Menu Close

Lexus Is 300H Használt Teszt – 2023

First drive Lexus IS 300H company car review Company Car Reviews
First drive Lexus IS 300H company car review Company Car Reviews from www.fleetnews.co.uk

Az IS 300h – A Lexus közepes méretű hibrid hajtású SUV-ja

A Lexus IS 300h egy közepes méretű hibrid hajtású SUV, amelyet először 2013-ban mutattak be. Az autó a Lexus LS modellcsaládjával azonos platformon készült, és azonos motorral és átvitelrendszerrel rendelkezik. Az IS 300h a Lexus több márkájából származik, és az IS 250 és az IS 350 között helyezkedik el. Az autó rendelkezik egy 2.5 literes, 169 lóerős négyhengeres benzinmotorral, amely egy elektromos hajtóművel kombinálva egy teljesítményt biztosít, amely meghaladja a 200 lóerőt. Az IS 300h előnye, hogy alacsony üzemanyag-fogyasztása van, és a gyártó állítása szerint a CO2-kibocsátás is kedvező. Az autó nagyon magas biztonsági szintet kínál, amelyet a Lexus Safety System + csomag kínál, amely beépített biztonsági rendszereket és biztonsági funkciókat tartalmaz. Az autó egy kiváló választás, ha a tulajdonosok kompromisszumot akar kötni a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság között.

Külső megjelenés

Az IS 300h a Lexus közepes méretű SUV-jai közül az egyik legcsábítóbb megjelenésű. Az autó hátulja szinte sportos megjelenést kölcsönöz, amelyet a keskeny LED-es hátsó lámpák és a króm kiegészítők támogatnak. Az autó előre tervezése is kiváló, amelyet a különböző öntött alu felnik, a króm kiegészítők és a LED-es fényszórók támogatnak. Az autó színvilága is kiváló, amely számos különböző színben kapható, beleértve a szürke és a fekete mellett a kék és a piros. Az IS 300h a közepes méretű SUV-ok között az egyik legcsábítóbb megjelenésű.

Belüli komfort

Az IS 300h belsejében rengeteg helyet kínál a vezetőjének és utasainak. Az autó első és hátsó ülései kényelmesek, és a vezetőfülke is kényelmesen elfér a vezető mellett. Az ülések különböző színekben és anyagokban is elérhetők, beleértve a bőrt is. Az autó még egy panorámás tetőablakot is kínál, amely elősegíti a vezető számára a kilátást. Az autóban található különféle vezetői segédrendszerek is, amelyek kényelmet és biztonságot nyújtanak a vezető számára. Az autóban található egy navigációs rendszer is, amely segíti a vezetőt az úti cél elérésében.

Tulajdonságok

Az IS 300h egyike azon Lexus modelljeinek, amelyek gyors és kényelmes vezetést kínálnak. Az autóban található elektromos hajtómű biztosítja az autó gyorsulását, amelynek köszönhetően a vezetők gyorsabban és kényelmesebben tudnak menni. Az autó hatékonysága is kiváló, amelynek köszönhetően a vezetők alacsony üzemanyag-fogyasztást élvezhetnek. Az IS 300h egyike azon Lexus modelljeinek, amelyek a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság közötti kompromisszumot kínálják a vezetők számára.

Költség

Az IS 300h költsége elég magas, körülbelül 15-20 millió forintot kell fizetni az autótól. A költség magában foglalja az autó árát, a szervizköltségeket és az üzemanyag-fogyasztást is. Az autó ára eltérő lehet az autó méretétől, állapotától és az üzemanyag-fajtától függően. Az autón végzett szervizköltségek is magasak lehetnek, mivel a hibrid autók szervize speciális szakértelemmel és anyagokkal rendelkezik. Az üzemanyag-fogyasztás is magas lehet, mivel a hibrid autók általában magas üzemanyag-fogyasztást igényelnek.

Vélemények

Az IS 300h egyike azon Lexus modelljeinek, amelyek magas teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást kínálnak a vezetők számára. Az autó kényelmes vezetést kínál, és a gyártó állítása szerint a CO2-kibocsátás is kedvező. Az autó belseje is kényelmes, és az ülések különböző színekben és anyagokban is elérhetők. Az autó költsége is magas, és magában foglalja az autó árát, a szervizköltségeket és az üzemanyag-fogyasztást is. Az autóval kapcsolatos vélemények egyöntetűek, amelyek azt mondják, hogy az IS 300h egy kiváló választás, ha a tulajdonosok kompromisszumot akar kötni a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság között.

Összegzés

Az IS 300h egy közepes méretű hibrid hajtású SUV, amelyet először 2013-ban mutattak be. Az autó egyike azoknak a Lexus modelljeinek, amelyek magas teljesítményt és alacsony üzemanyag-fogyasztást kínálnak a vezetők számára. Az autó külső megjelenése csábító, és a belseje is kényelmes. Az autó költsége is magas, és magában foglalja az autó árát, a szervizköltségeket és az üzemanyag-fogyasztást is. Az autóval kapcsolatos vélemények egyöntetűek, amelyek azt mondják, hogy az IS 300h egy kiváló választás, ha a tulajdonosok kompromisszumot akar kötni a teljesítmény és az üzemanyag-hatékonyság között.

Leave a Reply