Menu Close

Eladó Használt Lexus Ct200H: Minden, Amit Tudni Kell

Lexus Ct 200h Kocsi.hu Toyota
Lexus Ct 200h Kocsi.hu Toyota from toyota.deminasi.com

Ha úgy döntöttél, hogy egy Lexus CT200h-t szeretnél vásárolni, akkor jó helyen jársz. A Lexus CT200h egy kompakt hibrid személyautó, amelyet a látványos és modern stílus jellemez. Az autó felszereltsége magában foglalja a modern technológiát, a luxus kényelmet és a biztonságot. Megvizsgáljuk a CT200h jellemzőit, és közöljük, hogy miért érdemes egy ilyen autót venni.

Mi az a Lexus CT200h?

A Lexus CT200h egy kompakt hibrid személyautó, amelyet a Toyota Motor Corporation gyárt. Az autó 2011-ben jelent meg és a Toyota Corolla motorján alapul. Az autó elsődleges célja a fenntartható vezetés, a kiváló teljesítmény és a kényelem biztosítása. A CT200h-nál a Toyota Hybrid Synergy Drive (HSD) rendszert alkalmazzák, amely ötvözi a benzinmotor és a villanymotor teljesítményét. A hibrid technológiának köszönhetően az autó képes kombinálni a közúti teljesítményt és a fokozott környezetvédelmet.

Jellemzők

A Lexus CT200h egy kétüléses kompakt hibrid személyautó. Az autó 4,3 méteres hosszú és2,6 méteres magas. Az autó számos modern technológiával rendelkezik, beleértve a vezetést segítő rendszereket és a kényelmi funkciókat. Az autóban egy 1,8 literes benzinmotor van, amely kombinálva van egy villanymotorral. A benzinmotor 138 lóerős teljesítményt biztosít, míg a villanymotor 88 lóerős teljesítményt biztosít. A hibrid rendszernek köszönhetően az autó képes a folyamatosan változó vezetési körülményekhez alkalmazkodni.

Felszereltség

A Lexus CT200h egy csomó felszereltséggel rendelkezik, hogy kényelmesebbé tegye a vezetést. Az autóban szerepelnek olyan technológiák, mint a Pre-Collision System (PCS), a Lane Assist System (LAS) és a Blind Spot Monitor (BSM). Ezek a rendszerek segítik a vezetőt a vezetés közben, és csökkentik a balesetveszélyes helyzetek kockázatát. Az autóban további modern technológiák is találhatók, beleértve a sávtartó rendszert, a sötétített ablakokat és az automatikus klimatizálást. Az autóban egy modern navigációs rendszer is megtalálható, amely térképeket és útvonaltervezést biztosít. A Lexus CT200h-nak számos luxus kényelmi funkciója van, beleértve a hetedik generációs LCD-kijelzőt, az Apple CarPlay-t, a Bluetooth-ot és a Wi-Fi-t.

Ár

A Lexus CT200h ára eltérő lehet a felszereltségtől és a kondíciótól függően. Az autó ára a 2011-es modelltől a 2019-es modellig terjed. A 2011-es modell ára a piacon körülbelül 9 000 euró körül van, míg a 2019-es modell ára körülbelül 25 000 euró körül van. Az ár magában foglalja az autó különböző kiegészítőit és a szervizköltségeket is. Az autó árát a márka és a modell évjárata szerint is meg lehet határozni.

Eladó Használt Lexus CT200h: Előnyök és Hátrányok

A Lexus CT200h egy kompakt hibrid személyautó, amely számos előnnyel és hátránnyal rendelkezik. A fő előnyei közé tartozik a magas környezetvédelmi teljesítmény, a kiváló teljesítmény, a modern technológia és a luxuskényelem. Az autó hátrányai közé tartozik a magas fenntartási költségek és a korlátozott csomagtér. Az autó ára közepes és magas között változik, attól függően, hogy milyen modellt és felszereltséget választasz. Az autó árának megfelelően a Lexus CT200h egy kiváló autó, amely megfelel a vezetők igényeinek.

Összefoglalás

A Lexus CT200h egy kompakt hibrid személyautó, amelyet a Toyota Motor Corporation gyárt. Az autó egy 1,8 literes benzinmotorral és egy villanymotorral van kombinálva, amelyek közösen 138 lóerős teljesítményt biztosítanak. Az autónak számos modern technológiája van, beleértve a vezetést segítő rendszereket, a kényelmi funkciókat és a navigációs rendszereket. Az autó ára a piacon körülbelül 9 000 eurótól 25 000 euróig terjed. A Lexus CT200h-nak számos előnye és hátránya van, de árának megfelelően a CT200h egy kiváló hibrid autó, amely megfelel a vezetők igényeinek.

Leave a Reply