Menu Close

A Lexus Ct200H Használt Autó: Összefoglaló

Lexus Ct200h Ablak Szélterelő Új autók
Lexus Ct200h Ablak Szélterelő Új autók from vehicle.deminasi.com

A Lexus CT200h az első olyan autó, amelyet a Lexus márka 2009-ben piacra dobott. Az autó a Lexus által fejlesztett hibrid hajtásláncot használja, ami meglehetősen innovatívnak számít ebben az időben. A CT200h alapvető modellje közel 1,6 literes benzines motorral rendelkezik, amelyet egy elektromos motor segít mozgatni. A jármű összteljesítménye a két hajtóegység összesített hatásának köszönhetően eléri az 136 lóerőt. A Lexus CT200h azóta is kapható használt autóként, ami egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik szeretnének egy különleges luxusautót vásárolni.

A Lexus CT200h Használt Autó: Külső

A Lexus CT200h használt autóként elérhető, amely számos különleges jellemzővel rendelkezik. A CT200h külső megjelenése egyértelműen a Lexus márka megjelenését tükrözi, amely a legtöbb esetben letisztult és modern. Az autó hátulját egy alacsony profilú, sportos vonalakkal tarkítják, míg az autó elejét egy nagy, hűvös bonnet fedi. Az autó megjelenését tovább emeli a márka jellegzetes, LED-es lámpái, amelyek körülölelik a hűtőrácsot.

A Lexus CT200h Használt Autó: Belső

A Lexus CT200h belső tere kifinomult és letisztult. Az autó belső tere a vezetőt minden szempontból komfortosan helyezi el. Az autó vezetőülései kényelmesek és jól alakítottak, biztosítva a vezető számára, hogy kényelmesen vezessen. Az autóban található műszerfal is modern megjelenésű, ahogy a többi kiegészítő is. A Lexus CT200h belső tere modern technológiával van felszerelve, beleértve a navigációs rendszert, az infotainment rendszert és a digitális műszereket is.

A Lexus CT200h Használt Autó: Teljesítmény

A Lexus CT200h teljesítménye elsősorban a hibrid hajtásláncának köszönhető. A CT200h használt autóként elérhető, amelyeket kétféle motorral láttak el. Az alapmodell 1,6 literes benzinmotorral rendelkezik, amelyet egy elektromos motor segít mozgatni. Az autó összteljesítménye eléri az 136 lóerőt, ami elég erős ahhoz, hogy a jármű gyorsan és hatékonyan lépjen előre. Az autó váltója kétféle lehetőséget kínál: egy automatikus váltót és egy manuális váltót. Mindkét váltó kiválóan működik, biztosítva a vezető számára, hogy kényelmesen és hatékonyan vezessen.

A Lexus CT200h Használt Autó: Biztonság

A Lexus CT200h használt autóként elérhető, amely a vezetők és utasok biztonságát szem előtt tartva különböző biztonsági rendszerekkel van felszerelve. Az autó rendelkezik egy elektronikus stabilitási rendszerrel, amely segít megakadályozni az autó elcsúszását. Az autó továbbá vezetéstámogató rendszerekkel is rendelkezik, amelyek figyelmeztetik a vezetőt bizonyos veszélyes helyzetek kialakulásakor, ami segít megelőzni a baleseteket. Az autó továbbá légzsákrendszerekkel is felszerelve van, amelyek megvédik a vezetőt és utasait a súlyos sérülésektől.

A Lexus CT200h Használt Autó: Ár

A Lexus CT200h használt autóként elérhető, általában kedvező áron. Az autó ára a modell évjárata és felszereltsége alapján változik. Az autó ára akár 35-40.000 Ft-ra is elérheti, ami egy nagyszerű lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének egy különleges luxusautót vásárolni.

A Lexus CT200h Használt Autó: Összegzés

A Lexus CT200h használt autóként elérhető, amely egy különleges és modern luxusautó. Az autó külső megjelenése egyértelműen a Lexus márka stílusát tükrözi, míg a belső tere kifinomult és modern. A CT200h teljesítménye elsősorban a hibrid hajtásláncának köszönhető, amely meglehetősen erős és hatékony. Az autó ára kedvező, gyakran 35-40.000 Ft körül alakul, ami egy nagyszerű lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének egy különleges luxusautót vásárolni.

Leave a Reply