Menu Close

Használt Lexus Is 2009: Az Autó, Ami A Biztonság És A Komfort Együttesét Kínálja

Lexus Rx 400h Gumiméret Cars
Lexus Rx 400h Gumiméret Cars from furious.deminasi.com

A Lexus IS 2009 a japán Lexus luxusautó-márka közepes méretű sportkupé modellje. A Lexus IS 2009 egyike azon kevés autóknak, amelyek egyszerre képesek nyújtani a biztonságot és a komfortot. Az IS 2009 számos modern technológiát, kényelmet és biztonsági megoldást kínál, amelyek kisebb városi környezetben és autópályán is megbízhatóvá teszik. Az autó egyike azon kevés sportkupéknak, amelyek kiváló minőségű és megbízhatóságú alkatrészekből állnak. Ez az autó kényelmes vezetést, nagy teljesítményt és kiváló műszaki megoldásokat kínál.

Az IS 2009-es Lexus külső megjelenése

A Lexus IS 2009 külső megjelenése egyszerre modern és sportos. Az autó megjelenését egy karcsú és aerodinamikusan tervezett háromajtós test stílusa jellemzi, amelyet kerekek és széles oldalablakok tesznek még vonzóbbá. Az autó hátulján egy háromlépcsős hátsó szárny található, amely egyszerre nyújt légrugózást és menetstabilitást. Az autó első és hátsó sárvédői és küszöbjei is sportos megjelenést kölcsönöznek az autónak. Az autónak kétféle karosszériaszíne van: fekete és ezüst.

Az IS 2009-es Lexus motorja

A Lexus IS 2009-es modellje egy 3,5 literes, V6-os benzinmotorral rendelkezik. Az autó teljesítménye 268 lóerő, és csúcsnyomatéka 246 Nm. Az autó járműve gyorsulása 0-60 mph-ra 6,4 másodperc alatt történik. Az autó fogyasztása 8,3 liter/100 km. Az autóba beépített elektromos áramlású rendszer segítségével kényelmes vezetést biztosít. A motorhoz egy automata sebességváltó is tartozik, amely lehetővé teszi a könnyű és kényelmes vezetést.

Az IS 2009-es Lexus biztonsági berendezései

A Lexus IS 2009-es modellje nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. Az autóban található a biztonsági rendszerek összességét képező, ötfokozatú biztonsági csomag. Ez a csomag magában foglalja a részletesebb sebességkorlátozó rendszert, a kulcs nélküli bejutást, a parkolóasszisztenst, a látótávolság-figyelmeztető rendszert és az ütközésfigyelmeztető rendszert. Az autóba beépített légzsákrendszer is biztosít extra biztonságot. Az autóban elérhető az új generációs ütközésmegelőző rendszer is. Az autó több kényelmi funkciót is tartalmaz, mint például az összkerékhajtást, amely növeli az autó stabilitását és vezetési élményét.

A Lexus IS 2009-es komfortfunkciói

A Lexus IS 2009-es modellje kényelmi funkciókkal is rendelkezik. Az autó egy kényelmes kabint kínál a sofőrnek és az utasoknak. Az autóba beépített vezetői és utasülések kényelmesek és tágasak. Az autóba beépített klímaberendezés is rendelkezésre áll. Az autóba beépített audio-rendszer is kiváló minőségű hangszórókkal van ellátva. Az autóba beépített navigációs rendszer is segít a sofőrnek az útvonaltervezésben. Az autóba beépített kütyük között megtalálható a Bluetooth-kapcsolat, amely lehetővé teszi a külső eszközökkel történő csatlakozást.

A Lexus IS 2009-es ára

A Lexus IS 2009-es modellje egy megbízható és kiváló minőségű autó. Az autó egyike azon kevés autónak, amely magas minőségű berendezéseket, kényelmet és biztonságot kínál. Az autó ára a piacon jelenleg 2-3 millió forint körül mozog. Ebből az árból az új és a használt autók is elérhetőek. Az autó ára magasabb lehet, ha több extra kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik.

A Lexus IS 2009-es modell jó választás-e?

A Lexus IS 2009-es modellje egy kiváló minőségű, megbízható és kényelmes autó. Az autó kiváló minőségű alkatrészekből áll, és nagy teljesítményt és komfortot kínál. Az autó különleges megjelenéssel rendelkezik, és számos modern technológiával és biztonsági megoldással van ellátva. Az autó ára megfizethető, és egy jó választás lehet, ha egy kiváló autót keres.

Leave a Reply