Menu Close

Lexus Lc 500H Teszt – A Prémium Kategóriás Plug-In Hibrid

Vezettük Lexus LC 500, Lexus LC 500h
Vezettük Lexus LC 500, Lexus LC 500h from www.vezess.hu

Az új Lexus LC 500h – Az új Plug-In Hibrid

Az új Lexus LC 500h egy prémium kategóriás plug-in hibrid, mely az új Lexus LC 500 modell alapjára épül. A közepes méretű, kétüléses sportkocsi külsőre ismételten a Lexus LC 500 modellre hasonlít, csak ami a belsőt illeti, valamivel kirívóbb. Az LC 500h berendezése egy kényelmes, modern és kifinomult stílusú utasteret tesz lehetővé, melyek az itt elérhető technológiák és kényelmi funkciók segítségével rendkívül komfortos belső teret teremtenek. Az LC 500h egy teljesen vezető nélküli autonóm rendszerrel rendelkezik, amelyet a Lexus Safety System + A néven ismerünk. Ez az autonóm rendszer segítségével a kocsi vezetőjét segíti a biztonságos vezetésben.

Az LC 500h Motorja és Teljesítménye

Az LC 500h motorja egy ötfokozatú elektromos sebességváltóval és egy 3,5 literes V6-os benzines erőforrással van felszerelve. Az erőforrás teljesítménye 360 lóerő, és az LC 500h-val elérhető legmagasabb sebesség 270 km/óra. Az LC 500h-val elérhető legmagasabb gyorsulás 6,7 másodperccel történik és a kocsi 0-100 km/órás sebességig 10,2 másodperc alatt éri el. Az LC 500h-val elérhető legnagyobb távolság 1000 km, és ez a távolság bármilyen kombinációban elérhető, melynek egy része a tisztán elektromos távolság. Az LC 500h-val elérhető legnagyobb töltési sebesség 6kW, amelyet a kocsi teljesen 1 óra alatt feltölthet.

Az LC 500h Súlya és Kezelhetősége

Az LC 500h különösen könnyű, hiszen az LC 500h súlya csak 1750 kg, ami egy közepes méretű sportkocsi számára rendkívül alacsony. Az alacsony súly miatt a kocsi kezelhetősége is kiemelkedő, ami segít abban, hogy kiváló vezetési élményt nyújtson. Az LC 500h-val elérhető legnagyobb kanyarodási képesség is kiemelkedő, melyet az LC 500h vezetője az alacsony súlyának és a kiváló dinamikájának köszönhet. Az LC 500h-val elérhető legnagyobb fékezési képessége is kiemelkedő, melyet a kocsi stabilitásának és a különlegesen kialakított fékrendszerének köszönhet.

Az LC 500h Kényelmi Funkciói

Az LC 500h különleges kényelmi funkciókkal rendelkezik, melyekkel a vezetője könnyedén vezetheti a kocsit. Ezek a funkciók közé tartozik a különböző beállítható ülések, valamint az alacsony hátfal, melyek kényelmesebbé teszik a vezetést. Az LC 500h-val elérhető a különböző kényelmi funkciók közé tartozik a klímaberendezés, az aktív hangzáskezelés, a szélvédő fűtés, az automatikus távolságtartó rendszer, a vezetést segítő rendszer, a kormánykerékfűtés és az állítható vezetési módok. Az LC 500h-val elérhető kényelmi funkciók közé tartozik még a különféle kijelzők, melyek megjelenítik a különböző vezetési adatokat, valamint a navigációs rendszer, amely segíti az utazókat céljaik elérésében.

Az LC 500h Biztonsági Funkciói

Az LC 500h biztonsági rendszere kiemelkedő, hiszen az LC 500h-val elérhető biztonsági funkciók közé tartozik a különféle légzsákok, a vezető és az utas ütközésérzékelő rendszer, a vezetőt segítő rendszer, a kulcs nélküli nyitás/zárás rendszer, a stabilitásvezérlő rendszer, a sávelhagyásérzékelő rendszer, a lejtősítés-érzékelő rendszer, a sávtartó rendszer és a keréknyomás-figyelő rendszer. Ezen kívül az LC 500h-val elérhető a Lexus Safety System + A rendszer, amely egy teljesen vezető nélküli autonóm rendszer, amely segíti a vezetőt a biztonságos vezetésben.

Az LC 500h Ára

Az LC 500h ára Magyarországon elérhető, és az LC 500h-val elérhető ár körülbelül 37 500 000 Ft. Ez az ár a különböző felszerelési csomagok és opciók beleértésével érhető el. Az LC 500h egy kiváló minőségű és kényelmes prémium kategóriás plug-in hibrid autó, mely rendkívül költséghatékony, biztonságos és kényelmes.

A Lexus LC 500h Teszt Összegzése

Az új Lexus LC 500h egy prémium kategóriás plug-in hibrid kocsi, mely kifinomult stílusú utasteret és kényelmi funkciókat tesz lehetővé. Az LC 500h motorja egy 3,5 literes V6-os benzines erőforrással van felszerelve, mely 360 lóerős teljesítményt biztosít. Az LC 500h könnyű, kezelhető, és kiemelkedő kanyarodási és fékezési képességekkel rendelkezik. A kényelmi funkciók közé tartozik a klímaberendezés, az aktív hangzáskezelés, a vezetést segítő rendszer, a kormánykerékfűtés és az állítható vezetési módok. Az LC 500h biztonsági rendszere kiemelkedő, melynek része a Lexus Safety System + A vezető nélküli autonóm rendszer. Az LC 500h ára Magyarországon elérhető, és körülbelül 37 500 000 Ft. Az LC 500h egy kiváló minőségű és kényelmes prémium kategóriás plug-in hibrid autó, mely rendkívül költséghatékony, biztonságos és kényelmes.

Leave a Reply