Menu Close

Egy Különleges Autó: Lexus 300H Eladó Magyarországon

Eladó használt LEXUS NX 300h Comfort Plus CVT, Halásztelek, Pest megye
Eladó használt LEXUS NX 300h Comfort Plus CVT, Halásztelek, Pest megye from kocsi.hu

Az autók szerelmesei közül sokan ismerik a Lexus 300h eladó Magyarországon. Ez a különleges autó egy modern, kényelmes, és környezetbarát megoldás. Ez az autó a Toyota csoport egyik legnépszerűbb márkája, mely számos országban elérhető, köztük Magyarországon is. Amennyiben Lexus 300h eladó Magyarországon, akkor számos olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, melyeket érdemes megemlíteni. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat az autóról, hogy segítsünk a választásban.

Teljesítmény és kényelem

A Lexus 300h eladó Magyarországon azért is különleges, mert a teljesítmény és a kényelem együttesen jelenik meg benne. Az autóban kétféle motor van, melyek közül az egyik a benzines, a másik pedig a hibrid. A benzines motor teljesítménye eléri a 211 lóerőt, míg a hibrid motor teljesítménye eléri a 221 lóerőt. A hibrid motorral az autó kényelmesebb, környezetbarátabb, és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztása is van.

Külső és belső design

A Lexus 300h külső designja modern és elegáns. Az autó hossza 4,7 méter, szélessége 1,8 méter, és magassága 1,5 méter. Az autó külső megjelenését a farokfénnyel együtt két darab xenon fényszóró, valamint a széles lökhárító is segíti. A Lexus 300h belső designja is különleges, mivel a luxus komfortot az autóba épített különleges vezetői asszisztens rendszer is támogatja. A belső térben található vezetői ülés a legmagasabb szintű kényelmet nyújtja, míg az autóban található kényelmes ülések és a sokféle kiegészítő biztosítják a vezető és utasok kényelmét.

Segélyezés és biztonság

A Lexus 300h eladó Magyarországon a vezető és utasok biztonságát is segíti. Az autóba épített segélyező rendszerek segítségével az autó sokkal biztonságosabbá válik. Az autó fedélzetén található vezetői asszisztens rendszer számos biztonsági funkciót kínál. Az autóba épített központi látásrendszer segít megelőzni a baleseteket, míg a jármű stabilitási rendszer segít biztosítani a biztonságos vezetést. Az autóban található különféle biztonsági övcsatok is segítik a biztonságos vezetést.

Ár és garancia

Ha Lexus 300h eladó Magyarországon, akkor számos olyan különleges tulajdonsággal rendelkezik, melyeket érdemes megemlíteni. Az autó ára Magyarországon elérheti a 5 millió forintot. Az autóhoz két év garanciát is adnak, melyet további két év kiegészítő garancia követ. Az autó hosszú élettartama és az alacsony üzemeltetési költségek miatt ez egy kedvező vétel, melyet érdemes megfontolni.

Végszó

Összefoglalva, a Lexus 300h eladó Magyarországon egy különleges autó, mely modern, kényelmes, és környezetbarát megoldásokat kínál. Az autóban kétféle motor van, benzines és hibrid, melyek közül a hibrid motorral az autó alacsonyabb üzemanyag-fogyasztása és kényelmesebb használata is van. Az autó külső és belső designja is különleges, míg a vezető és utasok biztonságát segítő segélyező rendszerek és vezetői asszisztens rendszer is jelen van. Az autó ára elérheti a 5 millió forintot, melyhez két év garanciát és további két év kiegészítő garanciát is adnak.


Run the code here: https://codepen.io/anon/pen/bGQwPye

Leave a Reply