Menu Close

Lexus 450H Hybrid Méretek – A Meghökkentő Méretű Multi-Célú Jármű

Alapból luxus Autónavigátor.hu
Alapból luxus Autónavigátor.hu from www.autonavigator.hu

2023-ban, a Lexus 450h Hybrid egyike a legkeresettebb autóknak. A kombinált benzin-elektromos hajtású autó különleges méreteivel és erőforrásaival megkülönbözteti a többi autótól. A Lexus 450h Hybrid Méretek különleges módon kombinálják a kompakt autók kényelmét és a terepjárók rugalmasságát. Az autó hossza 4525 mm, szélessége 1790 mm és magassága 1645 mm. A Lexus 450h Hybrid méretek által a jármű kiválóan alkalmas a városi közlekedésre, hosszabb távú utazásokra és terepen való közlekedésre is. Az autó összesen 5 ajtóval rendelkezik, a csomagtér pedig 605 literre növelhető.

Lexus 450h Hybrid Méretek – Motorok és teljesítmény

A Lexus 450h Hybrid motorja egy 3,5 literes V6 motor, amelyet egy elektromos motor párosít. A motor összesen 245 lóerőt és 335 Nm nyomatékot képes leadni. Az autó egy 7 sebességes automata váltóval rendelkezik. Az autó gyorsulása 0-ról 62 mérföld/órára 6,3 másodperc alatt történik. Az autó végsebessége pedig 118 mérföld/órára korlátozott.

Lexus 450h Hybrid Méretek – Kényelem és kényelem

A Lexus 450h Hybrid méretek által az autó kényelmesen befogadja a hét személyt. A külső és belső tér szellőzőrendszerei segítenek a kényelmesebb utazásban. Az autóban további kényelmi funkciók is megtalálhatók, mint például a klímaberendezés, a távolságmérő, a parkolóradar, a navigáció, az elektromos ablakok, a hátsó lámpák, a hátsó lámpák, a hátsó kamera, a hangvezérlés, a szőnyeg, a bőrülések és még sok más. Az autóban további biztonsági funkciók is megtalálhatók, mint például az ABS, a légzsákok, a gázpárnák, a stabilitás-vezérlés, a gördülő-fékezés, a sávtartás-segítő és a hátsó látás-asszisztens. Az autó további kényelmi funkciókkal is rendelkezik, mint például a Bluetooth kapcsolat, a vezeték nélküli töltés, az USB csatlakozó, a vezeték nélküli töltés, az első és a hátsó kamera, az első és a hátsó lámpák és a külső kamera.

Lexus 450h Hybrid Méretek – Ár és garancia

A Lexus 450h Hybrid egy közepesen árú autó. Az autó ára 2019-ben elérte a 41 000 dollárt. Az autóhoz a Lexus a 4 év/60 000 mérföld garanciát nyújt. Az autó rendelkezik további költségekkel, mint például az üzemanyag-felhasználás, a karbantartási költségek, és a biztosítási költségek. Az autó ára függ a modelltől, az üzemanyag-fogyasztástól, a kényelmi és biztonsági funkcióktól, a telepíthető kiegészítőktől és a különböző promócióktól is.

Lexus 450h Hybrid Méretek – Összegzés

A Lexus 450h Hybrid egyike a legkeresettebb autóknak, amelyet különleges méreteivel és teljesítményével különböztet meg a többi autótól. Az autó hossza 4525 mm, szélessége 1790 mm és magassága 1645 mm. A motorja egy 3,5 literes V6 motor, amelyet egy elektromos motor párosít és összesen 245 lóerőt és 335 Nm nyomatékot képes leadni. Az autó a 7 sebességes automata váltóval rendelkezik. Az autóhoz a Lexus a 4 év/60 000 mérföld garanciát nyújt. Az autó ára 2019-ben elérte a 41 000 dollárt. Az autó rendelkezik további költségekkel, mint például az üzemanyag-felhasználás, a karbantartási költségek, és a biztosítási költségek. Az autó ára függ a modelltől, az üzemanyag-fogyasztástól, a kényelmi és biztonsági funkcióktól, a telepíthető kiegészítőktől és a különböző promócióktól is.

Lexus 450h Hybrid Méretek – A jövő

Az autógyártók folyamatosan fejlesztik a Lexus 450h Hybrid méreteit és képességeit. Jövőbeli tervek között szerepel egy új motor, amelyet tovább fejlesztenek, hogy jobb teljesítményt és kisebb üzemanyag-felhasználást biztosítson. Az autó további kényelmi és biztonsági funkciókkal is rendelkezik, hogy a vezetők és utasok biztonságban érezzék magukat. A Lexus 450h Hybrid méretek segítségével az autó képes a városi közlekedésre, hosszabb távú utazásra és terepen való közlekedésre is. A Lexus 450h Hybrid egy közepes árú autó, amelyet a Lexus 4 év/60 000 mérföld garanciával lát el. Az autó ára függ a modelltől, az üzemanyag-fogyasztástól, a kényelmi és biztonsági funkcióktól, a telepíthető kiegészítőktől és a különböző promócióktól is.

Leave a Reply