Menu Close

Lexus Is 250 – Műszaki Adatok

Lexus Is 250 Technikai Adatok Ferrari
Lexus Is 250 Technikai Adatok Ferrari from ferrari.deminasi.com

Milyen a Lexus IS 250?

A Lexus IS 250 egy nagy teljesítményű kompakt szedán. Az IS 250 elsősorban komoly vezetőknek készült, akik nagy teljesítményre és megbízhatóságra vágynak. A Lexus a legjobb minőséget és az autózás legmagasabb szintjét kínálja. A Lexus IS 250 vezetéstechnikai újításokkal jelentősen javította a kényelmet és a vezetés biztonságát. Az IS 250 a kategóriájában a legjobb autók egyike, és a vezetők számára is elérhetővé teszi a legjobb vezetési élményt. A Lexus IS 250 kiváló minőségű és megfizethető autó, és különleges vezetési élményt nyújt minden vezetőnek.

Műszaki adatok

A Lexus IS 250 motorja egy 2,5 literes V6, amely 202 lóerőt és 186 Nm-es nyomatékot biztosít. Az IS 250-hez egy 6 sebességes automata sebességváltó is rendelkezésre áll. A Lexus IS 250-hez kétféle vezetési mód közül lehet választani: Sport és Eco. A Sport mód sebességváltásokat és jobb gyorsulást biztosít, míg az Eco mód gazdaságosabb vezetést tesz lehetővé. Az IS 250-hez egy elektromos servo váltó is rendelkezésre áll, amely segít a motor nyomatékának növelésében. Az IS 250-ben továbbá légrugós vezetési stílus-vezérlés is rendelkezésre áll, amely segíti a kormányzást.

Fogyasztás és környezetvédelem

Az IS 250-hez kétféle fogyasztás közül lehet választani: átlagos és sport. Az átlagos mód 8,2 l/100 km-es átlagos fogyasztásról gondoskodik, míg a Sport mód 10,5 l/100 km-es fogyasztásról gondoskodik. Az IS 250 megfelel az Euro 5 környezetvédelmi szabványoknak. Az IS 250-hez egy üzemanyag-hatékonysági csomag is rendelkezésre áll, amely további környezetvédelmi előnyöket biztosít.

Biztonság

A Lexus IS 250 számos biztonsági ötletet tartalmaz. Az autóhoz egy 10 légzsák, egy hátsó parkolóradar és egy kétoldalas monitor is tartozik. Az IS 250-hez egy ABS rendszer is rendelkezésre áll, amely megakadályozza az autó elcsúszását. Az autóhoz továbbá egy külső és belső kormányzási rendszer is tartozik, amely segít a kormányzási stabilitás és a vezetés biztonságának fenntartásában.

Kényelem és szórakozás

A Lexus IS 250-hez egy kényelmes és kifinomult beltér is tartozik. Az IS 250-hez egy 9 hangszórós, 8 hangszórós és 7 hangszórós audio rendszer is rendelkezésre áll, amely nagy minőségű hangzást biztosít. Az autóhoz egy képernyős navigációs rendszer is rendelkezésre áll, amely könnyen használható. Az IS 250-hez továbbá egy klíma is rendelkezésre áll, amely komfortosabb utazást biztosít.

Véleményem

A Lexus IS 250-hez kifinomult technológiák és nagy teljesítményű motorok tartoznak, amelyek segítenek a vezetőknek a legjobb vezetési élmény elérésében. Az autó gazdaságos és környezetbarát, és számos biztonsági ötletet és kényelmi funkciót tartalmaz. Az IS 250-hez különleges vezetési élményt nyújt, és megfizethető áron kapható. Az IS 250-hez komoly vezetőknek készült, akik nagy teljesítményre és megbízhatóságra vágynak.

Leave a Reply