Menu Close

Eladó Lexus Is 220D – Az Igazi Luxusszemélyautó A Fantasztikus Áron

Eladó használt LEXUS IS 220d Sport, Kistokaj, BorsodAbaújZemplén
Eladó használt LEXUS IS 220d Sport, Kistokaj, BorsodAbaújZemplén from kocsi.hu

Közel egy évtizede, hogy a Lexus először bemutatta a Lexus IS 220d-t, és ez a luxusszemélyautó még mindig nagyon népszerű. Az IS 220d-t a Lexus a luxus személyautók körében a prémium-kategóriába sorolja, és nem véletlenül. Az IS 220d-nek minden van, amit egy igazi luxusszemélyautótól elvárhatunk.

Az IS 220d-nek egy 2.2 literes dízelmotorja van, amely 170 lóerős teljesítményt és 400 Nm-es nyomatékot biztosít. Az autó egy 6 fokozatú manuális váltóval van felszerelve, ami segít a motor teljesítményének kihasználásában. Az autó 0-100 km/h-ra gyorsulásához szükséges idő 8,4 másodperc, és a végsebessége 192 km/h.

Az IS 220d-nek nagyon jó a fogyasztása is, ami csak 5,4 liter/100 km-re rúg. Az autó egy erős, de könnyű alumínium karosszériával van felszerelve, ami tovább csökkenti a fogyasztást. Az autó kétliteres motorja és a könnyű karosszéria miatt a CO2-kibocsátás csak 139 g/km-re rúg.

Kényelmes vezetés az IS 220d-vel

Az IS 220d kényelmes vezetést nyújt, és nagyon könnyen irányítható. Az autó könnyű karosszériája miatt nagyon könnyen mozog, és könnyen elérhetővé teszi az autó vezetését. Az autó egy kényelmes ülést is kínál, ami nagyon kényelmesen állítható, és a vezető kényelmesen tud vezetni bármilyen típusú utakon. Ezen kívül az autónak van egy könnyen használható műszerfal is, ami segít a vezetőnek, hogy mindig tisztában legyen a velük történő dolgokkal.

Az IS 220d egy kiváló választás

Ha úgy érzi, hogy megérdemli a luxust, de nem akar túl sokat fizetni érte, akkor a Lexus IS 220d egy nagyszerű választás. Az autó nagyon jó teljesítményt és fogyasztást kínál, és a kényelmes vezetésnek köszönhetően nagyon könnyen irányítható. Az autó könnyű karosszériája miatt nagyon könnyen mozog, és még akkor is nagy teljesítményt képes nyújtani, ha nagy sebességgel halad. Az autó nagyon kényelmes is, és a kényelmes ülések és műszerfal segítik a vezetést. Az IS 220d-hez fantasztikus áron juthat hozzá, ami egy igazi luxusszemélyautót jelent.

Első lépések az IS 220d megvásárlásához

Ha érdeklődik az IS 220d-vel kapcsolatban, akkor először is meg kell néznie, hogy milyen ajánlatokat kínálnak. A legjobb hely, hogy megnézze a különböző ajánlatokat, az internet. Az interneten sok olyan oldal található, ahol különböző ajánlatokat találhat az IS 220d-re. A legjobb, ha ezeket az oldalakat összehasonlítja, és összehasonlítja az árakat. Ezen kívül sok weboldal kínál kedvezményeket és akciókat, amelyek segíthetnek abban, hogy még jobb árat kapjon az autóra.

Ezen kívül fontos, hogy megnézze a gépjármű-beszámítási lehetőségeket is. A beszámítás segíthet abban, hogy még jobb árat kapjon az autóra, és így még jobb kedvezményeket élvezhessen. Az IS 220d-hez sok olyan ajánlat is elérhető, amelyek segíthetnek abban, hogy még jobb áron jusson hozzá az autóhoz.

Ha megtalálta az IS 220d-hez a legjobb ajánlatot, akkor készen áll arra, hogy megvásárolja az autót. A megvásárlás előtt azonban fontos, hogy alaposan átvizsgálja az autót, hogy biztosan tudja, hogy jó állapotban van-e. Ezután meg kell vásárolnia a megfelelő biztosítást is, hogy biztonságban tudja vezetni az autót.

Az IS 220d egy nagyszerű választás

Ha úgy érzi, hogy megérdemli a luxust, de nem akar túl sokat fizetni érte, akkor a Lexus IS 220d az ideális választás. Az autó könnyű karosszériája, a jó teljesítménye és a kényelmes vezetés miatt nagyon könnyen irányítható, és kiválóan alkalmas olyan utakra, ahol sok kanyar van. Az autó fantasztikus áron elérhető, így Ön is kedvezményeket vehet igénybe, ami még jobb árat biztosít. Mindezek miatt az IS 220d egy nagyszerű választás, ha igazi luxusszemélyautót szeretne megvásárolni.

Leave a Reply