Menu Close

A Lexus Is 350 Használt Autó – A Kényelem És Luxus Egyesítése

Eladó használt LEXUS IS 300h F Sport CVT, Székesfehérvár, Fejér megye
Eladó használt LEXUS IS 300h F Sport CVT, Székesfehérvár, Fejér megye from kocsi.hu

Ha keres egy megbízható, kényelmes és luxusos autót, a Lexus IS 350 használt autó remek választás. Egyesíti a japán ötvözetét a kényelem és a luxus között. Az IS 350 kényelmes kabinnal, erős motorral és modern technológiával rendelkezik, amelyek kiemelik a vezetői élményt. Kezdjük azzal, hogy megismerkedjünk az IS 350-es használt autókkal.

Az IS 350 Használt Autó Kényelme

Ha a kényelemről beszélünk, a Lexus IS 350 használt autó szinte tökéletes. Az IS 350 háromféle üléssel rendelkezik, amelyek mind kényelmesek, és háromféle kabin belsővel, amelyek szintén kényelmesek. Az IS 350-es kabinja rendkívül csendes, és az ülések kényelmesek és támogatóak. Az IS 350-es kabinja tökéletesen alkalmas arra, hogy egy hosszú útra elinduljon, és kényelmesan érezze magát.

Az IS 350 Használt Autó Motorja

A Lexus IS 350 használt autója erős motorral rendelkezik, amely 3,5 literes V6-os motorral rendelkezik. Az IS 350-es motorja 306 lóerőt és 277 láb-font nyomatékot biztosít, amely lehetővé teszi, hogy elérje a 60 mph-s sebességet 6,1 másodperc alatt. Az IS 350-es motorja nagyon erős, és képes arra, hogy könnyedén elérje a 100 mph-s sebességet. Az IS 350-es motorja kifinomult és megbízható, és könnyen kezelhető.

Az IS 350 Használt Autó Technológiája

A Lexus IS 350 használt autója modern technológiával is rendelkezik. Az IS 350-es különleges technológiai rendszerével, amelyet Lexus Enform néven ismernek, a vezetők könnyen elérhetik az autó különböző funkcióit és szolgáltatásait. Az Enform-rendszer biztosítja a vezetők számára a navigációs szolgáltatások, a zenelejátszás és az intelligens hívások kezelésének lehetőségét. Az Enform rendszer segítségével a vezetők könnyedén elérhetik a különböző funkciókat, amelyek a vezetési élményt fokozzák.

Az IS 350 Használt Autó Biztonsága

A Lexus IS 350 használt autója biztonsági rendszerrel is rendelkezik. Az IS 350-es autó rendelkezik az aktív biztonsági rendszerekkel, amelyek megvédik a vezetőt és utasait a balesetektől. Az IS 350-es autó rendelkezik látótávolság-figyelő rendszerrel, amely figyeli a vezető látóterét, és figyelmezteti a vezetőt a lehetséges balesetekre. Az IS 350-es autó rendelkezik aktív vészfék-asszisztenssel is, amely megakadályozza a baleseteket.

Az IS 350 Használt Autó Ára

A Lexus IS 350 használt autója megfizethető áron kapható. Az IS 350 használt autói általában 30 000 és 50 000 dollár között vannak. A Lexus IS 350-es autók ára függ a modell évétől és a motor teljesítményétől. Az IS 350-es autók megfizethető áron kaphatók, és kiváló minőségűek, így megéri megvásárolni őket.

Az IS 350 Használt Autó Összefoglalása

A Lexus IS 350 használt autó kiváló választás, ha kényelmes, erős és modern autót keres. Az IS 350-es autó kényelmes kabinnal, erős motorral és modern technológiával rendelkezik, amelyek kiemelik a vezetői élményt. Az IS 350-es autó megfizethető áron kapható, és kiváló minőségű. Mindezek miatt a Lexus IS 350 használt autó remek választás, ha megbízható, kényelmes és luxusos autót keres.

Leave a Reply