Menu Close

2006 Lexus Is 250 Sport Felszereltség – Korszerű Technológiával És Látványos Stílusú Autó

2006 Lexus IS 250 2.5 Sport 4dr in Peterborough, Cambridgeshire Gumtree
2006 Lexus IS 250 2.5 Sport 4dr in Peterborough, Cambridgeshire Gumtree from www.gumtree.com

A 2006-os Lexus IS 250 Sport egyike a legnépszerűbb szedánoknak a 2006-os évben. Ez egy nagyszerű autó, amely számos korszerű technológiát és látványos stílust kínál. A felszereltség többek között magában foglalja a 6 sebességes automata váltót, a hátsó ülések előre-hátra csúsztathatóságát, az intelligens műszerfalat, a kézi középső tárolót, a központi csatlakozót, az első és hátsó parkolószenzort, az ülésfűtést, a beltéri klímaberendezést, a két zónás klímaberendezést, a kupé tetejét, a színes érintőképernyőt, az intelligens szervokormányt, az intelligens kulcsot, a hátsó kamera rendszert, és a fényszóró magasság beállítást. Mindezek mellett a Lexus IS 250 Sport számos biztonsági funkcióval rendelkezik, mint például a légzsákrendszer, a stabilitáscsomag, a dinamikus vezérlés, a tolatóradar, a tolatókamera és a négy kerékfékezés.

Hatékonyság és teljesítmény

A Lexus IS 250 Sport a teljesítményben és a hatékonyságban is kiváló teljesítményt nyújt. A 2,5 literes V6-os benzinmotor 215 lóerőt és 25,7 mérföld/liter üzemanyag-fogyasztást biztosít. A motorhoz egy 6 sebességes automata váltó csatlakozik, amely könnyedén és gyorsan vált. Az automata váltó a lehető leggyorsabb módon vált, hogy segítse a vezetőt a közúti forgalomban. A motorhoz jár egy 16 literes üzemanyag-tartály, amely a vezetőknek elég üzemanyagot biztosít, hogy kényelmesen megtehessék az utazást. A Lexus IS 250 sport rendelkezik az aktív szabályozott felfüggesztéssel is, amely a vezetőket kényelmesebbé teszi, és jobb kormányozhatóságot biztosít.

Külső és beltéri megjelenés

A Lexus IS 250 Sport egy modern és elegáns külsőt kínál. Az autó teteje fekete fém-címkével és látványos szemüveggel van ellátva, ami nagyszerűen kiemeli a szép külsőt. A két oldalsó szellőző nyílások elegánsan és sportosan kombinálódnak a hűtőráccsal. Az autónak egy csomó króm díszítés van, ami nagyszerűen kiemeli a külsőt. A beltér is stílusos megjelenésű. A beltérben számos kényelmi funkció található, mint például a központi csatlakozó, az első és hátsó parkolószenzorok, a kupé teteje, az ülésfűtés, a beltéri klímaberendezés, a két zónás klímaberendezés, a színes érintőképernyő és a kézi középső tároló. A Lexus IS 250 Sport rendelkezik egy vezetői állítható vezetőüléssel is, amely kényelmesebbé teszi a vezetést.

Ár és garancia

A Lexus IS 250 Sport ára 2021-ben elérte a 25.000 dollárt. A Lexus 4 év/48.000 mérföldes garanciát biztosít a Lexus IS 250 Sport számára, ami magában foglalja a 3 éves/36.000 mérföldes szervizköltségek és garanciák költségeit is. A Lexus IS 250 Sport számos kiváló technológiával és kényelmi funkcióval rendelkezik, és egy remek választás a szedánként.

Összegzés

A 2006-os Lexus IS 250 Sport egy rendkívül komfortos és stílusos autó, amely kiváló hatékonyságot és teljesítményt kínál. A műszaki felszereltség magában foglalja a korszerű technológiákat és a kényelmi funkciókat, és a garancia is kiváló. A külső és beltéri megjelenése is stílusos és modern. A Lexus IS 250 Sport ára 2021-ben elérte a 25.000 dollárt, ami nagyszerű értéket kínál a szedánként. Mindezekből arra következtethetünk, hogy a Lexus IS 250 Sport egy nagyszerű autó, amely megfelel minden követelménynek.

Leave a Reply