Menu Close

A Lexus Ct 200H Műszaki Jellemzői – A Családi Autó Tökéletes Kombinációja

Lexus CT 200h 2010től gumi csomagtértálca rezawplast.hu
Lexus CT 200h 2010től gumi csomagtértálca rezawplast.hu from rezawplast.hu

A Lexus CT 200h a Lexus kompakt hibrid kombi autója, ami a közlekedés szempontjából egyedülálló. Ez a kompakt autó a luxus és a teljesítmény szempontjából is megfelel az elvárásoknak. A következőkben bemutatjuk a Lexus CT 200h műszaki jellemzőit.

Motorok és Teljesítmény

A Lexus CT 200h egy kombinált 1,8 literes, négyhengeres benzinmotorral és villanymotorral rendelkezik. A benzinmotor 95 lóerős teljesítményt és 142 Nm-es nyomatékot biztosít, míg a villanymotor 60 lóerős teljesítményt és 207 Nm-es nyomatékot biztosít. Az autó teljesítménye a kombinált motoroknak köszönhetően 155 lóerős teljesítményt és 213 Nm-es nyomatékot biztosít. Az autó végsebessége a kombinált motoroknak köszönhetően 200 km/h.

Üzemanyag-fogyasztás

A Lexus CT 200h egy kombinált üzemanyag-fogyasztást biztosít, ami a kombinált motoroknak köszönhetően elérheti a 4,7 literes/100 km-es fogyasztást. Az autó 4,3 literes/100 km-es fogyasztást biztosít városi közlekedés esetén. Az autó 5,2 literes/100 km-es fogyasztást biztosít országúti közlekedés esetén. Az autó üzemanyag-fogyasztása kombinált motorjának köszönhetően jelentősen csökkenthető.

Felfüggesztés és Kormányzás

A Lexus CT 200h első felfüggesztése McPherson rugóstagokon alapul, míg a hátsó felfüggesztése hosszú lengőkarokon alapul. Az autó kormányzása könnyű és közvetlen, ami a kormányzás élményét növeli. Az autó elektromos kormányzása közvetlen, ami a kormányzás élményét növeli. Az autó elektromos kormányzása közvetlen és görbületi központú. Az autó kényelmes körpálya kormányzást biztosít, ami a vezetési élményt tovább javítja.

Fékek

A Lexus CT 200h első fékei diszkfékek, míg a hátsó fékei tamburfékek. Az autó első fékei nagy nyomatékkal rendelkeznek, ami a fékezést könnyebbé teszi. Az autó hátsó fékei is nagy nyomatékkal rendelkeznek, ami a fékezést könnyebbé teszi. Az autó fékei a kombinált motoroknak köszönhetően alacsony fogyasztást biztosítanak.

Kényelem

A Lexus CT 200h kényelmi szempontból is egyedülálló. Az autó kényelmes és tágas utasteret biztosít, ami a fiatal családok számára ideális. Az autó kényelmes ülései kényelmes vezetést biztosítanak, míg az autó tolóajtaja könnyen használható. Az autó komfortos utasteret biztosít, ami a vezetési élményt tovább javítja. Az autó kényelmi szolgáltatásai közé tartozik a klíma, a rádió, az MP3-lejátszó és a navigációs rendszer.

Biztonság

A Lexus CT 200h biztonsági szempontból is egyedülálló. Az autó biztonsági rendszerei közé tartozik az ABS, az EBD, a vezetőoldali légzsák, az utasoldali légzsák, a hátsó légzsákok és a hátsó parkolóradar. Az autó biztonsági rendszerei megbízhatóak és hatékonyak. Az autó biztonsági rendszerei biztosítják a vezető és az utasok biztonságát.

Ár

A Lexus CT 200h körülbelül 10 millió forintba kerül. Ez az ár magába foglalja az autó összes tulajdonságát, a motorok teljesítményét, a kényelmi szolgáltatásokat, a biztonsági rendszereket és a fogyasztást. Ez az ár bőven megéri az autó teljesítményét és kényelmi szolgáltatásait.

Összegzés

A Lexus CT 200h egy kompakt hibrid autó, ami a luxus és a teljesítmény szempontjából is megfelel az elvárásoknak. Az autónak kombinált motorja van, ami alacsony fogyasztást biztosít. Az autó kényelmi szolgáltatásai és biztonsági rendszerei megbízhatóak és hatékonyak. Az autó ára bőven megéri az autó teljesítményét és kényelmi szolgáltatásait. Így a Lexus CT 200h a családi autó tökéletes kombinációja.

Leave a Reply