Menu Close

A Lexus Is300H Hibrid Ára

2021 Lexus IS 300h Can hybrid sport sedans be fun? Auto News
2021 Lexus IS 300h Can hybrid sport sedans be fun? Auto News from www.autoindustriya.com

A Lexus IS300h Hibrid Milyen Autó?

A Lexus IS300h hibrid egy kompakt luxusautó, amelyet a japán autógyártó, a Lexus készít. Az autó kétféle üzemmóddal rendelkezik, benzines és hibrid, amelyet a Lexus Hybrid Drive nevű rendszer vezérel. A hibrid modell kombinált teljesítménye 215 lóerő, míg a benzinmotor teljesítménye 203 lóerő. Az autó fedélzetén megtalálható a Lexus központi vezérlőegysége, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy személyre szabja a vezetési élményét. Az autóban megtalálható a Lexus által kifejlesztett Pre-Collision System, amely megakadályozza a baleseteket. Az autóba beépített navigációs rendszer és a 12 hangszórós hifi rendszer lehetővé teszi a vezető számára, hogy élvezze a vezetést.

A Lexus IS300h Hibrid Ára

A Lexus IS300h hibrid autó ára Magyarországon a 2021-es modellévre vonatkozóan 11,5 millió forinttól kezdődik. A Lexus IS300h hibrid autó különböző opciókkal és extra szolgáltatásokkal együtt akár 15 millió forintnál is magasabb árat is elérhet. Az autóba beépített vezetői segédrendszerek, valamint a tökéletesített kényelem és biztonság megérte a magas árat. A Lexus IS300h egy kiváló minőségű autó, amelyet kifinomult vezetési élmény és kiemelkedő teljesítmény jellemez. Az autót kiváló minőségű anyagokból gyártják és kiemelkedő megbízhatóságot biztosít. Az autó könnyen kezelhető és kifinomult vezetési élményt biztosít.

Az IS300h Hibrid Költségei

A Lexus IS300h hibrid autó költségét nem csak az autó ára határozza meg, hanem a karbantartás és az üzemanyag-költségek is. Az autó üzemeltetési költségei alacsonyabbak, mint sok hasonló méretű luxusautóé, mivel a hibrid autók kevesebb üzemanyagot használnak. A Lexus IS300h hibrid autó átlagos üzemanyag-fogyasztása 4,1 l/100 km, ami nagyon jónak számít a kategóriájában. Az autó karbantartási költségei alacsonyak a kategóriájában, és a Lexus szervízcsomagok segítségével tovább csökkenthetők. A Lexus IS300h hibrid autó költségei kedvezőek, ami miatt a költséghatékony és környezetbarát megoldások kedvelőinek ideális választás.

A Lexus IS300h Hibrid Értékelése

A Lexus IS300h hibrid autó kifinomult vezetési élményt és kiemelkedő teljesítményt biztosít. Az autóba beépített vezetői segédrendszerek és a kiváló minőségű anyagok biztosítják a kifinomult vezetési élményt. A vezető számára kényelmes és biztonságos vezetést biztosít. Az autó kifinomult stílusával és kifinomult megjelenésével lehetővé teszi a vezető számára, hogy személyre szabja vezetési stílusát. Az autó környezetbarát megoldásokkal rendelkezik, és az alacsony üzemanyag-fogyasztásával jelentősen csökkenti az üzemanyag-költségeket. A Lexus IS300h hibrid autó egy kiváló minőségű autó, amelyet kifinomult vezetési élmény és kiemelkedő teljesítmény jellemez.

A Lexus IS300h Hibrid Összefoglalása

A Lexus IS300h hibrid autó egy kompakt luxusautó, amelyet a japán autógyártó, a Lexus készít. Az autó kétféle üzemmóddal rendelkezik, benzines és hibrid, amelyet a Lexus Hybrid Drive nevű rendszer vezérel. A hibrid modell kombinált teljesítménye 215 lóerő, míg a benzinmotor teljesítménye 203 lóerő. Az autó ára Magyarországon a 2021-es modellévre vonatkozóan 11,5 millió forinttól kezdődik. Az autó üzemeltetési költségei alacsonyabbak, mint sok hasonló méretű luxusautóé, mivel a hibrid autók kevesebb üzemanyagot használnak. Az autó kifinomult stílusával és kifinomult megjelenésével lehetővé teszi a vezető számára, hogy személyre szabja vezetési stílusát. A Lexus IS300h hibrid autó egy kiváló minőségű autó, amelyet kifinomult vezetési élmény és kiemelkedő teljesítmény jellemez.

Leave a Reply