Menu Close

Miért Válassza A Lexus Ct 200H-T?

2018 Lexus CT 200h facelift revealed with sharpened design
2018 Lexus CT 200h facelift revealed with sharpened design from performancedrive.com.au

Az egyik legnépszerűbb kompakt hibrid autó a Lexus CT 200h, amelyet az autóipar kiemelkedő minősége miatt sokan választanak. Az autó méretei kompaktok, de az általuk nyújtott kényelem és teljesítmény nem hagy kívánnivalót maga után. Az autó tartalmazza a Lexus Hybrid Drive rendszert, amely kombinálja a benzinmotor és az elektromos motorok hatékonyságát, hogy kiváló teljesítményt nyújtson.

Lexus CT 200h méretek

A Lexus CT 200h méretei kompaktak, de sok kényelemre számíthat. Az autó hossza 4,48 méter, szélessége 1,77 méter, magassága 1,45 méter. Az autó tömege 1,3 tonna. Az autó szabadmagassága szintén kompakt, csak 145 mm. Az autó hátsó ülései kényelmesek, és a csomagtartó is elég nagy ahhoz, hogy elég helyet biztosítson az utazóknak.

Motor és teljesítmény

A CT 200h-ben egy 1,8 literes négyhengeres benzinmotor található, amelyet egy elektromos motor hajt. A teljesítménye 136 lóerő. Az autó maximális sebessége 180 km/h, de a 0-100 km/h gyorsulása csak 9,7 másodperc. Az autó hatótávja is jónak mondható, akár 1000 km-t is megtehet egy feltöltéssel.

Felszereltség

A Lexus CT 200h különböző felszereltségű csomagokban érhető el. Az alapcsomagban számos modern biztonsági és kényelmi funkció található, például a sávtartó rendszer, a napsugárzó érzékelő, a kulcsnélküli be- és kifeléjárás, az automatikus légkondicionáló és a központi zárrendszer. Az autóban további opciók is rendelhetők, például a navigációs rendszer, a parkolási segéd, az érintőképernyős multimédia-rendszer és a különböző vezetést segítő rendszerek.

Költségek

A Lexus CT 200h ára nem olcsó, de megéri az árát. Az alapmodell ára elindul 15,5 millió forinttól, de ha további felszereltséget ad hozzá, az ár gyorsan megemelkedhet. A biztosítás is magas áron elérhető, de ha elég körültekintő, akkor akár olcsóbb lehetőségeket is találhat.

Végszó

A Lexus CT 200h népszerű kompakt hibrid autó, amely kompakt méretei mellett nyújt kényelmet és kiváló teljesítményt. Az autó modern technológiát tartalmaz, ami biztonságosabbá teszi az autó vezetését. Az autó árával kapcsolatban azt lehet mondani, hogy nem olcsó, de megéri az árát. Az autó kombinálja a teljesítményt és a kényelmet, ami miatt sokan szeretik.

Leave a Reply