Menu Close

Használt Lexus Rx400 Eladó – Egy Nagyszerű Autó A Magyar Piacon

Használt Lexus Rx400 Eladó – Egy Nagyszerű Autó A Magyar Piacon
Használt Lexus Rx400 Eladó – Egy Nagyszerű Autó A Magyar Piacon
2008 Lexus rx400 hybrid 3.3 electric with one year MOT full service from www.gumtree.com

Az autóiparban a Lexus a japán Toyota Motor Corporation márka, amely a luxusautó-ipar jelentős szereplője. A Lexus márka Európa-szerte nagy népszerűségnek örvend, és Magyarországon is egyre több Lexus autóval találkozhatunk. Az egyik legkedveltebb modell a Lexus RX400, amelynek használt példányai is elérhetőek a magyar piacon. Ha te is használt Lexus RX400-at szeretnél vásárolni, akkor itt mindent megtudhatsz, amit tudnod kell a modellekről és az autók állapotáról.

Ki fejlesztette ki a Lexus RX400-at?

A Lexus RX400 egy nagy szabású, négyüléses, középkategóriás SUV, amelyet a japán Toyota Motor Corporation fejlesztett ki 1999-ben. A RX400-at a Toyota Camry platformjára építették, amelyet később a Lexus GS és a Lexus IS alapjául is szolgáltatott. A RX400-as jelentős mértékben meghatározta a Lexus közepes méretű autók kategóriáját, mivel az egyik első olyan modell, amely megújult dizájnnel és kedvező árazással rendelkezik.

Milyen motort használ a Lexus RX400?

A Lexus RX400 kétféle motorral kapható: egy 3,0 literes V6-os motor, amely 201 lóerőt és 213 Nm nyomatékot biztosít, valamint egy 3,3 literes V6-os motor, amely 220 lóerőt és 266 Nm nyomatékot biztosít. Az autó elsőkerékhajtással és hátsókerékhajtással is elérhető. Az autóhoz egy 5-sebességes automata sebességváltó is tartozik, amely a kényelmes vezetést és a jó teljesítményt biztosítja.

Milyen felszereltséggel rendelkezik a Lexus RX400?

A Lexus RX400-nak számos luxusfelszereltsége van, amelyek közül a legfontosabbak a következők: kulcs nélküli nyitás és indítás, bőrkárpit, hűtőszekrény a hátsó ülésen, 12 hangszórós hangrendszer, két zónás légkondicionálás, sávelhagyás-figyelmeztető rendszer, fedélzeti számítógép, parkolóradarok, tolatókamera és sok más. Az autóhoz csomagtérajtó, elektromosan állítható külső tükrök, elektromosan állítható vezetőülés, automata szélvédőtörlők, fűthető első ülések és más luxusok is tartoznak.

Milyen állapotban találhatóak a használt Lexus RX400-ak a magyar piacon?

A használt Lexus RX400-ak általában jó állapotban vannak, és sokféle konfigurációban elérhetők. A használt RX400-ak ára a modell évjáratától, konfigurációjától és állapotától függ. Az elmúlt években az árak alacsonyak voltak, de a közelmúltban a kereslet növekedése miatt az árak is emelkedtek. A használt RX400-ak ára általában 5-7 millió Forint között mozog, amely egy nagyszerű ár-érték arányt biztosít a vásárlóknak.

Milyen garanciát kínálnak a használt Lexus RX400-akra?

A használt Lexus RX400-akra a garanciát a kereskedő adja. A legtöbb kereskedő egy éves korlátozott garanciát biztosít, amely a garancia időtartama alatt bizonyos alkatrészek javítását vagy cseréjét fedezi. A korlátozott garancia azonban csak akkor biztosított, ha a jármű megfelelően karbantartott és használt. Ha még garanciát szeretnél venni, akkor ezt a kereskedőnél megteheted, de ez a garancia általában drágább, mint a korlátozott garancia.

Mit kell tudnod a Lexus RX400-as vásárlásakor?

Ha használt Lexus RX400-at szeretnél vásárolni, akkor fontos, hogy megvizsgáld a jármű állapotát. Ellenőrizd az autó műszaki állapotát, és gondosan olvasd el a szervizkönyvet. Ha egy jármű túl sok szervizköltséggel jár, akkor jobb, ha másik autót keress. Ellenőrizd továbbá a jármű vezetési történetét is, mert ez sokat elárulhat az autó állapotáról. Ha a jármű technikailag rendben van, akkor nézz utána az autó múltjának. Ha a jármű előzményei elfogadhatók, akkor a következő lépésben már csak meg kell nézned, hogy milyen árat kérnek érte. Ne felejtsd el, hogy a használt autók ára alacsony, de ez nem jelenti azt, hogy olcsóbbak lennének, mint a márkaboltban vásárolt autók.

Hol tudok használt Lexus RX400-at vásárolni?

A használt Lexus RX400-at számos helyen megvásárolhatod Magyarországon. A legjobb helyek a használt autókereskedések, amelyek számos modell közül válogathatsz. Ezekben az autókereskedésekben szakképzett munkatársak állnak rendelkezésedre, és a járművek jó állapotban vannak. A másik módja a használt Lexus RX400 vásárlásának a online autókereskedések, amelyek számos modell közül választhatsz. Ezek az oldalak kényelmesek és gyorsak, de fontos, hogy megelőző intézkedéseket tegyél, mielőtt bármilyen járművet megvásárolnál.

Következtetés

A Lexus RX400 egy nagy szabású, közepes méretű SUV, amelyet a japán Toyota Motor Corporation fejlesztett ki 1999-ben. A használt Lexus RX400-ak ára általában 5-7 millió Forint között mozog, amely egy nagyszerű ár-érték arányt biztosít a vásárlóknak. A használt RX400-akat számos helyen megvásárolhatod Magyarországon, például használt autókereskedésekben vagy online autókereskedésekben. Ha használt Lexus RX400-at szeretnél vásárolni, akkor fontos, hogy megvizsgáld a jármű állapotát és múltját, valamint garanciát is vásárolhatsz a kereskedőnél.

Leave a Reply