Menu Close

Lexus Is 200 Műszaki Adatok

Milyen Olaj Való Lexus Is 200 Ba Toyota
Milyen Olaj Való Lexus Is 200 Ba Toyota from toyota.deminasi.com

Az élménye, amit a Lexus IS 200 kínál

A Lexus IS 200 az egyik legjobb márka a luxusautó-piacon. Az első IS 200-at a Lexus 1998-ban mutatta be. Az IS 200 megőrizte a Lexus hírnevét a luxusautók terén, és a világ minden tájáról elismerést kapott. Az IS 200 egy olyan tökéletesen összeszerelt autó, amely összhangban van a Lexus alapvető értékeivel: prémium minőség, kiváló teljesítmény és magas szintű biztonság.

Műszaki adatok

A Lexus IS 200 típusának műszaki adatai a következők: a hossza 4,6 méter, a szélessége 1,7 méter, a magassága 1,4 méter. A motor teljesítménye 2,0 literes benzinmotor, amelynek kétfokozatú váltója van. Az autó maximális sebessége 210 km/h, gyorsulása pedig 8,6 másodperc alatt eléri a 100 km/h-t. Az autó üzemanyag-fogyasztása 7,9 liter/100 kilométer, CO2-kibocsátása pedig 173 g/km. A Lexus IS 200 típusú autóban 5 teljesen különböző felszereltségi szint közül lehet választani, amelyek különböző szintű extrákat és kényelmi funkciókat kínálnak a vezetőnek és utasainak.

A Lexus IS 200 biztonsági funkciói

A Lexus típusok biztonsága általában magas szintű, és ez a Lexus IS 200 kivétel. Az IS 200 rendelkezik a Lexus Safety System + biztonsági rendszerrel, amely számos biztonsági funkciót kínál, beleértve a hátsó parkolás segítőt, az automatikus sebességtartót, a sávkövető rendszert és a sávfoglalást. Az IS 200-ban továbbá lézeres fékezési segítő, köd- és csomagtérajtó figyelő és sávelhagyásra figyelmeztető rendszer is megtalálható. Az IS 200-ban továbbá vezető- és utasoldali légzsák, oldallégzsákok és aktív biztonsági övfigyelő is megtalálható. Az autóban továbbá láthatóvá teszi a közlekedésben a középső sávot, és a közúti jelzőlámpákra is figyelmeztet.

A Lexus IS 200 kulcsfontosságú tulajdonságai

Az IS 200 különböző tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek meghatározzák a vezetés élményét. Az autó rendelkezik a Lexus Drive Mode Select rendszerrel, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy különböző módokban vezessen a különböző helyzetekhez illeszkedően. Az autóban továbbá létezik a vezetőtámogató funkció, amely számos különböző funkciót kínál, beleértve a sebességtartás, a sávkövetés, a követési távolság és a sávelhagyás figyelmeztetéseket. Az IS 200 különböző luxusfunkciókat is kínál, beleértve a klímaberendezést, az elektromosan vezérelhető ablakokat, az automatikusan állítható vezetőülést, a Bluetooth-csatlakozást, a navigációs rendszert és a hifi rendszert.

Az IS 200 vezetési élménye

A Lexus IS 200 vezetési élménye a luxusautók szempontjából nagyon kifinomult. Az autó könnyedén kormányozható, és igen jól reagál a kormánymozdulatokra. Az autóban található 2,0 literes motor különösen erős, és könnyedén elérhető a maximális sebesség. Az autó vezetése kényelmes és készséges, és a különböző vezetőtámogató funkciók is segítenek a vezetőnek a közúti helyzetek megoldásában. A Lexus IS 200 nagy városi és autópálya sebességekkel is jól elboldogul, ezért ez egy kiváló választás azoknak, akik nagy útra indulnak.

Következtetés

A Lexus IS 200 egy kifinomult luxusautó, amely megfelel a Lexus alapvető értékeinek. Az autó tökéletesen összeszerelt, és számos biztonsági funkcióval rendelkezik, beleértve a hátsó parkolás segítőt, az automatikus sebességtartót, a sávkövető rendszert, a sávfoglalást és a láthatósági figyelmeztetést. Az autóban továbbá különböző luxusfunkciók is megtalálhatók, beleértve a klimatizálást, az elektromosan vezérelhető ablakokat, a vezetőtámogató funkciókat és a navigációs rendszert. A vezetési élmény is kifinomult, és az autó könnyen kormányozható és kényelmes. A Lexus IS 200 egy kiváló választás azoknak, akik magas szintű luxust keresnek, és kiváló vezetési élményt kívánnak.

Leave a Reply