Menu Close

Lexus Ct 200H Műszaki Adatok Méretek – Az Ultimatív Útmutató 2023-Ban

Eladó LEXUS CT 200h Executive Leather JóAutók.hu
Eladó LEXUS CT 200h Executive Leather JóAutók.hu from joautok.hu

A Lexus CT 200h egy kompakt, hibrid csúcsmodell a Lexus-tól, amely a luxusautók között sokak számára népszerű. Az autó különleges műszaki adatokkal és méretekkel rendelkezik, amelyek jelentősen mások lehetnek, mint más autóké. Az alábbiakban bemutatjuk az összes műszaki adatot és méretet, amelyekre szüksége lehet, ha ezt az autót választja.

Műszaki Adatok

A Lexus CT 200h gyors és erőteljes autó, amely egy 1,8 literes négyhengeres benzinmotorral és egy elektromos motorral rendelkezik. Az autó teljesítménye 134 lóerő, és egy maximális forgatónyomatéka azonnali reakciókat eredményez. Az autó nyolcfokozatú automatizált váltóval rendelkezik, hogy a legjobb teljesítményt biztosítsa. Az autó átlagosan 4,7 literes üzemanyag-fogyasztással rendelkezik, ami kimagaslónak számít a kompakt autók között.

Méretek

A Lexus CT 200h kompakt méretű autó, amely 4,3 méter hosszú és 1,8 méter széles. Az autó magassága 1,45 méter, és tömege 1420 kg. Az autó hátsó tere különösen tágas, ami lehetővé teszi a kényelmes utazást. Az autó csomagtartója egyaránt nagy, ami több mint 400 literes. Az autó a legtöbb felhasználó számára kényelmesnek bizonyul, és elegendő teret biztosít a hátsó ülésekhez.

Különböző Felszerelések

A Lexus CT 200h különféle felszerelésekkel rendelkezik, amelyek tovább javítják az autó teljesítményét. Az autó például alacsony súlyú szénszálas karosszériával rendelkezik, ami növeli az autó stabilitását és sebességét. Az autó továbbá erős, könnyű alumínium féknyergekkel rendelkezik, amelyek javítják a fékezés hatékonyságát. Az autó továbbá különféle biztonsági berendezésekkel rendelkezik, amelyek megvédik a sofőrt és utasait.

Ár

A Lexus CT 200h népszerű autó, és ez magas árat jelent. Az autó ára körülbelül 33 500 dollár, ami magas ár a kompakt autók között. Az autó továbbá különböző opciókkal és kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek további költségeket jelentenek. Ez az autó azonban kiváló teljesítményt és kényelmet biztosít, és megéri a magas árat.

Összefoglalás

A Lexus CT 200h egy nagyszerű autó, amely magas teljesítményt és kényelmet biztosít. Az autó sok műszaki adatot és méretet tartalmaz, amelyek jelentősen eltérnek más autókétól. Az autó népszerű, és magas áron található meg, de megéri az árat a kiváló teljesítmény és a kényelem miatt. Ez az autó ideális a luxusautó-követők számára, akik kompakt autót keresnek.

Leave a Reply