Menu Close

A Klasszikus Mitsubishi Lancer 1991 Eladó Generátor

1991 Mitsubishi Lancer 1 RESERVE!!! Cash4CarsCash4Cars ** SOLD
1991 Mitsubishi Lancer 1 RESERVE!!! Cash4CarsCash4Cars ** SOLD from www.youtube.com

A jármű története és jellemzői

Mitsubishi Lancer 1991 egy olyan autó, amely a japán autógyártó cég, a Mitsubishi Motors Corporation által készített, kompakt személyautó-modell. Az első generáció 1991-ben debütált, és ez a modell egészen 2007-ig volt elérhető. A Lancer generációk között számos változat kapható, beleértve a sportos változatokat, a költséghatékonysági változatokat és a közepesen felszerelt változatokat is. A Mitsubishi Lancer 1991-ben elérhető volt mind benzines, mind dízelmotorral.

Az eladó generátor motorja

A Mitsubishi Lancer 1991-es generációjához elérhető motorok közül a leggyakoribbak a 1,5 literes, négyhengeres benzinmotorok. Ezek a motorok nagyobb teljesítményt biztosítanak, mint a korábbi 1,3 literes motorok. Ezek a motorok 95 lóerő teljesítményt biztosítanak, és elérhetőek manuális és automata váltóval egyaránt. A választék még magában foglalja a 2,0 literes, négyhengeres benzinmotorokat is, amelyek 140 lóerő teljesítményt biztosítanak. Ezek a motorok is elérhetőek manuális és automata váltóval.

A Mitsubishi Lancer 1991 eladó generátor külső megjelenése

A Mitsubishi Lancer 1991-es eladó generátor külső megjelenése fiatalos és dinamikus. Az autó hosszú, szögletes vonalai és alacsony tetősíkjai egy modern autót tükröznek. Az autó orrának kialakítása különösen népszerű a fiatalok körében, mivel jelentősen hozzájárul a jármű modern megjelenéséhez. A modell hátsó részének kialakítása is modern, a hátsó biztonsági lámpák és a krómozott kipufogócső csatlakoztatása is a jármű megjelenéséhez tartozik.

A jármű belseje

A Mitsubishi Lancer 1991-es eladó generátor belseje tágas és kényelmes. A kormánykerék alatt két különálló légkondicionáló vezérlő gombot helyeztek el, amelyeket könnyű kezelni. Az autó hátsó ülésén helyet kapott a két utas, és ez a rész különösen kényelmesnek bizonyult. Az autó összes ülése kényelmes és könnyen tisztítható. A jármű középső részén elhelyezett középkonzol sok hasznos funkcióval van felszerelve, beleértve a központi zárat, a központi zár szabályozását, a rádiót és a telefon központi vezérlőjét.

Az autó biztonsági funkciói

A Mitsubishi Lancer 1991-es eladó generátor biztonsági funkciói közé tartozik az ABS, a légzsákok és a biztonsági övek. Az ABS segít megakadályozni az autó elszállítását, míg a légzsákok védelmet nyújtanak az utasoknak egy esetleges baleset esetén. Az autó különböző vezetői támogató rendszerekkel is el van látva, beleértve a vezetői figyelmeztető rendszert, a stabilitási kontrollt és a fékasszisztenst.

Az autó teljesítménye

A Mitsubishi Lancer 1991-es eladó generátor teljesítménye korához képest elég jónak számít. A legerősebb benzinmotorok akár 140 lóerő teljesítményt is biztosítanak. A dízelmotorok akár 120 lóerő teljesítményt is biztosítanak, ami elég jónak számít ahhoz, hogy a jármű megfelelően teljesítse a feladatát. Az autó gyorsulása is korának megfelelő, és a sebességváltó egyszerűen használható.

Az autó árazása

A Mitsubishi Lancer 1991-es eladó generátor ára attól függ, hogy melyik változatot vásárolja. Az alapmodellek ára elérheti a 10 000 dollárt, míg a felszereltebb verziók ára elérheti a 30 000 dollárt is. Az autó árának emelkedése az autó motorjának teljesítményétől is függ, így ha magasabb teljesítményű motorral rendelkezik, a jármű ára magasabb lesz.

Az autó vezetési élménye

A Mitsubishi Lancer 1991-es eladó generátor vezetési élménye korának megfelelő. Az autó kormányzása könnyű és kényelmes, és a vezető könnyen tudja követni az autót a kanyarokban. Az autó rugalmassága korának megfelelő, de a motor teljesítménye nagyobb sebességeknél elég gyenge. Az autó hangnyomása korának megfelelő, de a kipufogó rendszer hangja kissé zajos lehet.

Összegzés

A Mitsubishi Lancer 1991-es eladó generátor egy klasszikus autómodell, amelyet kompakt személyautóként fejlesztettek ki. Az autó elérhető benzines és dízelmotorral egyaránt, és számos különböző változatban elérhető. Az autó külseje fiatalos és modern, a belseje tágas és kényelmes. Az autó biztonsági funkciói közé tartozik az ABS, a légzsákok és a biztonsági övek. Az autó teljesítménye korának megfelelő, és a vezetési élmény is korának megfelelő. Az autó ára attól függ, hogy melyik változatot vásárolja.

Leave a Reply