Menu Close

2006 Lexus Is Katalógus – A Kompakt Luxus Autó

Lexus Is 220d Tapasztalatok Cars Hungary
Lexus Is 220d Tapasztalatok Cars Hungary from round.deminasi.com

A 2006 Lexus IS katalógus az autóipar egyik legnépszerűbb és legjobban szeretett kompakt luxus autója. Ez a kompakt autó a Lexus eredeti IS-sorozatának első tagja, és a márka első olyan autója, amely a kompakt méretű autók számára kifejlesztett vezetési élményt nyújt. Az autó gyönyörű formával és teljesítménnyel rendelkezik, amelyet megfizethető áron élvezhetnek a vezetők. A 2006 Lexus IS katalógusban található minden információ, amire szüksége lehet ahhoz, hogy a lehető legjobb autót válassza.

2006 Lexus IS Katalógus – Az Autó Specifikációi

A 2006 Lexus IS katalógus összes specifikációját itt találhatja. A Lexus IS kompakt autója 3,5 literes V6-os benzinmotorral rendelkezik, amely 208 lóerős teljesítményt és 240 Nm nyomatékot biztosít. Az autó előrehajtó rendszerű, és a karosszéria kétféle kialakításban kapható – 4 ajtós kombi és 4 ajtós kupé. Az autó 6 sebességes automata váltóval van felszerelve, ami lehetővé teszi a vezető számára, hogy a lehető legjobb vezetési élményt élvezze. Az autó fogyasztása 12,3 liter/100 km, ami kiemelkedő az autó kategóriájában.

2006 Lexus IS Katalógus – Az Autó Megjelenése és Műszaki Jellemzői

A 2006 Lexus IS katalógusban található autó megjelenése is kiemelkedő. Az autó külső megjelenése sportos és modern, és mind a kombi, mind a kupé verzióban kapható. Az autó külső megjelenését a 16 és 17 hüvelykes kerekek, az alacsony profilú gumik, valamint a széles krómozott kiegészítők adják. Az autón belül is sok fejlett technológiát találhatunk. Az autó fedélzeti számítógépe a vezető által megadott információk alapján szabályozza a motort, és segít a vezetőnek a lehető legjobb autózási élmény elérésében. Az autó a 21. század modern technológiáját képviseli, és biztosítja az autó vezetőinek, hogy a lehető legjobb vezetési élményt élvezzék.

2006 Lexus IS Katalógus – Az Autó Biztonsági Jellemzői

A 2006 Lexus IS katalógusban található autó biztonsági jellemzői is kiemelkedőek. Az autó rendelkezik a legújabb biztonsági technológiákkal, beleértve a kormányzási stabilitást, a lassítási asszisztenst és a vészfékezést. Az autó továbbá rendelkezik a vezető és utasok biztonságát szolgáló légzsákokkal, amelyek biztosítják a vezető és az utasok biztonságát az esetleges balesetek esetén. Az autó továbbá rendelkezik a biztonsági öv kötelező használatának jelzőrendszerével is. Az autó továbbá rendelkezik a biztonsági övkapcsolóval is, amely lehetővé teszi a vezetőnek, hogy kikapcsolja a biztonsági övet, ha szükséges.

2006 Lexus IS Katalógus – Az Autó Költségei

A 2006 Lexus IS katalógusban található autó költségei is kedvezőek. Az autó ára először körülbelül 30 000 dollár körül mozgott, de az elmúlt években a Lexus autók ára csökkent. Az autó jelenlegi ára körülbelül 25 000 dollár, ami nagyon kedvező az autó kategóriájában. Az autót továbbá sokféle kedvezménnyel meg lehet vásárolni, amelyek kedvezőbb árképzést és jobb szolgáltatást biztosítanak a vásárlóknak. Az autó ára továbbá sokféle szolgáltatással és kiegészítővel kombinálva is megvásárolható.

2006 Lexus IS Katalógus – Összegzés

A 2006 Lexus IS katalógus az autóipar egyik legnépszerűbb és legjobban szeretett kompakt luxus autója. Az autó megfizethető áron rendelkezik kiemelkedő teljesítménnyel és megjelenéssel, és biztosítja a vezető számára a lehető legjobb vezetési élményt. Az autó továbbá rendelkezik a legújabb biztonsági technológiákkal, amelyek biztosítják a vezető és utasok biztonságát. Az autó jelenlegi ára körülbelül 25 000 dollár, és sokféle kedvezménnyel és szolgáltatással kombinálva megvásárolható. Mindezekből következik, hogy a 2006 Lexus IS katalógus egy nagyszerű kompakt luxus autó, amely megfizethető áron biztosítja a vezető számára a lehető legjobb vezetési élményt.

Leave a Reply