Menu Close

Az Új Lexus Ct 200H – Egy Kompakt Autó, Közepes Mennyiségű Csomagtérrel

Eladó LEXUS CT 200h Executive Leather JóAutók.hu
Eladó LEXUS CT 200h Executive Leather JóAutók.hu from joautok.hu

A Lexus CT 200h a Lexus japán márka legújabb kompakt modellje, melynek méretei ellenére is nagy csomagtérrel rendelkezik. Az autóban egy 4,5 méter hosszú, 1,8 méter széles és 1,5 méter magas karosszéria található, melyet egy 1,8 literes, hibrid hajtáslánc szolgál ki. A CT 200h-t már több európai országban is elérhetővé tették. Az autó különlegessége a közepes méretű csomagtér. Az autóban 459 literes csomagtér található, ami bőven elég a hétköznapi vásárlásokhoz és kisebb tárgyak szállításához. A csomagtér méretének köszönhetően kényelmes családi utazásokat is tesz lehetővé.

A Lexus CT 200h Csomagtartója – Minőségi Anyagokból

A Lexus CT 200h csomagtartója a méretéhez képest nagy méretű, mivel két rétegből áll. Az alsó réteg egy különleges, műanyagból készült, mely még a legnehezebb terheket is képes elviselni. A csomagtartó felső része a karosszéria színével megegyező színű, minőségi anyagokból készült. A csomagtartó számos kompakt alakú tárgy elhelyezését teszi lehetővé, így például kisebb futócipők, hátizsákok, kis sílécek vagy más tárgyak szállítására is alkalmas. A csomagtartóban továbbá egy különleges, titánium szerkezetű állvány található, mely különböző szabadtéri cikkek rögzítéséhez használható.

A Lexus CT 200h – Egy Kompakt Autó, Megbízható Teljesítményekkel

A Lexus CT 200h egy kompakt autó, melynek teljesítménye megbízható és megbízható. Az autóban egy 1,8 literes, hibrid hajtáslánc található, melyet egy elektromos motor és egy benzinmotor szolgál ki. Az autó teljesítménye összesen 136 lóerő, ami sebességgel és robbanékonysággal párosul. Az autó üzemanyag-fogyasztása alacsony, csupán 4,3 literes átlagos fogyasztással. Az autó robbanékonysága és sebessége mellett a komfortos utazás érdekében a CT 200h-t számos különleges technológiával szerelték fel, melyek között számos biztonsági technológia és modern vezetéstámogató rendszer is megtalálható.

Az Új Lexus CT 200h – Kompakt Méret, Kiváló Minőség

A Lexus CT 200h kompakt mérete ellenére is kiváló minőségre tesz szert. Az autóban egy 1,8 literes, hibrid hajtáslánc található, melyek kombinált teljesítménye 136 lóerő. Az autó üzemanyag-fogyasztása alacsony, csupán 4,3 literes átlagos fogyasztással. Az autóban található számos technológia is segíti a vezetést, melyek között számos biztonsági technológia és modern vezetéstámogató rendszer is megtalálható. Az autó méretéhez képest nagy csomagtere is van, így a családi utazásokhoz is megfelelő. Az autó különleges kialakítása, a kiváló technológiák és a közepes méretű csomagtérnek köszönhetően a Lexus CT 200h egy minőségi kompakt autó.

Leave a Reply