Menu Close

Lexus Ls 600H Eladó – Az Új Luxus Autó

2008 Lexus LS 600h L Stock GC1806A for sale near Chicago, IL IL
2008 Lexus LS 600h L Stock GC1806A for sale near Chicago, IL IL from www.bentleygoldcoast.com

A Lexus LS 600h a világ egyik legújabb luxusautója, amelyet Magyarországon is elérhetővé tettek. Az autó egy 5. generációs hibrid SUV, amely különleges technológiák és kényelmi funkciók kombinációjával büszkélkedhet. Az autó közel 5 méter hosszú, 2.1 méter széles és 1.7 méter magas, ami megfelel a modern luxusautók méretarányainak. Az autó nagyon csábító, és a modern technológiák kombinációja igazán élvezetes vezetési élményt nyújt.

A Motor

A Lexus LS 600h motorja egy 5.2 literes V8 benzines motor, amelyet egy elektromos motor kombinál. A motor teljesítménye 438 lóerő és 567 Nm forgatónyomaték. A motor összkerékhajtással rendelkezik, amely lehetővé teszi az autó sokkal hatékonyabb vezetését és jobb tapadást biztosít, valamint alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást. Az autó váltója egy 8 sebességes automatikus váltó, amely lehetővé teszi a vezető számára a kényelmes vezetést. Az autó alacsony üzemanyag-fogyasztásának köszönhetően körülbelül 8 liter/100 km-t képes megtenni, ami a modern luxusautók között kiváló teljesítménynek számít.

Kényelmi Funkciók

A Lexus LS 600h-hoz számos kényelmi funkció jár, amelyekkel a vezetőket és utasokat igazán igényesebbé és kényelmesebbé tehetik. Az autóban található egy elektromos napfénytető, amely árnyékolja a külső hőmérsékletet, és lehetővé teszi az utasok számára, hogy kényelmesen üljenek. Az autóban található szinte minden modern biztonsági funkció, beleértve a légzsákrendszert, a parkolóradart és a kamerákat is. Az autóban található egy modern infotainment rendszer is, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy könnyedén navigáljon az autóban vagy szórakozzon. Az autóban található egy kényelmes klímaberendezés is, amelynek segítségével az utasok optimalizálhatják a belső hőmérsékletet.

Ár

A Lexus LS 600h Magyarországon elérhető ára 69,9 millió forint. Ez egy nagyon kedvező ár a modern luxusautókhoz képest, amelyek teljesítménye és kényelme szempontjából is kiemelkedőnek számítanak. A Lexus LS 600h eladása Magyarországon nagyon népszerű, mivel ez egy kiváló alternatívát kínál azok számára, akik luxusautót szeretnének vásárolni.

Összefoglalás

A Lexus LS 600h egy modern luxusautó, amely kiváló teljesítményt és kényelmet kínál Magyarországon. Az autó motorja egy 5.2 literes V8 benzines motor, amelyet egy elektromos motor kombinál. Az autó számos kényelmi funkcióval rendelkezik, beleértve a napfénytetőt, a biztonsági rendszereket, az infotainment rendszer és a kényelmes klímaberendezés. Az autó ára Magyarországon 69,9 millió forint, ami nagyon kedvező ár a modern luxusautókhoz képest.

Leave a Reply