Menu Close

Amerikai Lexus Rx 450H – Korszerű És Kényelmes

Lexus Rx 450h Képek Luxury Cars
Lexus Rx 450h Képek Luxury Cars from line.deminasi.com

A Lexus RX 450h az egyik legnépszerűbb amerikai SUV (sportkocsi-utilitár) modell. Az autó kiváló minőségű, kényelmes és biztonságos. A Lexus RX 450h korszerű technológiát kínál a vezetők és utasok számára. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hibrid hajtással rendelkezik.

Külső

A Lexus RX 450h külső megjelenése egyedülálló. Az autó agresszív és modern, háromdimenziós hűtőráccsal és egy elegáns, ívelt tetővonal kombinációjával. Az autó hossza 4,8 méter, szélessége 2 méter, magassága 1,7 méter. Az autó különleges LED-es fényszórókkal és hátsó lámpákkal rendelkezik. Az autó színei a fekete, a fehér, a szürke, a kék és a piros.

Motor

A Lexus RX 450h egy 3,5 literes V6 motorral rendelkezik. Ez a motor közvetlen befecskendezéssel rendelkezik, ami növeli a teljesítményt a megnövelt hatékonyság érdekében. A motor teljesítménye 308 lóerő és 335 Nm nyomaték. Az autó fogyasztása megegyezik az átlagos autók fogyasztásával, így az autó körülbelül 6,3 liter/100 km-es fogyasztással rendelkezik.

Behajtás

A Lexus RX 450h hibrid hajtással rendelkezik. Ennek a hajtásnak köszönhetően az autó eléri a 0-100 km/h gyorsulási értéket 7,3 másodperc alatt. Az autó maximum sebessége 200 km/h. Az autó körülbelül 8,7 liter/100 km-es átlagos fogyasztással rendelkezik.

Komfort

A Lexus RX 450h öt személy számára nyújt kényelmet. Az autóban a vezető és az utasok számára kényelmes hely van. Az autóban kényelmes szövet huzatokkal rendelkezik, amelyek hűvös és kényelmes érzést biztosítanak. Az autóban a vezető és az utasok számára szellőző rendszer, klíma és rádió is található. Az autó különböző típusú üléseket is kínál, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

Biztonság

A Lexus RX 450h korszerű biztonsági rendszerekkel rendelkezik, amelyek segítenek megvédeni a vezetőt és utasait a balesetektől. Az autóban légzsákok, sávtartó rendszer, automatikus fékezés, sebességkorlátozó és sok más biztonsági rendszer található. Az autó különböző típusú szenzorokkal is rendelkezik, amelyek figyelmeztetik a vezetőt a veszélyes helyzetekről. Az autóban különleges kamera rendszer is található, amely segít a parkolás és kanyarodás során.

Költség

A Lexus RX 450h ára eltérő lehet a különböző országokban. Az autó ára Magyarországon a vásárlók számára kedvező. Az autó ára körülbelül 18,5 millió forint. Ez az autó egy nagyon kényelmes, korszerű és biztonságos autó, amelyet a magyar piacra terveztek.

Összegzés

A Lexus RX 450h egy kiváló minőségű, kényelmes és biztonságos autó. Az autó hibrid hajtással rendelkezik, amely korszerű technológiát kínál a vezetőknek. Az autó külső megjelenése egyedülálló és modern. Az autó teljesítménye 308 lóerő és 335 Nm nyomaték. Az autó fogyasztása körülbelül 6,3 liter/100 km. Az autó ára Magyarországon körülbelül 18,5 millió forint.

Leave a Reply