Menu Close

A Lexus Is 200 Légterelő – Mire Kell Számítani?

A Lexus legfontosabb típusa? Lexus UX Autónavigátor.hu
A Lexus legfontosabb típusa? Lexus UX Autónavigátor.hu from www.autonavigator.hu

Az egyik legnépszerűbb Lexus modell, a Lexus IS 200 Légterelő, egy nagy teljesítményű gépjármű, amely tökéletesen illeszkedik a Lexus minőségi márkájához. A Lexus IS 200 Légterelő, egy erőteljes kombinációja a Lexus IS 200-as kompakt méretnek és a Lexus Légterelő sokoldalúságának. Ez a kombináció egyedülálló vezetési élményt biztosít.

Az IS 200 Légterelő sokoldalúságának köszönhetően, különböző vezetési stílusokhoz is illeszkedik. Az autó egy környezetbarát, 4 hengeres dízelmotorral rendelkezik. Az autó 1,8 literes, 128 lóerős motorral rendelkezik, ami csak 5,4 másodperc alatt képes elérni a 100 km/h-s sebességet. Ezenkívül, az autónak egy hatfokozatú manuális vagy egy nyolcfokozatú automata váltója is van.

Műszaki adatok

A Lexus IS 200 Légterelőnek van egy további fontos műszaki tulajdonsága, amely segít a vezetésben. A műszaki adatok között megtalálható a adaptív távolságtartó sebességszabályozó rendszer (ACC), amely segít a vezetőnek a követési távolság és a sebesség szabályozásában. Ezenkívül az autónak van egy sávtartó rendszere is, amely segít a vezetőnek az autópályán való maradásban.

Design és Kényelem

A Lexus IS 200 Légterelő egy modern és elegáns autó, amely tökéletesen illeszkedik a Lexus minőségi márkájához. Az autó külső designja egyike a legjobbaknak a kompakt autók között. Az autó külső megjelenése különleges és egyedi. Az autó külső designjának köszönhetően az autó különleges és egyedi megjelenést biztosít.

Az autó belsejében megtalálható a Lexus minőségi kényelem. Az autóban két különböző komfortos ülés található, amelyek kényelmesek és támogatók. Az autó fedélzetén megtalálható az infotainment rendszer is. Az autó fedélzetén megtalálható az Apple CarPlay és Android Auto kompatibilitás is. Az autóban jelenleg is elérhető a Lexus által kínált szolgáltatások között.

Biztonsági Rendszerek

A Lexus IS 200 Légterelőben számos biztonsági rendszer található, amelyek segítenek a vezetőknek a biztonságosabb vezetés érdekében. Az autóban megtalálható a biztonsági övfigyelő rendszer, a vészfékezés-asszisztens és a kerékpálya-követő rendszer is. Az autóban ezenkívül megtalálható a sávelhagyás-figyelmeztető rendszer, a távoli sebességkorlátozó rendszer és a tolatóradar is.

Ár és Garancia

A Lexus IS 200 Légterelő ára egyenlő a közel 7 500 000 forinttal. Az autóhoz egy három év garanciát is kap a vásárló. Az autó garanciája tartalmazza a vázszerkezetet, a hajtóművet, a futóművet és a karosszériát is.

Végszó

A Lexus IS 200 Légterelő egyike a legnépszerűbb Lexus modellnek, amely tökéletesen illeszkedik a Lexus minőségi márkájához. Az autó külső designja egyike a legjobbaknak a kompakt autók között. Az autó belsejében megtalálható a Lexus minőségi kényelem és számos biztonsági rendszer is. Az autó ára egyenlő a közel 7 500 000 forinttal és egy három év garanciát is kap a vásárló.

Leave a Reply