Menu Close

Lexus Es 300H – Műszaki Adatok

Lexus Nx 300H Műszaki Adatok / Különc, De Csak Külsőre Lexus Nx 300H
Lexus Nx 300H Műszaki Adatok / Különc, De Csak Külsőre Lexus Nx 300H from danielesancha.com

A Lexus ES 300h az egyik legnagyobb teljesítményű, hibrid elektromos autó, amelyet a Toyota Motor Corporation gyárt. Az ES 300h a Lexus ötödik generációs hibrid modellje, amely kombinálja a tökéletes vezetési élményt a kivételes fogyasztás és környezetbarát teljesítmény érdekében. Az ES 300h ötvözi a kiváló teljesítmény és az alacsony károsanyag-kibocsátást, amelyet a korábbi Lexus hibrid modelljei kínáltak, és hozzáadja a hatékonyságot a jövőbeli autóvezetéshez. Az ES 300h-ban lévő két összetevő, a benzines és az elektromos üzemanyagcella, együtt használva biztosítja a tökéletes vezetési élményt.

Energiaellátás

Az ES 300h-ban lévő két energiaellátó rendszer együttműködik, hogy elérje a hatékony teljesítményt. Az autó benzines motorja egy 2,5 literes Atkinson-ciklusú motor, amely 157 lóerőt és 213 Nm nyomatékot biztosít. Az autó elektromos motorja egy 3,5 kW-os elektromos motor, amely 110 lóerős teljesítményt biztosít. Az autó elektromos üzemanyagcellája egy nickel-metal hibrid akkumulátor, amely körülbelül 12 kWh-s kapacitással rendelkezik. Az autó összes teljesítménye körülbelül 220 lóerő és 310 Nm nyomaték, ami elég erős teljesítményt biztosít ahhoz, hogy az autó gyorsan és hatékonyan gyorsítson.

Hatékonyság

Az ES 300h jelentősen növeli a hatékonyságot a korábbi Lexus hibridekhez képest. Az autó átlagos fogyasztása 5,6 l/100 km (50 mpg), míg a városi fogyasztása 4,7 l/100 km (60 mpg). Az autó CO2-kibocsátása csak 113 g/km, ami körülbelül a felére csökkent a korábbi generációkhoz képest. Az autó környezetbarát hatékonyságát a korszerű motorvezérlő rendszer és a hatékony üzemanyag-tároló rendszer segíti. Az autó különleges aerodinamikai kialakítása is segíti a hatékonyságot, míg a korszerű futómű segíti az autó stabilitását.

Biztonsági funkciók

Az ES 300h-ban lévő biztonsági funkciók közé tartozik a látótávolsági fények, a központi zár, a kulcs nélküli be- és kipárnázás, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az aktív biztonsági rendszer, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és a menetstabilizáló rendszer. Az autóban lévő kamerarendszer segít abban, hogy biztonságosan vezessenek és elkerüljék a baleseteket. Az autóban lévő vezetési segédrendszerek is segítenek abban, hogy a vezetők koncentráltan száguldjanak az úton. Az autóban lévő belső kamerarendszer is segíti a vezetőket a biztonságos vezetésben.

Kényelem

Az ES 300h-ban lévő beltéri kényelem a korábbi Lexus hibridekhez képest jelentősen javult. Az autóban lévő kényelmi funkciók közé tartozik a kényelmes ülések, a kényelmes vezetői ülés, a különleges beltéri világítás, a légkondicionáló és a különleges belső hangrendszer. Az autóban lévő sok különleges funkció biztosítja, hogy a vezető és utasok kényelmesen élvezhessék az utazást. Az autóban lévő légkondicionáló és világítás tartja a beltéri hőmérsékletet és a fényerőt kívánt szinten, hogy a vezető és utasok kényelmesen élvezhessék az utazást. Az autó ülései kényelmesek és kényelmesek, hogy a vezetők és utasok hosszabb utazások során is kényelmesen utazhassanak.

Ár és garancia

A Lexus ES 300h ára körülbelül 30 millió forint. Az autónak két év vagy 100 000 km garanciája van, ami azt jelenti, hogy a vevő biztos lehet abban, hogy az autó hibátlanul működik az egyezségben megadott időtartam alatt. Az autó korlátozott garanciával is rendelkezik, amely kiterjed a hibás alkatrészek javítására és cseréjére. Az autó szervizelését a Lexus szervizei végzik, és mindig használják az eredeti Lexus alkatrészeket, hogy biztosítsák az autó megfelelő működését.

Összegzés

A Lexus ES 300h a Toyota Motor Corporation ötödik generációs hibrid modellje, amely kombinálja a tökéletes vezetési élményt a kivételes fogyasztással és környezetbarát teljesítménnyel. Az autó benzines motorja egy 2,5 literes Atkinson-ciklusú motor, amely 157 lóerőt és 213 Nm nyomatékot biztosít, míg az elektromos motorja egy 3,5 kW-os elektromos motor, amely 110 lóerős teljesítményt biztosít. Az autó átlagos fogyasztása 5,6 l/100 km (50 mpg), míg a városi fogyasztása 4,7 l/100 km (60 mpg). Az autó CO2-kibocsátása csak 113 g/km. Az autóban lévő vezetési segédrendszerek segítik a vezetők koncentrált vezetését, míg a különleges beltéri kényelem biztosítja, hogy a vezetők és utasok kényelmesen élvezhessék az utazást. Az autó ára körülbelül 30 millió forint, amihez két év vagy 100 000 km garanciája van.

Leave a Reply