváló minőségű belső és külső dizájnt is. A Lexus NX 300h-t kínáló kereskedők további szolgáltatásokat is kínálnak, mint például a különféle szervízcsomagok, amelyek tovább növelik az autó értékét.

A Lexus NX 300h Összefoglalója

A Lexus NX 300h egy közepes méretű crossover autó, amely tökéletes választás lehet mindenki számára, aki egy elegáns, megbízható és hatékony autót keres. A Lexus NX 300h vonzó külsővel rendelkezik, valamint magas minőségű, innovatív belsővel. Ez az autó tökéletes kombinációja a luxusnak és a kényelemnek. A Lexus NX 300h egy 2,5 literes, négyhengeres benzinmotorral rendelkezik, amely kombinálva van egy elektromos motorral. Az autónak továbbá különféle biztonsági rendszerei is vannak, amelyek segítik a vezetőt a biztonságos vezetésben. A Lexus NX 300h körülbelül 7,5 millió forintba kerül.

Leave a Reply