Menu Close

Eladó Renault Fluence Ze – Az Utolsó Villanyautó A Renault Márka Palettáján!

Eladó használt RENAULT FLUENCE ZE Dynamique (Automata) Saját
Eladó használt RENAULT FLUENCE ZE Dynamique (Automata) Saját from kocsi.hu

Renault Fluence ZE jelenleg az egyetlen villanyautó a Renault márka palettáján. Az autó teljesítménye kiváló, könnyű vezetni és megbízható. Az autó különleges megjelenésének köszönhetően sokan szeretik, és nagyon divatos. A Renault Fluence ZE nagy teljesítményű, nagyon magas komfortfokozatú, így a vezetőnek és utasainak is nagyon kényelmes. Az autó kiváló minőségű, kiváló ár-érték arányú, és a legújabb technológiákat is tartalmazza. Az autó tökéletesen megfelel a környezetvédelmi előírásoknak.

Az autó jellemzői

A Renault Fluence ZE egy 5 ajtós kompakt autó, amelyet a Renault alapította és fejlesztett. Az autócsalád számos különbséggel rendelkezik. Az autónak elektromos hajtása van, ami nagy sebességű, és képes megállítani magát, ha az utasok kényelmét szolgálja. Az autóban egy nagy teljesítményű elektromos motor található, ami képes megmozgatni a gépet, és nagy teljesítményt biztosít. Az autó többféle típusban kapható, és mindegyik az utasok kényelmét szolgálja. Az autóban egy Nissan Leaf akkumulátor található, amely képes több mint 130 kilométert megtenni egy töltéssel. Az autóban lévő Nissan Leaf akkumulátor kiváló minőségű, és hosszú élettartamú. Az autó továbbá többféle extra kiegészítőt is tartalmaz, beleértve a bluetooth-ot, az automatikus fényeket és az elektromos ablakokat. Az autó általában többféle színben kapható, így a vevő számos opció közül választhat.

Az autó biztonsági jellemzői

A Renault Fluence ZE biztonsági jellemzői közé tartozik a 6 légzsák, a hátsó parkolóradar, a biztonsági övfeszítők, az ABS, és a különböző központi zárak. Az autó továbbá különböző kamerákkal is felszerelt, így biztonságosabbá teheti a vezetést. Az autóban lévő kamerák közül néhány képességük a részletek felismerésére is. Az autó biztonsági jellemzői közé tartozik még a biztonsági réteg, amely megvédi a vezetőt és utasait a külső behatásoktól. Az autó továbbá légkondicionáló berendezéssel is felszerelt, így az utasoknak kényelmesebb utazást biztosít. Az autó biztonsága és kényelme még tovább növelhető a biztonsági övvel, amely megvédi a vezetőt és utasait a balesetek következményeitől. Az autó továbbá különböző üzemanyag-hatékonysági szabályokat is tartalmaz, amelyek segítenek a vezetőnek a költségek csökkentésében és a környezetvédelemben.

Az autó ára

A Renault Fluence ZE ára Magyarországon nagyon kedvező, és nem igényel sok költséget. Az autó átlagosan 10-15 millió forintba kerül Magyarországon. Az autó ára magában foglalja a különböző biztosításokat, amelyek megvédik a vezetőt az esetleges balesetek következményeitől. Az autó továbbá különböző bónuszokat is tartalmaz, amelyek tovább csökkenthetik az autó árát. Az autó továbbá garanciával is felszerelt, amely több évig érvényes. Az autó garanciája megvédi a vevőt a későbbi javítások költségeitől. Az autó ára továbbá tartalmazza az esetleges biztosításokat is, amelyek megvédik a vevőt a balesetek következményeitől.

A Renault Fluence ZE összefoglalása

A Renault Fluence ZE egy gyors, kényelmes és megbízható autó, amely kiváló teljesítményt nyújt. Az autó kiváló minőségű, kiváló ár-érték arányú, és a legújabb technológiákat is tartalmazza. Az autó tökéletesen megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. Az autó biztonsági jellemzői közé tartozik a 6 légzsák, a hátsó parkolóradar, a biztonsági övfeszítők, az ABS, és a különböző központi zárak. Az autó ára Magyarországon nagyon kedvező, és nem igényel sok költséget. Az autó továbbá garanciával is felszerelt, amely több évig érvényes. Így a Renault Fluence ZE egy kiváló választás, ha egy megbízható, kényelmes és biztonságos autót keres.

Leave a Reply