Menu Close

Lexus Es 300H Öntöltő Hibrid – Az Igazi Luxus Autó Ára

Lexus H300 Hybrid Vélemények Chevrolet
Lexus H300 Hybrid Vélemények Chevrolet from chevro.deminasi.com

Az ES 300h öntöltő hibrid a Lexus nemrégiben bemutatott új luxusautója, amely kombinálja a hagyományos hibrid technológiát a modern luxus komforttal. Az autó egy nagyszerű összetételű hibrid rendszert kínál azoknak, akik az igazi luxust kedvelik, és költséghatékonyan szeretnének közlekedni. Az autó különleges vezetési élményt biztosít, és a kényelem és a biztonság szempontjából is kiemelkedő. Az ára azonban az egyik legnagyobb kérdés, amikor az autó vásárlásáról van szó. Íme néhány információ az árról, hogy megtudja, mennyibe fog kerülni a Lexus ES 300h öntöltő hibrid.

Az Ár

A Lexus ES 300h öntöltő hibrid ára Magyarországon éves szinten 2023-ban várhatóan 18-20 millió Ft között lesz. Ez az ár magában foglalja az autó alapárát, az opciókat, a szállítási költségeket és az egyéb átalánydíjakat. A végleges árat azonban csak a vásárláskor fogják meghatározni, mivel a végső ár a kiválasztott opcióktól és a szállítási költségtől is függ. Az ár azonban megfelelő ár-érték arányt kínál a luxusautó vásárlói számára.

Alap Jellemzők

A Lexus ES 300h öntöltő hibrid autó alapfelszereltségét tekintve nagyon jól felszerelt. Az autó alapjáraton is képes lesz 4,2 literes benzinmotorral és egy villanymotorral együttműködni, ami körülbelül 215 lóerős teljesítményt biztosít. Az autó továbbá egy 8 fokozatú sebességváltóval is rendelkezik, ami tovább javítja a vezetési élményt. Az autó még egy új szintű vezetői segítséget is tartalmaz, amely segít a biztonságosabb vezetésben. Az autó továbbá számos extra funkcióval és opcióval is rendelkezik, amelyek tovább javítják a vezetési élményt.

Biztonsági Rendszer

Az autó biztonsági rendszere is nagyon jól felszerelt. Az autó rendelkezik egy új típusú látótávolság-asszisztenssel, amely segíthet elkerülni a baleseteket. Az autó továbbá egy új típusú vészfékező rendszerrel is rendelkezik, amely segít megelőzni a baleseteket. Az autó továbbá egy új típusú sávelhagyás-figyelmeztető rendszert is tartalmaz, amely segíthet megelőzni a sávelhagyásokat. Az autó továbbá egy új típusú közlekedésfigyelő rendszert is tartalmaz, amely segíthet megelőzni a közlekedésbeli baleseteket.

Kényelem

A Lexus ES 300h öntöltő hibrid autó kényelme is kiemelkedő. Az autó alapfelszereltségű kényelmi funkciói közé tartozik a helyfoglalás nyomon követése, a kulcs nélküli indítás, a hangvezérlés és a vezetési módok választása. Az autó továbbá egy új típusú központi érintőképernyővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy könnyen navigáljon és hozzáférjen az autó funkcióihoz. Az autó továbbá egy új típusú fedélzeti szórakoztató rendszert is tartalmaz, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy kényelmesen hallgasson zenét és nézze meg a filmeket.

Költséghatékonyság

A Lexus ES 300h öntöltő hibrid autó költséghatékonysága is kiemelkedő. Az autó körülbelül 4 liter/100 km-es fogyasztással rendelkezik, ami a maga nemében kiemelkedő eredmény. Az autó továbbá körülbelül 40 km-es hatótávolsággal is rendelkezik, ami tovább csökkenti a költségeket. Az autó továbbá egy új típusú energiatakarékos vezetési módot is tartalmaz, amely segít csökkenteni a fogyasztást és csökkenteni a költségeket. Az autó továbbá egy új típusú akkumulátor-felügyeleti rendszert is tartalmaz, amely segít megelőzni a túlmelegedést és csökkenteni a költségeket.

Összefoglalás

A Lexus ES 300h öntöltő hibrid egy nagyszerű új luxusautó, amely kombinálja a hagyományos hibrid technológiát a modern luxus komforttal. Az autó különleges vezetési élményt biztosít, és a kényelem és a biztonság szempontjából is kiemelkedő. Az ára azonban az egyik legnagyobb kérdés, amikor az autó vásárlásáról van szó. Az autó várható ára 2023-ban Magyarországon 18-20 millió Ft között lesz. Az autó alapfelszereltségét tekintve nagyon jól felszerelt, és számos extra funkcióval és opcióval is rendelkezik. Az autó biztonsági rendszere is nagyon jól felszerelt, és kényelmi funkciói is kiemelkedőek. Az autó költséghatékonysága is kiemelkedő, körülbelül 4 liter/100 km-es fogyasztással és körülbelül 40 km-es hatótávolsággal rendelkezik. Az autó ára megfelelő ár-érték arányt kínál a luxusautó vásárlói számára.

Leave a Reply